Siirry sisältöön

T2H rakentaa Ihania koteja

T2H on luotettava ja ammattitaitoinen, kotimainen rakennuttaja. Rakennamme Ihania koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Olemme perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa sitä, että yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi uudiskohteet itse. Asiakkaitamme ovat kotien ostajat.

Perinteisellä rakennusalalla T2H on erilainen toimija, sillä keskitymme rakentamisessa nimenomaan koteihin: haluamme rakentaa koteja, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa.

T2H perustettiin Vantaalla vuonna 2010, jonka jälkeen olemme kasvaneet tasaisen vahvasti. Perustajillamme Arto Toikkasella sekä Henri ja Samuli Huhdanpäällä (siinä T ja 2 H:ta) on monipuolinen kokemus rakennusalalta ja he ovat toimineet isojen rakennusalan yritysten johtotehtävissä jo pitkään ennen T2H:n perustamista.

T2H:n palveluksessa on noin 210 toimihenkilöä ja hankkeissamme työskentelee alihankintayritykset mukaan lukien yhteensä noin 800 työntekijää. Rakennusalan ammattilaisia rekrytoidaan meille usein ja kartoitamme jatkuvasti myös uusia alihankkijoita hankintarekisteriimme.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. OP Pankki, Nordea Pankki, Danske Bank, Suomen Hypoteekkiyhdistys, Handelsbanken, S-Pankki ja Lähitapiola-yhtiöt.

T2H | Ihania koteja

Ota yhteyttä

Tutustu uudiskohteisiin

Myynnissä

As Oy Vantaan Gaia

 • Vantaa, Myyrmäki
 • Arvioitu valmistuminen 10 / 2023
 • 12 asuntoa varattavissa
 • Asuinpinta-alaa 25.5 - 55m2
 • Huonelukumäärät 1H - 3H
 • Vh. 189 953 - 317 208€

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.