Siirry sisältöön

Ammattitaitoinen ja kokenut rakentaja

JT-TALO kehitti ja toi markkinoille ensimmäisenä yhden sopimuksen sisustusvalmiit, ja avaimet käteen valmiit kodit – 30 vuotta sitten! Pitkä kokemus valmistaloista ja niiden kehitystyöstä mahdollistavat asiakkaille turvallisen ja laadukkaan kodin sekä hallitun, aikatauluissa ja kustannusarviossa pysyvän rakentamishankkeen.

Tyytyväisiä JT-Talon asiakkaita löytyy kolmen vuosikymmenen ajalta. Tuona aikana saatu kokemus valmistalojen suunnittelusta ja rakentamisesta takaa valmiin ja laadukkaan lopputuloksen.

JT-Talon rakennussopimuksessa toimenpiteet ja vastuut kerrotaan koko rakentamisprosessin osalta. Sopimuksen kirjoittamisen yhteydessä annamme kirjallisen ohjeen kaikista tarvittavista toimenpiteistä rakentamisen eri etenemisvaiheissa. Rakennusprojektin aikana keräämme uudesta kodistanne kattavan ja toimivan JT-Talon huoltokirjan.

Olemme rajoittaneet toimintamme Ouluun ja sen lähialueille. Tällä tavoin koko rakentamisprosessi aikataulujen, käytettävän työvoiman, materiaalien ja kuljetusten osalta hallitaan tehokkaasti ja varmasti, aina alun suunnittelutöistä muuttovalmiiksi taloksi saakka.

JT-Talon rakennussopimus – vastuullinen ja asiakkaan tarpeet huomioiva rakennusprosessi alusta loppuun saakka!

JT-Talo / Puutuomela Oy

Ota yhteyttä

Referenssit

Referenssi

Loma-asunto Rahkasarantie 28 B

 • Pudasjärvi, Syöte
 • Valmistunut 2023

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.