Siirry sisältöön
Myynnissä

Uinu-lisärakennukset

Kailinniituntie 7
24800 Halikko
näyttelyalue
Loma-asunto

Tyyppi
Koot
Vh. alk.
Vapaana
1H
15 - 22 m2
29 400 €
2/2

Väestönsuoja

Ei

Kerrosten lukumäärä

1

Tontin omistus

Ei ilmoitettu

Muut lisätiedot

Uinu15 toimitus sisältää:
Sähköpistorasioita yhteensä 4 kpl, sisävalot 4 kpl himmennyksellä, ulkovalot 2 kpl, lämpöpatteri, Skaalan puu-alumiini-ovi ja -ikkunat, Ulko-ovessa sähkölukko Yale Doorman L3, Finnfoamin eristeet, sisätilan seinät ja katto: koivuvaneri, sisätilan lattia: vinyylilankku, ulkopuoli: musta pelti, terassin lattia: lämpökäsitelty mänty, terassin seinät: lämpökäsitelty paneeli, lupakuvat*, perustusten mittakuvat ja ohjeet, kuljetus 120km Salosta**.

*ei asemakuvaa
**kuljetusauton on päästävä valmista tietä pitkin perille suorittamaan tilan asennuksen.

Uinu22 toimitus sisältää:
sähköpistorasioita yhteensä 6 kpl, sisävalot 10 kpl, joista 4 himmennyksellä, ulkovalot 2 kpl, lämpöpatteri 2 kpl, Keittiökalusteet, Jääkaappi, Skaalan puu-alumiini-ovi ja -ikkunat, Ulko-ovessa sähkölukko Yale Doorman L3, Finnfoamin eristeet, sisätilan seinät ja katto: ylitasoitettu ja valkoiseksi maalattu kipsilevy, sisätilan lattia: vinyylilankku, ulkopuoli: musta pelti, terassin lattia: lämpökäsitelty mänty, terassin seinät: lämpökäsitelty paneeli, lupakuvat*, perustusten mittakuvat ja ohjeet, kuljetus 120km Salosta**,

*ei asemakuvaa
**kuljetusauton on päästävä valmista tietä pitkin perille suorittamaan tilan asennuksen.

Keittiön varusteet

Uinu15: ei keittiökalusteita ja kodinkoneita
Uinu22: keittiökalusteet, jääkaappi

Kylpyhuoneen varusteet

Uinu22: Mahdollisuus toteuttaa lisätilauksesta WC, suihku sekä keittiö vesipisteillä. Tällöin Uinun sijoituspaikalla on oltava vesi- ja viemäriliittymä. Jos niitä ei ole saatavilla, WC-tilaan voidaan kuitenkin asentaa polttava käymälä.

Uinu on tilankäytön seuraava askel

Tilaa pihaasi oma Uinu!

Uinuissa yhdistyvät laatu, tyylikkyys ja pitkäaikainen kokemus rakentamisesta. Uinu -lisärakennukset sopivat kotipihaan, mökkitontille tai leirintäalueelle niin yksityiseen käyttöön kuin majoitusliiketoimintaankin.

Uinu on skandinaaviseen tyyliin pelkistetty ja ryhdikäs harjakattoinen pieni rakennus. Uinun kauttaaltaan musta peltiverhoilu on huoltovapaa ja soveltuu erinomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin. Yksinkertainen ulkoasu mukautuu mutkattomasti suomalaiseen pihapiiriin, myös eri ikäisten rakennusten joukkoon.

Uinun iso, mutta suojaisa ikkunaseinä antaa mahdollisuuden nauttia suomalaisesta vuodenaikojen mukaan muuttuvasta maisemasta. Koko seinän levyisestä ikkunasta tulvii valoa, jolloin ajatukset soljuvat kirkkaina ja mieli lepää. Uinussa saat nauttia omasta rauhasta vain oven sulkemalla. Uinu sopeutuu monenlaiseen elämäntilanteeseen ja on myös täysin siirreltävissä tilanteen niin vaatiessa.

