Siirry sisältöön
Tulossa

As Oy Tuusulan Sotkanmuna

Sotkantie
04320 Tuusula
Hyrylä
Paritalo
Arvioitu
valmistuminen 08 / 2024

Väestönsuoja

Ei

Kerrosten lukumäärä

2

Lämmitysmuoto

Maalämpö

Tontin omistus

Oma

Kattotyyppi ja kattomateriaalin kuvaus

rivisaumapeltikate

Keittiön varusteet

Keittiön työtasot ovat laminaattia ja altaiden materiaalina ruostumaton teräs. Kalusterungot ovat valkoista kalustelevyä.

Kylpyhuoneen varusteet

Kylpyhuoneissa altaiden yläpuolelle asennetaan peilikaappi ja alapuolelle allaskaappi materiaalitaulukon mukaisesti.

Makuuhuoneen kuvaus

Asunnoissa on tehdasvalmisteiset kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti.

Vastikkeiden lisätiedot

Hoitovastike € / m2 / kk 

4

hoitovastike asunto (arvio) 4,0 €/m2
pysäköintivastike autokatospaikka 20 osaketta (arvio) 1,0 €/osake
taloyhtiölaina 60% ja laina-aika 2+23 vuotta
rahoitusvastike asunto ( arvio) 2,36 €/osake
rahoitusvastike 1-2 vuotta (arvio, vain korot) 1,28 €/osake

Vesimaksu

vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk

Koulu, päiväkodit ja kaupat ovat kaikki kävelymatkan päässä.

Harrastukset ja ulkoilu

Tuusulan monipuoliset liikunta- ja kulttuuripalvelut aivan lähituntumassa. Metsäntutkimuslaitoksen metsäalueet alkavat käytännössä heti kotitalon kynnykseltä, joten ulkoilemaan ei tarvitse lähteä kauaksi kotoa.

Suunnitteilla reilunkokoisia perheasuntoja huikean hienolla paikalla!

As Oy Tuusulan Sotkanmunaan tulee kahdeksan 2-tasoista, laadukasta hirsirakenteista paritaloasuntoa. Asuntokoot ovat 3-4 h+kt+s, 92 m2 ja 4-5 h+kt+s, 112 m2.

Yhtiö rakennetaan omalle tontille ja siihen tulee monta energiatehokkuutta lisäävää ominaisuutta, kuten mm. maalämpö.

Sijainti on loistava. Koulu, päiväkodit ja kaupat ovat kaikki kävelymatkan päässä ja Tuusulan monipuoliset liikunta- ja kulttuuripalvelut aivan lähituntumassa. Metsäntutkimuslaitoksen metsäalueet alkavat käytännössä heti kotitalon kynnykseltä, joten ulkoilemaan ei tarvitse lähteä kauaksi kotoa.

Olemme päätyneet Sotkanmunassa hirsirakenteeseen. Hirsi on laadukas, kestävä ja ekologinen vaihtoehto. Hirsitalo säilyttää arvonsa ja siinä asuessa hengität puhdasta sisäilmaa.

Tutkimustulokset ovat osoittaneet, että hirsitalossa on erittäin hyvä ja puhdas sisäilma, joka edesauttaa asukkaiden terveyttä. Luonnonmukainen hirsi on erinomainen rakennusmateriaali myös allergisten ja astmaatikkojen kotiin, sillä se tasaa hirsitalon sisäilman kosteuden sekä lämmön vaihtelua, jolloin vältytään erittäin kuivan tai kostean ilman mukanaan tuomilta haitallisilta ja epäterveellisiltä vaikutuksilta.

Sen lisäksi, että hirsitalot kestävät sukupolvelta toiselle, on puu materiaalina ympäristöystävällinen. Massiivipuusta rakennettu hirsitalo toimii hiilinieluna eli se sitoo ympäristössä olevaa hiiltä itseensä ja vapauttaa sen luontoon vasta lahotessaan.

