Siirry sisältöön

Käpälämäen Rakennus Oy: laadukkaasti rakennettuja koteja – räätälöityjä asuntounelmia

Käpälämäen Rakennus Oy on Vaasan ja Seinäjoen alueille rivitaloasuntoja rakentava yritys. Tavoitteenamme on tarjota ihmisille laadukkaita koteja, edulliseen hintaan.

Vuosittain luovutamme avaimet noin 40:een upouuteen asuntoon. Rakennamme pääasiassa kaksioita, kolmiota ja neliöitä, joko yksi- tai kaksitasoisina. Asuntojamme yhdistävät laadukkaat materiaalit ja korkealuokkainen rakentaminen. Rakentamiamme asuntoja yhdistää valoisuus ja avarat pohjaratkaisut. Osassa asunnoista tilantuntua lisää korotettu katto. Rakentamamme asunnot ovat aina yksilöllisiä, asiakkaillemme räätälöityjä koteja. Asiakas onkin meillä kiinteästi mukana rakennusprojektin eri vaiheissa.

Jokainen koti räätälöidään asukkaan toiveiden pohjalta
Meillä asiakas näyttää, mikä hänelle on koti. Siitä lähtien kun asunnosta tehdään kaupat, ovat asiakkaamme tiivisti mukana rakennusprojektissa. Asuntomme ovat räätälöitävissä, joten tulevat asukkaat pääsevät vaikuttamaan lähes kaikkeen. Suunnittelemme yhdessä muun muassa sähköpistokkeiden määrän ja niiden sijainnit, valaistuksen, ulko-ovien lukitusratkaisut sekä tietysti lattian ja muiden pintojen materiaalit ja sävyt. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa myös keittiön kalusteisiin ja kodinkoneisiin. Meille voit rohkeasti esittää kaikki toiveesi!

Huoletonta asumista laadukkaasti viimeistellyssä kodissa
Rakentamamme kohteet tarjoavat mukavaa ja huoletonta asumista heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Asunnot viimeistellään huolellisesti. Erityistä huomiota kiinnitämme asuntojen rakenteiden yhteensovittamiseen sekä tiiviyteen. Lämpö ei karkaa ja kun sisäilman vaihtuvuus on huomioitu, on asunnoissamme helppo hengittää. Laadukkailla materiaaleilla ja ammattitaitoisilla työntekijöillä varmistamme, että rakentamamme asunnot kestävät mahdollisimman hyvin aikaa. Asunnoissamme asuminen on turvallista ja huoletonta. Ja sitä haluamme sen olevan jatkossakin. Hyödynnämme asunnoissamme viimeisimpiä, hyväksi havaittuja rakennusratkaisuja muun muassa eristämisen, lämpötiivisteiden ja ylipäätään materiaalien suhteen.

Joustavaa asiakaspalvelua
Käpälämäen Rakennus Oy on saanut alkunsa kahden kaveruksen ideasta rakentaa itse itselleen koti. Käpälämäelle, Ilmajoen Ahonkylään nousikin heti kaksi paritaloa. Toiseen taloista kaverukset muuttivat itse, toinen paritaloista laitettiin myyntiin. Vuonna 2014 perustettu kahden miehen yritys on sittemmin kasvanut kaksitoista rakennusalan ammattilaista työllistäväksi toimijaksi.

Putki-, sähkö-, ja maanrakennustöissä hyödynnämme alihankkijoita. Kumppanivalinnoissamme haluamme tukea paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä. Ammattitaito ja korkealaatuinen työnjälki näyttelevät suurta roolia alihankkijoidemme valinnassa.

Tasokkaasti tehtyjen kotien lisäksi haluamme tuottaa asiakkaillemme hyviä kokemuksia läpi koko rakennusprojektin. Asiakkaillamme on suorat yhteystiedot rakennusmiehiimme, jotta yhteydenpito sujuu helposti ja nopeasti. Olemme asiakkaidemme tukena myös asuntojen valmistumisen jälkeen: neuvomme mielellämme asumiseen ja pihanrakentamiseen liittyvissä asioissa.

Tavoitteemme on rakentaa asiakkaidemme näköisiä koteja ja toteuttaa asuntounelmia.

Käpälämäen Rakennus Oy

Ota yhteyttä

Tutustu uudiskohteisiin

Ennakkomarkkinoinnissa

As Oy Nurmon Puisto

 • Seinäjoki, Nurmo
 • Arvioitu valmistuminen 2024
 • 12 asuntoa varattavissa
 • Asuinpinta-alaa 52 - 84m2
 • Huonelukumäärät 2H - 4H
 • Vh. 165 000 - 247 900€

Referenssit

Referenssi

As Oy Mustasaaren Vadelma

 • Sepänkylä, Sepänkylä
 • Valmistunut 12 / 2023

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.