Uinu -malliston eri kokoiset lisärakennukset on suunniteltu muokattavaksi monenlaiseen lisätilan tarpeeseen, tarvitsetpa sitä vapaa-ajan viettoon tai työtilaksi. Modernit tilaratkaisut tarjoavat kompaktit kokonaisuudet palvelemaan juuri sinun tarpeitasi.

Valmistamme Uinut lämpimissä tuotantotiloissa täysin muuttovalmiiksi. Sisustus- ja varusteluvalinnat olemme tehneet toimivuus ja korkea laatu edellä.

Me rakennamme Uinusi täysin valmiiksi, sinun tehtäväksi jää ainoastaan sopivan paikan valinta. Perustukset voit tehdä itse tai käyttää yhteistyökumppanimme Stop Digging maa-ankkurointipalvelua. Toimitamme Uinun nosturiautolla kanssasi sovittuna aikana ilmoittamaasi osoitteeseen.

Toimitamme Uinun nosturiautolla kanssasi sovittuna aikana ilmoittamaasi osoitteeseen. Toimitukseen sisältyy kuljetus 120 km Salosta.*
*kuljetusauton on päästävä valmista tietä pitkin perille suorittamaan tilan asennuksen

Haluamme, että Uinu pääsee tyytyväisen asiakkaan luo. Siksi sovimme yksityiskohdat kanssasi henkilökohtaisesti. On tärkeää, että tutkit oman kuntasi kaavamääräykset ja rakennuslainsäädännön ennen lisärakennuksen asentamista. Lisärakennus voi vaatia lupia ja suunnittelua, jotta se täyttää kaikki rakennusmääräykset ja turvallisuusvaatimukset.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan Uinuihin näyttelyymme Halikkoon:
Kailinniituntie 7, 24800 Halikko

Katso esittelyvideot

Uinu15

Kun tarvitset yhden huoneen verran lisää tilaa, valitse Uinu15

Pienempi Uinu on pinta-alaltaan 15 m² ja sisätiloiltaan 9 m².

Uinu15 tiloihin kuuluu suorakaiteen mallinen huone, joka muuntuu monenlaiseen tarpeeseen. Tämä kompakti lisärakennus sopii hienosti lisähuoneeksi jo olemassa olevaan pihapiiriin.

Pohjaratkaisu on mietitty eri käyttötapoja silmällä pitäen. Suorakaiteen muotoisen tilan voi sisustaa mieleiseksi eri käyttötarpeisiin. Siihen mahtuu hyvin toimisto, työskentelytila erillään kodin tiloista tai vaikkapa erillinen tila pelaamiseen ja harrastuksille.

Pitkät seinät ovat ikkunattomat, joka tekee sisustamisesta helpompaa. Pääty on kokonaan lasia ja tuo tilan tuntua sekä luonnon muuttuvan maiseman huoneeseen.

Hinta alkaen 29 400 €

Uinu22

Laadukkaaseen ympärivuotiseen ja tasokkaaseen vapaa-ajan asumiseen

Isompi Uinu on pinta-alaltaan 22 m² ja sisätiloiltaan 15,5 m² + parvi n. 5 m².

Uinu22 tiloihin kuuluu keittiö/oleskelutila ja nukkumaparvi. Parven alla on säilytystilaa sekä ovellinen WC-tila polttavaa kuivakäymälää varten.

Uinu22 soveltuu lisärakennukseksi jo olemassa olevaan pihapiiriin, mutta toimii myös loistavasti ympärivuotisena vapaa-ajan asuntona. Uinu22 voi sijoittaa sitten rantatontille tai vaikka saareen, metsätontille tai käytössä olevaan vapaa-ajanviettopaikkaan lisätilaa antamaan.

Elämässä saattaa tulla väliaikaisia tarpeita lisäneliöille, jolloin Uinu22 on helppo ratkaisu. Varsinkin, kun tarve on tilapäinen, Uinun kiistattomana etuna on mahdollisuus siirtää rakennus yhtä helposti kun se on paikalle tuotu.