Sotkanmuna on RS-kohde

RS-järjestelmä on kehitetty turvaksi niille, jotka tekevät sitovan kaupan asunnosta jo rakentamisvaiheessa. Olennainen osa lakia ovat vakuudet, jotka perustajaosakkaan on talletettava pankkiin konkurssin ja rakennusvirheiden varalta. RS-järjestelmä varmistaa kohteen rakentamisen suunnitelmien mukaan.

Asuntokauppalain toisen luvun eli niin sanotun RS-säännöstön noudattaminen on rakentajalle pakollista, jos asunto-osaketta aletaan tarjota ostettavaksi, ennen kuin rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt kaikki yhtiölle tulevat rakennukset käyttöönotettaviksi. Lue lisää RS-säädöksistä täältä: https://riisula.fi/mika-on-rs-kohde/

Rakentaminen alkaa syksyllä 2023 ja kohde on valmis elokuussa 2024.

Kiinnostuitko? Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja otamme vastaan alustavia nimivarauksia.

Ennakkovaraajan edut

Jotta voit varmistaa itsellesi haluamasi huoneiston, voit tehdä siihen nimivarauksen nyt heti. Nimivaraus asettaa sinut varausjonoon. Nimivaraus ei sido virallisesti kumpaakaan osapuolta.

Kun samasta huoneistosta on useampi kiinnostunut ostaja, jonossa ensimmäisenä olevaa pyydämme maksamaan 1000 euron suuruisen varausmaksu Riisula-rakennus Oy:n tilille. Se antaa sinulle etuosto-oikeuden, kun pääsemme tekemään asunnosta kaupat. Jos suunnitelmasi muuttuvat, palautamme varausmaksun lyhentämättömänä.

Kun teet varauksen kesäkuun loppuun mennessä saat nopean varaajan etuna kauppaan johtavasta varauksesta sähköauton latausaseman veloituksetta (arvo n. 2000 €).

Sotkanmuna tehdään hirrestä

Sotkanmuna rakennetaan yhteistyössä Kontiotuote Oy:n (yleisesti tunnettu Kontiona) kanssa, joka on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Kontiotuote Oy työllistää reilut kaksisataa työntekijää. Lue lisää Kontiosta https://www.kontio.com/fi-FI/

Lämmitys ja energiaratkaisut

Sotkanmunan lämmityksenä toimii maalämpö. Asuinhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Vedenmittaus on huoneistokohtainen (kylmä- ja lämminvesi). Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän. Lue lisää  rakennustapaselostuksesta.

Pihasuunnitelma on valmistunut

Tämä hienolla suojellun kallion päällä sijaitseva kohde tarjoaa kodillesi loistavan sijainnin. Riihikallio on rauhallinen ja turvallinen asuinalue. Huoneistopihat avautuvat kallion päällä länteen tai Sotkantien puolella etelään. Sotkanmuna sulautuu luonnonmaisemaan. Oheisessa visualisointikuvassa näet rakennukset huoneistopihojen puolelta.

Sotkanmunassa luonto on todella lähellä ja mm. Metsäntutkimuslaitoksen upeat metsät sijaitsevat lähes heti kadun toisella puolella.

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF
Kohde-esite 2 PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Sijainti

  Sotkantie, 04320 Tuusula

  Koulu, päiväkodit ja kaupat ovat kaikki kävelymatkan päässä.

  Tuusulan monipuoliset liikunta- ja kulttuuripalvelut aivan lähituntumassa. Metsäntutkimuslaitoksen metsäalueet alkavat käytännössä heti kotitalon kynnykseltä, joten ulkoilemaan ei tarvitse lähteä kauaksi kotoa.

  Ota yhteyttä

  Riisula-rakennus Oy

  Autoasemankatu 1
  04300 Tuusula

  Tutustu kohteen ilmoittajaan
  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.