Siirry sisältöön

Asuminen edellä

Bomera Kodit on suomalainen perheyhtiö. Toteutamme yksilöllisiä ja kodikkaita pientaloja pääkaupunkiseudun halutuimmille alueille. Haluamme avarilla ja nerokkailla tilaratkaisuilla, sekä laadukkailla materiaaleilla nostaa arkesi uudelle tasolle. Siitä juontaa asiakaslupauksemme ”Asuminen edellä”. Tutustu tuleviin kohteisiimme ja ota yhteyttä.

”Asuminen edellä” -ajattelutavan mukainen toimiva asuminen lähtee liikkeelle hyvästä sijainnista.

Ostamme tontteja pääkaupunkiseudulta, pääasiassa Vantaalta, Espoosta, Helsingistä ja Kauniaisista. Maksamme aina markkinahinnan. Pyydä tarjous ilman sitoumuksia.

Arvioidaan yhdessä voisiko omistamasi kiinteistö tai sen osa olla osa seuraavaa projektiamme. Käymme paikan päällä tekemässä arvion ja käymme kanssanne läpi alustavan toteutustavan. Olemme rinnallasi tontinmuodostamiseen, rasitteisiin, hallinnanjakoon ja muuhun kaupantekoon liittyvissä prosesseissa. Kauttamme saa tontin hallintaan liittyviä sopimuksia myös erillistilauksena.

Bomera Oy

Ota yhteyttä

Tutustu uudiskohteisiin

Muuttovalmis

Parsatie 7, Vantaa

 • Vantaa, Hiekkaharju
 • Arvioitu valmistuminen 09 / 2023
 • 1 asuntoa varattavissa
 • Asuinpinta-ala 62.5 m2
 • Huonelukumäärä 3H
 • Vh. 299 000 €

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.