Siirry sisältöön
Myynnissä

As Oy Keravan Lukkari

Jussilantie 1
04250 Kerava
Lapila
Kerrostalo
Arvioitu
valmistuminen 11 / 2023

Tyyppi
Koot
Vh. alk.
Vapaana
1H
27.5 m2
146 260 €
3/6
2H
35 - 47.5 m2
181 280 €
10/12
3H
63 - 76.5 m2
296 640 €
6/15

Energialuokka

B

Väestönsuoja

On

Kerrosten lukumäärä

4

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö

Tontin omistus

Oma

Kattotyyppi ja kattomateriaalin kuvaus

Peltikate

Muut lisätiedot

Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat polkupyörä-, ulkoiluväline-, irtaimisto- ja lastenvaunuvarasto sekä siivouskomero, väestönsuoja, sähköpääkeskustila, lämmönjako- ja kuivaushuone. Pihalla on erillinen jätteen syväkeräysjärjestelmä.

Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.

Autopaikat myydään erillisinä osakkeina, sähkötolppapaikat hintaan 6000 € ja katospaikat hintaan 11.000 € , autopaikkoja valmistuu 21 kpl, myös latausvalmius sähköautoille.

Yhteispihalle paistaa aamuaurinko ja tämä huomioiden pihalle onkin suunniteltu oleskelualue ruokapöytineen.

Keittiön varusteet

Keittiöissä on induktioliesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.

Kylpyhuoneen varusteet

Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka.

Vastikkeiden lisätiedot

Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.

Vesimaksu

Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.

Bussipysäkki 100 m
Keravan keskusta 700 m
Rautatieasema 700 m
Kirjasto 900 m
Ruokakauppa 300m
Alepa 400 m
Lidl 400 m
Ravintola 700m

Terveystalo ja Lääkärikeskus Aava 100 m
Terveyskeskus 1,8 km

Siirtolapuutarhat 850m

Lähialueet

Rauhallinen sijainti Ahjontien kupeessa takaa hyvät yhteydet, mutta myös oman rauhan.

Harrastukset ja ulkoilu

Metsäpoluille pääsee lyhyen kävelymatkan päästä kasitien itäpuolelta. Talvisin täältä pääsee hiihtämään Vantaalle ja jopa Helsinkiin saakka.

Liikkujalle Keravalla löytyy paljon vaihtoehtoja. Uusi moni toimitalo on rakennettu Ahjontien varteen ja sieltä löytyy puuhaa ja pelikenttiä koko perheelle. Monitoimisalissa järjestetään myös ryhmäliikuntaa arki-iltaisin. Kuntosali, joogastudio, padelhalli, keilaus, parkourhalli ym. sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Sibeliuksen tien eteläpuolella Lidlin takana.

Taidekeskus Sinkka 350m
Kuntosali 450m
Joogastudio 500 m
Monitoimitalo 550 m

Koulut ja päiväkodit

Keravanjoen koulu 550m
Lapilan päiväkoti 450m

Viihtyisää ja huoletonta asumista luonnon läheisyydessä!

Katso reaaliaikainen varaustilanne jalon.fi/asuntokohteet/lukkari

As Oy Keravan Lukkariin rakentuu 33 modernia ja parvekkeellista Jalon-kotia neljään kerrokseen. Ryhdikäs, kaunis ja vaalea tiiliverhoiltu pienkerrostalo valmistuu omalle tontille.

Lukkarista löytyy koteja tehokkaista yksiöistä väljempiin kolmioihin. Hyvän sijainnin, viihtyisän ympäristön ja toimivan pohjaratkaisun ansiosta Lukkari on sijoitus myös tuleviin vuosiin.

Uusi asunto ilman remonttihuolia, oma parveke puistonäkymillä, omaa silmää miellyttävä keittiö laadukkailla kodinkoneilla, helppo sijainti keskustan palveluihin, julkiset kulkevat vierestä sekä oma auto on taloyhtiön pihalla. Tarjoamme nämä kaikki Lukkarissa. Koti tuntuu kodilta, kun sen toiminnot vastaavat oman arjen tarpeita.

Lapilan alueella on luonto lähellä, puustoa ja vehreyttä – Keravan kirkon kupeessa voit kuulla niin kirkonkellojen hartaan soinnin kuin lintujen liverryksenkin.

