Siirry sisältöön

Kokonaisvaltaista rakentamisen laatua

Rakennusliike Paavola-Ylinen rakentaa asuinrakennukset sekä liike- ja toimitilat Etelä-Pohjanmaalla.

Rakennusliike Paavola-Ylinen on tunnettu kokonaisvaltaisesti laadukkaiden rakennuspalveluiden tarjoajana jo vuosikymmenten ajan. Laatumme takana ovat paikalliset osaajamme, jotka ovat olleet osa organisaatiotamme jo pitkään. Se näkyy rakennustavassamme: valitsemalla ja työstämällä rakennusmateriaalit itse varmistamme kestävän lopputuloksen. Ja se näkyy projektiosaamisessamme, joka on asiakkaillemme sujuvien hankkeiden tae.

Laatu erottuu uudessakin kodissa. Valitsemalla ja työstämällä materiaalit itse huolehdimme, että projekteissamme toteutetaan huolella jokainen yksityiskohta – myös ne, jotka eivät näy päälle päin. Pinnat ja pohjaratkaisunkin voit usein valita kotiisi itse. Näin asunnosta tulee omannäköinen koti, joka säilyttää kuntonsa, viihtyvyytensä ja arvonsa vuosikymmenten ajan.
Laatu näkyy yhteistyön sujuvuudessa. Olemme toimitilarakentamisen kokenut ja haluttu kumppani, jolla on monipuolinen osaaminen yritysten ja yhteisöjen erilaisiin rakennustarpeisiin. Yhteistyössä asiakkaidemme ja suunnittelijoiden kanssa olemme toteuttaneet lukemattomia projekteja toimistolaajennuksista teollisuushalleihin ja maatilarakennuksiin.

Rakennusliike Paavola-Ylinen Oy

Tutustu uudiskohteisiin

Myynnissä

As Oy Seinäjoen Köntiäinen

 • Hyllykallio, Karhuvuori
 • Arvioitu valmistuminen 12 / 2023
 • 27 asuntoa varattavissa
 • Asuinpinta-alaa 50.5 - 91m2
 • Huonelukumäärät 2H - 4H
 • Vh. 163 000 - 278 000€

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.