Voit käyttää Uinu22 toimistona. Uinu on loistava ratkaisu rauhalliseen ja erillisen tilan vaativaan yritystoimintaan. Asiakkaita on myös helppo ottaa vastaan erillisessä rakennuksessa yrityksesi toimialasta riippumatta.

Pohjaratkaisu on mietitty eri käyttötapoja silmällä pitäen. Isossa Uinussa on nukkumaparvi, ja näin ollen muu tila toimii väljempänä ja viihtyisänä asuin- ja oleskelutilana. Ikkuna on sijoitettu parven lattiatason korkeuteen, joka tuo parvellekin tilan tuntua. Uinu22 mahdollistaa Premium-tyyppisen loma-alueen, jossa useat Uinut voivat toimia joko vuokrakäytössä tai omistusloma-asuntoina.

Uinu22:een voidaan toteuttaa lisätilauksesta WC, suihku sekä keittiö vesipisteillä. Tällöin Uinun sijoituspaikalla on oltava vesi- ja viemäriliittymä. Jos niitä ei ole saatavilla, WC-tilaan voidaan kuitenkin asentaa polttava käymälä.

Hinta alkaen 49 400 €

Uinu on helppoa rakentamista

Uinut toimitetaan tontillesi täysin valmiina. Tuot vain omat kalusteesi sisään ja alat nauttia.

Seinät ja katto ovat vaaleata koivuvaneria tai maalattuja kipsilevyjä, lattiat vinyylilankkua, ovet ja ikkunat Skaalan laadukkaita puu-alumiini-tuotteita.

Sähköt ja valaistus ovat upotettuina rakenteiden sisään, sähkölämmitys sekä Yalen etänä käytettävät sähkölukot valmiiksi asennettuina.

Ulkopuolen seinät ja katto on verhoiltu mustalla peltipinnalla, terassin lattia ja seinät lämpökäsitellyllä männyllä. Uinun kantavana rakenteena ovat kuumasinkityt teräspalkit ja OSB-levyillä kauttaaltaan levytetyt kattoristikkokehät.

Vesi ja viemäri sekä WC on mahdollista asentaa m² Uinuihin lisätilauksesta. Kysy lisää ja tule tutustumaan näyttelyymme Halikkoon!

Uinu on järkevä ja tyylikäs ratkaisu silloin kun elämäntilanne vaatii lisää tilaa

Uinun iso, mutta suojaisa ikkunaseinä antaa mahdollisuuden nauttia suomalaisesta vuodenaikojen mukaan muuttuvasta maisemasta.

Koko seinän levyisestä ikkunasta tulvii valoa, jolloin ajatukset soljuvat kirkkaina ja mieli lepää.

Uinussa saat nauttia omasta rauhasta vain oven sulkemalla. Uinu sopeutuu monenlaiseen elämäntilanteeseen ja on myös täysin siirreltävissä tilanteen niin vaatiessa.

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Asunnot

  • 2 asuntoa varattavissa
  • Asuinpinta-alaa 15 - 22 m2
  • Huonelukumäärät 1H - 1H
  • Vh. 29 400 - 49 400 €