Kodin materiaalit ja huoneistojen toteutus on hyvin suunniteltua ja laadukasta. Keittiön kaapistot ovat Puustellin, saunallisten asuntojen kylpyhuoneen ja saunan välillä on modernia avaruutta tuova lasiseinä, muissa kylpyhuoneissa suihkunurkka taittuvilla ovilla. Huoneistojen lattiat ovat parkettia. Jokaisella asunnolla on lasitettu parveke ja mikä parhainta kesäkuumalla – kodeissa on asumismukavuutta tuova huoneistokohtainen viilennys! Koteja monessa kokoluokassa: 27,5 m2, 35 m2, 37 m2, 47,5 m2 saunalla tai ilman, 63 m2, 67,5 m2 ja 70 m2.

Oman asunnon neliöt laajentuvat taloyhtiön yhteistiloihin, sillä rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat polkupyörä-, ulkoiluväline-, irtaimisto- ja lastenvaunuvarasto sekä kuivaushuone. Pihalla on erillinen jätteen syväkeräysjärjestelmä. Yhteispihalle paistaa aamuaurinko ja tämä huomioiden pihalle onkin suunniteltu oleskelualue ruokapöytineen. Paikka sopii kesäisiä aamupalahetkiä varten ja varmasti myös erinomaisesti syntymäpäiväjuhlien tarjoiluja varten. Lapsiperheitä ja vierailevia lapsia ajateltu pihan leikkipaikka keinuneen ja hiekkalaatikoineen on suojaisa sekä turvallinen, sillä koko alue aidataan meluaidalla. Aidassa on portti, joten kävelytieltä pääsee näppärästi huoneistopihan poikki sisäänkäynnille.

Autopaikat myydään erillisinä osakkeina, sähkötolppapaikat hintaan 6000 € ja katospaikat hintaan 11.000 € , autopaikkoja valmistuu 21 kpl, myös latausvalmius sähköautoille.

Yhtiössä lämmitys toteutetaan kaukolämmöllä, pyykit voi kuivattaa kuivaushuoneessa ja avainjärjestelmä on turvallinen ILOQ.

Lähikaupat: Alepa ja Lidl ovat n. 400 m, Keravan muut lähipalvelut alle kilometrin päässä ja VR kävellen n. 500 m. Uusi Keravanjoen koulu (lk1-9) sekä monitoimitalo 550 m. Kerava kuuluu HSL-alueeseen ja matka junalla Helsinkiin taittuu n. 22 min.

Arvioitu valmistuminen 11/2023.

Monipuoliset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet

Keravan kauppapalvelut ovat kattavat, sillä suuret ruokaupat löytyvät aivan keskustasta. Kouluverkko on Keravalla hyvässä kunnossa, ja paikallisia kouluja löytyy useita eri puolilta keskustaa. Kaupungin talous onkin hyvässä kunnossa ja Keravan energia omistaa alueen sähköverkon, jonka merkitys tulee lähivuosina varmasti kasvamaan lämmityskustannusten noustessa.

Bussit kulkevat aivan rakennuksen vierestä ja Keravan keskustaan suuntaavat bussit kulkevat alle 100 metrin päästä Sibeliuksentietä pitkin. Omalla autolla Lahden moottoritietä pitkin pääsee Helsingin keskustaan 40 minuutissa ja junalla saman matkan kulkee jopa 22 minuutissa.

Luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet lähellä

Metsäpoluille pääsee lyhyen kävelymatkan päästä kasitien itäpuolelta. Talvisin täältä pääsee hiihtämään Vantaalle ja jopa Helsinkiin saakka. Urheilu Liikkujalle Keravalla löytyy paljon vaihtoehtoja.

Uusi monitoimitalo on rakennettu Ahjontien varteen ja sieltä löytyy puuhaa ja pelikenttiä koko perheelle. Monitoimisalissa järjestetään myös ryhmäliikuntaa arki-iltaisin. Kuntosali, joogastudio, padelhalli, keilaus, parkourhalli ym. sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Sibeliuksen – tien eteläpuolella Lidlin takana.

Viihtyisiä asuntoja jokaiseen elämänvaiheeseen

Koti tuntuu kodilta, kun sen toiminnot vastaavat oman arjen tarpeita. Saunojalle löytyy oma sauna ja kokkaajalle tilava keittiö. Sille joka kutsuu paljon vieraita kylään, tarvitsee lisäneliöitä olohuoneeseen ja toiselle oma työhuone on välttämättömyys. Lasten kanssa tilava kylpyhuone puolestaan helpottaa arjen askareita ja jos olet kova urheilemaan, haluat kodiltasi myös hyvät tilat urheiluvälineiden säilyttämiseen.

