Siirry sisältöön

Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä-Käpylä

Kiinteistönvälitys on palvelua, jonka hoidamme markkinajohtajan ammattitaidolla ja paikallisella aluetuntemuksella. Vuonna 2022 saimme postinumeroalueilla 00600, 00610, 00620, 00630, 00640 ja 00650 keskimäärin 321 euroa paremman neliöhinnan kuin muut välitystoimistot – mitä se merkitsee sinun asuntosi arvoon? Samalla myyntiaikamme on 28 vrk nopeampi (42 vrk vs. 70 vrk).

Tällä hetkellä ostajia on markkinoilla aikaisempaan vähemmän. Kiinteistömaailman asiakaskontaktit ovat vertaansa vailla ja ostaja löytyy asunnollesi helpommin. Toinen myyntiä tehostava tekijä on yhteismyynti, jolloin käytössäsi on 250 välittäjää pääkaupunkiseudulla.

Tuomme asuntosi parhaimmat puolet esille laadukkaasti paikallisella asiantuntemuksella Alan edelläkävijänä tarjoamme käyttöösi parhaimmat digitaaliset palvelut. Olemme tutkitusti Suomen parhaita välittäjien osaamisessa ja ammattimaisuudessa sekä palveluiden hinta-laatusuhteessa.

SUPERVOIMIA: Tiimimme Siltavoudintiellä on joukko kiinteistövälitysalan ammattilaisia, ja meiltä löydät huippuosaajia niin markkinoinnin ja myynnin kuin kiinteistöjuridiikan, sisustussuunnittelun ja rakennustekniikan osalta. Meillä on tekemisen meininki, ja sisäinen yhteistyö luo arvoa myös asiakkaillemme: asuntosi myynnissä saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, tavoitteena nopeat asuntokaupat, parhaaseen hintaan.

Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä-Käpylä / Oulunkylän Asunnot Oy

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.