Siirry sisältöön

Laadukkaita rakentamisen ja asuntokaupan palveluja koko Suomeen

Pohjois-Karjalasta ponnistavana rakennusliikkeenä toimintamme on aiemmin keskittynyt pääpiirteissään Itä-Suomeen, mutta toimimme yhä enemmän kaikkialla Suomessa, pääkaupunkiseutua myöten. Rakennusliike Soimu on mukautumiskykyinen, ongelmanratkaisukykyinen ja palvelualtis nykyaikainen rakennusliike.

Palvelualtista toimintaa laadusta tinkimättä
Vuosien mittainen kokemus, ammattitaitoinen porukka, henkilökunnan tieto-taidon jatkuva ylläpitäminen, sitoutunut henkilöstö sekä järkähtämätön yhteishenki tekevät meistä rakennuspalveluiden luotettavan moniosaajan. Vastaamme huolella asiakkaan toivomuksiin ja ehdotuksiin sekä pidämme kiinni asiakkaan aikataulujen mukaisesta etenemisestä. Ennalta sovituista asioista emme luista.

Paremman arjen vastuullinen rakentaja
Rakennusten ympäristöystävällisyyteen ja viihtyisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Rakennusliike Soimu tavoittelee aktiivisesti yhä ekologisempia ja arkea helpottavia asumisratkaisuja. Energiatehokkuus ja materiaalitehokkuus on poikkeuksetta mukana kaikessa toiminnassamme.

Luotettava ja arvostettu toimija
Kunnioitamme hyvän liiketavan periaatteita. Oikeudenmukaisena ja vastuuntuntoisena rakennusliikkeenä näemme velvollisuudeksemme osaltamme vaikuttaa harmaan talouden pois kitkemiseen korostamalla liiketoimintamme läpinäkyvyyttä ja lainmukaisuutta.

Yhteiskunnallinen vastuu ja suvaitsevaisuus ovat päivänselviä arvojamme. Suhtaudumme työturvallisuusasioihin vakavasti ja pidämme huolen, että kaikkia säädöksiä noudatetaan täsmällisesti.

Rakennusliike Soimu Oy

Ota yhteyttä

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.