Yhteispihalle paistaa aamuaurinko ja tämä huomioiden pihalle onkin suunniteltu oleskelualue ruokapöytineen. Lapsiperheitä ja vierailevia lapsia ajateltu pihan leikkipaikka keinuneen ja hiekkalaatikoineen on suojaisa sekä turvallinen, sillä koko alue aidataan meluaidalla.

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Asunnot

  • 25 asuntoa varattavissa
  • Asuinpinta-alaa 27.5 - 76.5 m2
  • Huonelukumäärät 1H - 3H
  • Vh. 146 260 - 395 000 €

  Asunnon tila

  Huonelukumäärä

  Asuinkerros

  Järjestä

  Asunto
  Selite
  Koko
  Kerros
  Myyntihinta / Velaton hinta
  Status
  1
  3H + KT + kph + s + wc
  70.0 m2
  1/4
  -
  myyty
  2
  2H + KT + kph
  47.5 m2
  1/4
  mh. 67 053 € / vh. 223 510 €
  vapaa
  Asunto
  2
  Kerros
  1/4
  Koko m2
  47.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  223 510 €
  Velkaosuus
  156 457 €
  Myyntihinta (mh)
  67 053 €
  Neliöhinta € / m2
  4 705 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  190,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  844,06 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  3
  1H + KT + kph
  27.5 m2
  1/4
  mh. 43 878 € / vh. 146 260 €
  varattu
  Asunto
  3
  Kerros
  1/4
  Koko m2
  27.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  146 260 €
  Velkaosuus
  102 382 €
  Myyntihinta (mh)
  43 878 €
  Neliöhinta € / m2
  5 318 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  110,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  552,34 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  4
  1H + KT + kph
  27.5 m2
  1/4
  mh. 43 878 € / vh. 146 260 €
  vapaa
  Asunto
  4
  Kerros
  1/4
  Koko m2
  27.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  146 260 €
  Velkaosuus
  102 382 €
  Myyntihinta (mh)
  43 878 €
  Neliöhinta € / m2
  5 318 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  110,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  552,34 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  5
  2H + KT + kph + s
  47.5 m2
  1/4
  mh. 68 598 € / vh. 228 660 €
  vapaa
  Asunto
  5
  Kerros
  1/4
  Koko m2
  47.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + kph + s
  Sauna
  Saunan seinät ja saunan ja kylpyhuoneen katto on puupaneelia. Saunan laudepuuna on terveleppä. Sauna valaistaan led-valaisimella.
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  228 660 €
  Velkaosuus
  160 062 €
  Myyntihinta (mh)
  68 598 €
  Neliöhinta € / m2
  4 813 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  190,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  863,51 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  6
  3H + KT + kph + s + wc
  70.0 m2
  2/4
  -
  myyty
  7
  2H + KT + kph
  47.5 m2
  2/4
  mh. 70 761 € / vh. 235 870 €
  vapaa
  Asunto
  7
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  47.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  235 870 €
  Velkaosuus
  165 109 €
  Myyntihinta (mh)
  70 761 €
  Neliöhinta € / m2
  4 965 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  190,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  890,74 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  8
  1H + KT + kph
  27.5 m2
  2/4
  -
  myyty
  9
  1H + KT + kph
  27.5 m2
  2/4
  mh. 45 114 € / vh. 150 380 €
  vapaa
  Asunto
  9
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  27.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  150 380 €
  Velkaosuus
  105 266 €
  Myyntihinta (mh)
  45 114 €
  Neliöhinta € / m2
  5 468 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  110,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  567,89 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  10
  2H + KT + kph + s
  47.5 m2
  2/4
  mh. 72 615 € / vh. 242 050 €
  vapaa
  Asunto
  10
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  47.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + kph + s
  Sauna
  Saunan seinät ja saunan ja kylpyhuoneen katto on puupaneelia. Saunan laudepuuna on terveleppä. Sauna valaistaan led-valaisimella.
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  242 050 €
  Velkaosuus
  169 435 €
  Myyntihinta (mh)
  72 615 €
  Neliöhinta € / m2
  5 095 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  190,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  914,08 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  11
  3H + KT + kph + s + wc + vh
  76.5 m2
  2/4
  mh. 108 459 € / vh. 361 530 €
  varattu
  Asunto
  11
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  76.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + kph + s + wc + vh
  Sauna
  Saunan seinät ja saunan ja kylpyhuoneen katto on puupaneelia. Saunan laudepuuna on terveleppä. Sauna valaistaan led-valaisimella.
