Siirry sisältöön

Ylinkerros Oy on kiinteistönvälitysalan yksityisistä yrityksistä yksi vanhimmista, perustettu Töölöön 1990. Perinteisen kiinteistönvälityksen lisäksi erikoisosaamisena on Helsingin ullakkoasunnot. Vahva ammattitaito mahdollistaa monenlaiset erikoisalueet; mm. taloyhtiöiden ullakkoprojektit, rakennuttajien ja urakoitsijoiden pienet paritalot tai koko kerrostalon käsittävät projektit sekä yksittäisten asuntosijoittajien ja sijoitusyhtiöiden salkunhoidon.

Vaikka taustalla pyörii monta isoa juttua, kaiken keskiössä on tietenkin se ihan perinteinen kiinteistönvälitys. Se, missä kuka tahansa meistä ostaa, myy tai vuokraa asuntoa tai kiinteistöä.  Tai haluaa vähän isommasta tontista maksimaalisen tuoton. Tai tarvitsee arvonmääritystä tai kiinteistön jakamiseen sopimuksia. Ja kaikkea sitä. Tämä on meillä erityisen lähellä sydäntä. Meille on nimittäin tärkeää, että kaupan jälkeen kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

Eikä se ole mikään hattutemppu;
vahvalla ammattitaidolla pystyy tekemään mitä vaan
-siis myös laadukasta asuntokauppaa.

Ylinkerros Oy

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.