  Asunnon tila

  Huonelukumäärä

  Asuinkerros

  Järjestä

  Asunto
  Selite
  Koko
  Kerros
  Myyntihinta / Velaton hinta
  Status
  Uinu15
  lisärakennus 1h
  15.0 m2
  1/1
  mh. 29 400 € / vh. 29 400 €
  vapaa
  Asunto
  Uinu15
  Kerros
  1/1
  Koko m2
  15.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  lisärakennus 1h
  Sauna
  ei
  Parveke
  ei
  Keittiön varusteet
  Ei keittiötä
  Kylpyhuoneen varusteet
  Ei kylpyhuonetta/WC-tiloja
  Velaton hinta (vh)
  29 400 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  29 400 €
  Neliöhinta € / m2
  1 960 €
  Asunnon lisätiedot
  Pienempi Uinu on pinta-alaltaan 15 m² ja sisätiloiltaan 9 m². Uinu15 tiloihin kuuluu suorakaiteen mallinen huone, joka muuntuu monenlaiseen tarpeeseen. Tämä kompakti lisärakennus sopii hienosti lisähuoneeksi jo olemassa olevaan pihapiiriin. Toimitus sisältää: Sähköpistorasioita yhteensä 4 kpl, sisävalot 4 kpl himmennyksellä, ulkovalot 2 kpl, lämpöpatteri, Skaalan puu-alumiini-ovi ja -ikkunat, Ulko-ovessa sähkölukko Yale Doorman L3, Finnfoamin eristeet, sisätilan seinät ja katto: koivuvaneri, sisätilan lattia: vinyylilankku, ulkopuoli: musta pelti, terassin lattia: lämpökäsitelty mänty, terassin seinät: lämpökäsitelty paneeli, lupakuvat*, perustusten mittakuvat ja ohjeet, kuljetus 120km Salosta**, *ei asemakuvaa, **kuljetusauton on päästävä valmista tietä pitkin perille suorittamaan tilan asennuksen.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Hinta alkaen 29 400 €
  Uinu22
  lisärakennus 1h + kt + parvi
  22.0 m2
  1/1
  mh. 49 400 € / vh. 49 400 €
  vapaa
  Asunto
  Uinu22
  Kerros
  1/1
  Koko m2
  22.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  lisärakennus 1h + kt + parvi
  Sauna
  ei
  Parveke
  ei
  Keittiön varusteet
  Keittiökalusteet, jääkaappi
  Kylpyhuoneen varusteet
  Mahdollisuus toteuttaa lisätilauksesta WC, suihku sekä keittiö vesipisteillä. Tällöin Uinun sijoituspaikalla on oltava vesi- ja viemäriliittymä. Jos niitä ei ole saatavilla, WC-tilaan voidaan kuitenkin asentaa polttava käymälä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Nukkumaparvi n. 5 m2
  Velaton hinta (vh)
  49 400 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  49 400 €
  Neliöhinta € / m2
  2 245 €
  Asunnon lisätiedot
  Isompi Uinu on pinta-alaltaan 22 m² ja sisätiloiltaan 15,5 m² + parvi n. 5 m². Uinu22 tiloihin kuuluu keittiö/oleskelutila ja nukkumaparvi. Parven alla on säilytystilaa sekä ovellinen WC-tila polttavaa kuivakäymälää varten. Uinu22 soveltuu lisärakennukseksi jo olemassa olevaan pihapiiriin, mutta toimii myös loistavasti ympärivuotisena vapaa-ajan asuntona. Uinu22 voi sijoittaa sitten rantatontille tai vaikka saareen, metsätontille tai käytössä olevaan vapaa-ajanviettopaikkaan lisätilaa antamaan. Toimitus sisältää: sähköpistorasioita yhteensä 6 kpl, sisävalot 10 kpl, joista 4 himmennyksellä, ulkovalot 2 kpl, lämpöpatteri 2 kpl, Keittiökalusteet, Jääkaappi, Skaalan puu-alumiini-ovi ja -ikkunat, Ulko-ovessa sähkölukko Yale Doorman L3, Finnfoamin eristeet, sisätilan seinät ja katto: ylitasoitettu ja valkoiseksi maalattu kipsilevy, sisätilan lattia: vinyylilankku, ulkopuoli: musta pelti, terassin lattia: lämpökäsitelty mänty, terassin seinät: lämpökäsitelty paneeli, lupakuvat*, perustusten mittakuvat ja ohjeet, kuljetus 120km Salosta**, *ei asemakuvaa, **kuljetusauton on päästävä valmista tietä pitkin perille suorittamaan tilan asennuksen.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Hinta alkaen 49 400 €

  Sijainti

  Kailinniituntie 7, 24800 Halikko

  Ota yhteyttä

  1 Koti Rakennusliike Oy

  Kailinniituntie 7
  24800 Halikko

  Tutustu kohteen ilmoittajaan
  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.