Siirry sisältöön

Kiinteistöjä nuorekkaalla ja nykyaikaisella otteella kasvukeskuksissa

Missiomme on rakennuttaa haluttuja, arkkitehtuurisesti kauniita ja valtavirrasta poikkeavia kiinteistöjä, joissa asiakkaamme viihtyvät.

Se syntyy meidän suuresta intohimosta kiinteistöihin, designiin ja halusta muuttaa kaavoihin kangistunut kiinteistöala, joka mielestämme kaipaa piristystä ja uusia ideoita.

Haluamme olla muuttamassa sitä tarjoamalla asiakkaillemme ihmisen lämpöistä palvelua, joka meille tarkoittaa helposti lähestyttävää, nopeasti reagoivaa ja sinusta aidosti välittävää auttamista.

Ihmiskunnan resurssien kulutuksesta yli 30% liittyy kiinteistöihin. Tästä huolimatta kiinteistöala on jäljessä digitaalisuudessa ja uusissa innovaatioissa. Näistä olisi hyötyä ihmiselle ja yhteiskunnalle sujuvamman arjen ja työelämän muodossa. Pyrimme omalta osaltamme erottumaan tässä positiivisesti, ja toimimmekin täysin digitaalisesti kaikissa sopimuksissa alusta loppuun.

Company viittaa kumppanuuteen ja yhteisöön.

Sana company tulee latinalaisista sanoista ’com’, joka tarkoittaa yhdessä ja ’panis’, joka tarkoittaa leipää.

Alunperin sillä kuvattiin, kuinka kauppiaat kokoontuivat, jakoivat tarinoitaan, söivät yhdessä ja kävivät kauppaa. Alkuperäinen sana tarkoittaakin ”jakaa leipää”.

Se kuvaa hyvin kasvustrategiaamme ja siksi se tulee olemaan osa meidän brändiä.

Me olemme Nooa Company. Rakennutamme erilaisia kiinteistöjä nuorekkaalla ja nykyaikaisella otteella kasvukeskuksissa.

Nooa Company Oy

Ota yhteyttä

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.