Siirry sisältöön

Taloja Toiveista

Rakennuspalvelu T&T Oy on perustettu vuonna 2005. Yrityksen perustamispäätös tehtiin saunan lauteilla Tyrnävän peltoaukean laitamilla. Lauteilla istuivat yrityksen perustajajäsenet Jari Taskila (RI) ja Heikki Tölli, kumpikin jo silloin kokeneita rakennusalan timpureita. Molemmat ovat aiemmalta koulutukseltaan sisustuspuuseppiä, näin ollen millin tarkkuus ja puun käsittelyn taito olivat yrityksen DNA:ssa jo syntyessään. Heikki oli kerännyt oppia tekemiseen isänsä kalustefirmassa ja rakennustyömailla. Jari oli touhunnut jo pienenä poikana kotimaatilansa rakennusprojektien kimpussa sekä kulkenut siskonsa miehen mukana rakennustyömailla ensin oppipoikana ja myöhemmin vastuullisena kirvesmiehenä. Tällainen ylisukupolvinen ammattiylpeä ote tekemiseen yhdistettynä Jarin rakennusinsinöörikoulutukseen ovat olleet takaamassa korkean laatukäsitteen ja moraalin syntymistä Rakennuspalvelu T&T Oy:n talojen rakentamiseen.

Vuonna 2009 Heikki päätti luopua osuudestaan yrityksessä ja siirtyi toisen intohimonsa, autojen myynnin, pariin. Jari jatkoi laman ja finanssikriisin keskellä yritystoimintaa vastuullisesti, luottaen siihen, että ihmiset arvostavat tulevaisuudessa yhä enemmän yrityksen tarjoamaa laajaa palvelukokonaisuutta, jossa he saavat aina omiin tarpeisiinsa sopivan talon ja mahdollisen talousrakennuksen juuri sellaisena kuin ovat toivoneet. Tämän strategian pohjalta jalostuikin yritykselle sen toimintaa kuvaava slogan – Taloja Toiveista.

Meille tyytyväinen asiakas on kunnia-asia. Sen vuoksi meillä on omat suomalaiset asentajat. Varmistamme tällä rakentamisen korkean laadun. Saamme rakennustyön dokumentointiin luotettavuutta ja rakennustyön kontrolli säilyy läpi projektin. Lisäksi vuorovaikutus asiakkaan ja yrityksen välillä on luontevaa omalla äidinkielellä. Asiakkaan toiveet välittyvät nopeasti organisaatioon läpi. Ne eivät huku aliurakoitsijaverkostoon, vaan tulevat luonnollisesti huomioiduksi myös työmaalla.

Yrittäjä Jari Taskilalta alettiin kysymään 2015 vuoden jälkeen asunto-osakeyhtiömuotoisia erillistaloja. Koska näillä markkinoilla oli selkeä tarve ja kysyntä T&T Oy:n laatutuotannosta, yrityksessä päätettiin alkaa tarjoamaan asiakkaille myös laadukkaita yhtiömuotoisia erillistaloja. Näin erillistalomarkkinoille saatiin asiakkaiden yksilöllisiä toiveita ja sisustusmieltymyksiä vastaavia korkealaatuisia koteja. Kaikki tähän asti rakennetut erillistalot ovatkin olleet erittäin kysyttyjä ja haluttuja.

Yrityksessä on vahva usko tulevaisuuteen. Toiminta jatkuu edelleen ja yrityksessä on vahva kehittämisen ja tekemisen meininki.

Rakennuspalvelu T&T Oy

Ota yhteyttä

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.