Siirry sisältöön

Paikallisesti palveleva valtakunnallinen rakennusyhtiö

Pallas Rakennus ei ole vain ammattitaitoista urakointia, vaan myös toimivaa, asiakaslähtöistä ja aina paikallista palvelua.

Toiminta-ajatuksemme on se, että Pallas Rakennus auttaa asiakkaitaan toteuttamaan suunnitelmansa, saavuttamaan tavoitteensa – ja tekemään unelmistaan totta.

Onnistumme tässä olemalla asiakkaidemme ja alihankkijoidemme arvostama kumppani, johon voi kaikissa tilanteissa luottaa. Onnistuminen edellyttää myös sitä, että emme missään vaiheessa anna prosessien tai teknologian ottaa yliotetta vuorovaikutuksesta ja inhimillisyydestä.

Haluamme työssämme olla ylpeitä siitä mitä teemme, emmekä tyydy keskinkertaiseen lopputulokseen. Jokaista projektiamme johdetaan huolellisesti laatua missään vaiheessa riskeeraamatta.

Projektihallintamme on teknisesti huippuluokkaa, mutta olemme myös tiimi aitoja, työstämme innostuneita ihmisiä.

ANNAMME LUPAUKSEN, JONKA MYÖS LUNASTAMME
Tukeudumme työssämme vastuullisuuden, vuorovaikutuksen ja välittömyyden periaatteeseen. Me rakennamme asiakkaillemme. Olemme olemassa täyttääksemme heidän odotuksensa – ja toimimme sen mukaisesti. Pidämme joka päivä mielessämme asiakaslupauksemme:

Pallas Rakennus kuuntelee, palvelee ja toteuttaa.

Olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoisen päämäärän. Emme ole toimialamme suurin emmekä sellaiseksi pyrikään – asiakkaidemme tyytyväisyys on sitä paljon tärkeämpää. Tästä syystä teemme töitä tuottaaksemme toimialamme parhaan asiakaskokemuksen kaikilla mittareilla mitattuna.

Pallas Rakennus Kaakkois-Suomi Oy

Ota yhteyttä

Tutustu uudiskohteisiin

Ennakkomarkkinoinnissa

As Oy Lappeenrannan Kivitykki

 • Lappeenranta, Tykki-Kiviharju
 • Arvioitu valmistuminen 2024
 • 29/29 asuntoa varattavissa
 • Asuinpinta-alaa 31 - 74.5m2
 • Huonelukumäärät 1H - 3H
 • Vh. 149 300 - 351 200€

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.