Siirry sisältöön

Yksilöllisiä koteja yksilön tarpeisiin

Päijänne Rakennus Oy on Keski-Suomalainen rakennusliike, joka haluaa olla halutuin asuinrakentaja omassa toimintaympäristössään. Yrityksen liiketoiminta pohjautuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja haluun toteuttaa asiakkaan näköisiä koteja.

Yrityksen pyrkimyksenä on suuntautua selkeästi tunnistamaan perheasuntojen kuin myös varttuneemman väen yksilöllisiä tarpeita. Perheet ja senioritaloudet ovatkin tärkein kohderyhmä jo asuntojen suunnittelu- ja hankekehitysvaiheessa. Panostamme paikallisuuteen oman kotiseuturakkautemme takia ja haluamme suosia kotimaisuutta ja paikallisia tuotteita ja palveluita toiminnassamme mahdollisuuksien mukaan.

Yrityksen toiminnan lähtökohtana ja kivijalkana on ammattitaitoinen ja kokenut yrittäjä viisikko, joka on ollut luomassa ja rakentamassa useita tuhansia koteja ympäri Suomea. Yrityksen synnyn taustalla on halu ja intohimo tehdä asiakkaan näköisiä toimivia ja laadukkaita koteja, joissa asukas tuntee olevansa onnellinen. Omistajilla on laaja-alaisesti kokemusta niin vaativista kirvesmiestöistä aina keskisuuren rakennusyhtiön johtoportaaseen. Toimintaa pidetään kuitenkin mahdollisimman pienenä, jotta pystyisimme keskittymään juuri teidän kotinne rakentamiseen 100%:sti.

Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja siihen panostetaan vastuullisella johtamisella ja halulla kehittää työntekijän ammattitaitoa ja parantaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista myös haastavassa työmaaolosuhteessa. Haluamme tarjota työntekijöillemme ympäristön, jossa työntekijä tuntee itsensä arvostetuksi ja ymmärtää oman panoksensa tärkeyden yritykselle.

Yhteistyökumppaneiden osalta käytämme paikallisia luotettavia ja ennestään meille laadustaan tunnettuja yhteistyöverkkomme helmiä. Haluamme panostaa paikallisuuteen ja kotimaisuuteen myös yhteistyökumppaniemme osalta.

Päijänne Rakennus Oy

Ota yhteyttä

Tutustu uudiskohteisiin

Ennakkomarkkinoinnissa

As Oy Jyväskylän Onnenkoukku

 • Jyväskylä, Savulahti
 • Arvioitu valmistuminen 01 / 2025
 • 11 asuntoa varattavissa
 • Asuinpinta-alaa 69 - 82.5m2
 • Huonelukumäärät 3H - 4H
 • Vh. 245 000 - 289 000€

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.