Siirry sisältöön

Kun keskittyy yhteen asiaan, siinä on helppo kehittyä parhaaksi

Me osaamme uudiskohteet. Jätämme käytetyt asunnot suosiolla muille, ja keskitymme siihen mikä meille on intohimon kohde: uudistimme uudiskotien myynnin ja ostamisen.

Arki saattaa olla melkoista hässäkkää. Uuden kodin hankinta sen sijaan ei saa olla vaikeaa, monimutkaista tai sekavaa. Enää se sitä olekaan, vaan täysin päinvastoin. Nyt löydät Suomen uudiskodit helposti, turvallisesti ja mutkattomasti yhdestä osoitteesta. Jatkossa matka uudiskotiin on oikeastaan tosi kivaa ja mukavaa!

Se onnistuu, koska meillä ovat tekijöinä Suomen parhaat uudiskohteiden myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset. Kodin etsijälle ja asuntosijoittajalle se tarkoittaa yksinkertaisesti helpointa tapaa löytää uudiskoti. Myös rakennuttajille ja kiinteistönvälittäjille se tarkoittaa jotain ennenkokematonta: huippumodernit työkalut, tehokkaan markkinoinnin ja suuren yleisön.

Meistä on kiva olla suunnannäyttäjä, ja siksi viihdymme roolissamme alamme ideatykkinä. Rohkeutemme uudistaa uudiskotimarkkinaa tuo sinulle toimivuutta ja tulosta. Ja meille aitoa iloa siitä, että voimme olla avuksi – ja luomassa uutta.

Avaa Uudisovi.com ja olet uudisasuntojen parhaassa paikassa.

Ajankohtaista

Olemme keränneet uudiskohteen ostamiseen ja varaamiseen liittyviä oppaita sekä artikkeleita, joista löydät kaiken tarvitsemasi informaation.

Miksi asunto kannattaa omistaa eikä vuokrata?

Ostaako oma asunto vai asuako vuokralla? Tätä suurta ja osin vaikeaakin kysymystä pohtii valtaosa suomalaisista jossakin vaiheessa elämäänsä. Vuosikymmenten aikana selkäytimiimme on iskostunut ohje: Asunnon omistaminen on järkevä teko, ja jokaisen tulisi hankkia oma asunto. Tarkasteltaessa suomalaisten varallisuustilastoja, me todellakin toimimme tämän meihin iskostetun ohjeen mukaisesti – suurin osa suomalaisten varallisuudesta koostuu nimenomaan oman kodin
lue lisää

Uusi koti ASO-talosta on riskitön vaihtoehto

Haluatko asunnon, jossa yhdistyvät omistus- ja vuokra-asumisen parhaat puolet? ASO-asunto on yhtä huoleton kuin vuokra-asunto ja vakaa kuin omistusasunto. Asumisoikeusasuntoja on paljon ympäri Suomen ja niistä löytyy paljon erilaisia, hyviä vaihtoehtoja moneen elämänvaiheeseen. Valittavana on kerros-, rivi-, pari- ja erillistaloasuntoja. Asumisoikeusasuminen on omistus- ja vuokra-asumisen välimuoto, kummankin eduilla ja ilman suurta henkilökohtaista lainataakkaa. Asumisoikeusasunnon edut
lue lisää

Uudisasunnon ostajan opas – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää uudiskohteen ostosta

Onko suunnitelmissa uusi tai kenties ensimmäinen asunto? Uudiskohde on monelle helppo sekä turvallinen valinta, kun halutaan ostaa uusi koti. Uuden asunnon ostaminen, oli se sitten ensiasunto, sijoituskohde taikka muuten uusi koti, on aina suuri päätös ja sitä tuleekin pohtia monesta näkökulmasta. Uudiskohteen osto eroaa monella tavalla vanhan kohteen ostamisesta, joten kokosimme tähän oppaaseen kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudiskohteen ostamisesta.
lue lisää

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ennakkomarkkinoinnista

Mitä ennakkomarkkinointi tarkoittaa? Ennakkomarkkinointi tarkoittaa suunnitteilla tai rakenteilla olevien asuntojen markkinointia. Ennakkomarkkinoidusta asunnosta kiinnostuneet asunnon etsijät voivat tehdä varauksen ja ostaa asunnon rakentamisvaiheen edetessä. Varauksesta maksetaan varausmaksu, joka hyvitetään asunnon lopullisessa ostohinnassa. Ennakkomarkkinoinnin tarkoituksena on muun muassa selvittää etukäteen onko suunnitteilla olevat asunnot kiinnostavia ja kohdistuuko niihin tarpeeksi kysyntää. Ennakkomarkkinointi kestää yleensä noin 2–4 kuukautta,
lue lisää

Mitä sinun tulee tietää asuntosijoittamisesta?

Haaveiletko asuntosijoittamisesta ja onko edessä kenties ensimmäisen sijoitusasunnon osto? Keräsimme kaiken mitä sinun tulee tietää asuntosijoittamisesta yhteen blogiin! Sijainti sekä kunto ovat asuntosijoittamisen kulmakivet Ensin kannattaa miettiä asunnon sijaintia. Missä ja minkälaisilla asuinalueilla ihmiset haluavat asua? Onko lähellä palveluita ja hyvät yhteydet? Nämä vaikuttavat asunnon osto- ja myyntihintaan, sekä vuokraan, jota voit sijoitusasunnosta pyytää. Hyvä
lue lisää

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.