Siirry sisältöön

Meille kaikki kodit ovat helmikoteja

Helmikodit LKV Oy toimii apunasi kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä kysymyksissä – vuosien kokemuksella pääasiassa Rovaniemellä ja Sodankylässä. Olemme ammattitaitoinen laillistettu kiinteistönvälitystoimisto. Saatamme ostajat ja myyjät onnellisesti yhteen.

Palvelemme asiakkaitamme aina henkilökohtaisesti ja tasapuolisesti, kunnes kaikkia tyydyttävä ratkaisu on löydetty. Helmikodit tarjoavat myös asiantuntija-apua asunnonvälittämisen kiemuroissa.

Asiakas on meillä Helmikodeilla toimintamme keskiössä. Pidämme niin ostajat kuin myyjät, vuokraajat ja vuokranantajat ajan tasalla yhteisen matkan etenemisestä. Jokainen koti ansaitsee myyjiemme henkilökohtaisen huomion. Vain tällä tavoin voimme taata reilun, avoimen ja ihmisläheisen asiakaskokemuksen.

Asunnon välittämisessä on usein mukana niin vahvoja tunteita, että välittäjän rooli auttajana ja myynnin tukena on elintärkeä. Kunnioitamme asiakkaan tunteita, sillä niin asunnon myynti kuin osto ovat suuria päätöksiä. Olemme tukenasi ja apunasi asuntokaupan koukeroissa, olet sitten myyjä tai ostaja. Parhaan mahdollisen ostajan tai myyjän löytäminen vie joskus aikaa, mutta meillä on aikaa huolehtia asiakkaidemme tarpeista.

Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta siitä, että hoidamme meille välitettäviksi annettuja asuntoja, pidämme asiakkaisiin hyvin yhteyttä, pysymme sovituissa asioissa ja aikatauluissa, selvitämme heitä askarruttavat asiat, kerromme mitä tapahtuu, teemme työmme hyvin, meillä on aikaa asiakkaille ja myymme kohteet nopealla aikataululla. Lisäksi ostajat kiittävät, kun vastaamme heidän kysymyksiinsä ja esittelemme niin monta kohdetta kuin he haluavat.

Lupauksemme on, että saat aitoa, hyvää palvelua. Kohtelemme kaikkia asiakkaita ja koteja samalla tavalla ja kuten toivoisimme itseämme kohdeltavan. Aitoa välittämistä, sen lupaamme.

Helmikodit Oy LKV

Ota yhteyttä

Tutustu uudiskohteisiin

Myynnissä

As Oy Rovaniemen Metsärakka

 • Rovaniemi, Vennivaara
 • Arvioitu valmistuminen 10 / 2023
 • 8 asuntoa varattavissa
 • Asuinpinta-alaa 68 - 79.5m2
 • Huonelukumäärät 3H - 4H
 • Vh. 232 000 - 269 500€

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.