Siirry sisältöön

Domesta on juureva suomalainen yritys, joka pitää sen mitä lupaa.

Domestan perustaja Kyösti Lehtola sai intohimon rakentamiseen verenperintönä, sillä myös hänen isänsä toimi rakennusalan yrittäjänä, vuosikymmenten ajan. Jo pienenä miehenä Kyösti pääsi opettelemaan rakentamista ja rakennustöiden suunnittelua.

Rakentaminen pitää tehdä hyvin Isä opetti omalla esimerkillään asiakaslähtöisen ajattelutavan pojalleen. Isä Lehtola korosti, että asiakkaalle jokainen ostotilanne voi olla ainutkertainen, joten siitä pitää tehdä myös ainutlaatuinen. Kyösti peri isältään arvostuksen asiakkaita kohtaan, ja oppi, että rakentaminen on tärkeää työtä, joka pitää aina tehdä hyvin. Asiakkaille oma koti on yksi elämän isoimpia sijoituksia ja tärkein paikka maailmassa. Hyvä asiakaspalvelu varmistaa, että asiakas on tyytyväinen ja kokee olonsa turvalliseksi.

Laadusta tinkimätöntä palvelua

Nämä tinkimättömät palveluasenteet juontavat ehkä juurensa vuosikymmenten takaa, mutta pätevät yhä. Tinkimätön palvelu tarkoittaa sitä, että tehdään se mitä luvataan ja hyvin tehdäänkin. Nykypolvet toteuttavat näitä oppeja nykyteknologian avulla, mikä tuo uusia mahdollisuuksia entistä parempien ja kokonaisvaltaisempien palveluiden tuottamisen. Domesta valitaankin asiakasta kuuntelevana ja arvostavana toimijana.

Yritys on perustettu 2008. Kyösti Lehtola on toiminut yrittäjänä rakennusalalla vuodesta 2003 lähtien. Domesta tarjoaa vuosien kokemuksella ja osaamisella korjaus- ja uudisrakentamisen kokonaispalveluita.

Domestan käsitys ja tapa tehdä laatua puhuttelee asiakasta.

Domesta Oy

Ota yhteyttä

Tutustu uudiskohteisiin

Myynnissä

As Oy Rajamäen Helmi 3

 • Nurmijärvi, Rajamäki
 • Arvioitu valmistuminen 11
 • 2 asuntoa varattavissa
 • Asuinpinta-alaa 92.5 - 92.5m2
 • Huonelukumäärä 4H
 • Vh. 318 000 - 335 000€

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.