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  361 530 €
  Velkaosuus
  253 071 €
  Myyntihinta (mh)
  108 459 €
  Neliöhinta € / m2
  4 725 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  306,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1365,28 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  12
  3H + KT + kph + wc + vh
  67.5 m2
  2/4
  mh. 96 408 € / vh. 321 360 €
  vapaa
  Asunto
  12
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  67.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + kph + wc + vh
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  321 360 €
  Velkaosuus
  224 952 €
  Myyntihinta (mh)
  96 408 €
  Neliöhinta € / m2
  4 760 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  270,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1213,58 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  13
  2H + KT + kph
  35.0 m2
  2/4
  mh. 54 384 € / vh. 181 280 €
  vapaa
  Asunto
  13
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  35.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  181 280 €
  Velkaosuus
  126 896 €
  Myyntihinta (mh)
  54 384 €
  Neliöhinta € / m2
  5 179 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  140,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  684,59 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  14
  2H + KT + kph
  37.0 m2
  2/4
  mh. 56 856 € / vh. 189 520 €
  varattu
  Asunto
  14
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  37.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  189 520 €
  Velkaosuus
  132 664 €
  Myyntihinta (mh)
  56 856 €
  Neliöhinta € / m2
  5 122 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  148,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  715,70 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  15
  3H + KT + kph + S
  63.0 m2
  2/4
  mh. 88 992 € / vh. 296 640 €
  vapaa
  Asunto
  15
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  63.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + kph + S
  Sauna
  Saunan seinät ja saunan ja kylpyhuoneen katto on puupaneelia. Saunan laudepuuna on terveleppä. Sauna valaistaan led-valaisimella.
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  296 640 €
  Velkaosuus
  207 648 €
  Myyntihinta (mh)
  88 992 €
  Neliöhinta € / m2
  4 708 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  252,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1120,23 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  16
  3H + KT + kph + s + wc
  70.0 m2
  3/4
  -
  myyty
  17
  2H + KT + kph
  47.5 m2
  3/4
  mh. 71 997 € / vh. 239 990 €
  vapaa
  Asunto
  17
  Kerros
  3/4
  Koko m2
  47.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  239 990 €
  Velkaosuus
  167 993 €
  Myyntihinta (mh)
  71 997 €
  Neliöhinta € / m2
  5 052 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  190,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  906,30 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  18
  1H + KT + kph
  27.5 m2
  3/4
  mh. 46 041 € / vh. 153 470 €
  varattu
  Asunto
  18
  Kerros
  3/4
  Koko m2
  27.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  153 470 €
  Velkaosuus
  107 429 €
  Myyntihinta (mh)
  46 041 €
  Neliöhinta € / m2
  5 580 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  110,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  579,56 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  19
  1H + KT + kph
  27.5 m2
  3/4
  mh. 46 041 € / vh. 153 470 €
  vapaa
  Asunto
  19
  Kerros
  3/4
  Koko m2
  27.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  153 470 €
  Velkaosuus
  107 429 €
  Myyntihinta (mh)
  46 041 €
  Neliöhinta € / m2
  5 580 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  110,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  579,56 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  20
  2H + KT + kph + s
  47.5 m2
  3/4
  mh. 73 851 € / vh. 246 170 €
  vapaa
  Asunto
  20
  Kerros
  3/4
  Koko m2
  47.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + kph + s
  Sauna
  Saunan seinät ja saunan ja kylpyhuoneen katto on puupaneelia. Saunan laudepuuna on terveleppä. Sauna valaistaan led-valaisimella.
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  246 170 €
  Velkaosuus
  172 319 €
  Myyntihinta (mh)
  73 851 €
  Neliöhinta € / m2
  5 182 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  190,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  929,64 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  21
  3H + KT + kph + S + wc + vh
  76.5 m2
  3/4
  mh. 112 167 € / vh. 373 890 €
  varattu
  Asunto
  21
  Kerros
  3/4
  Koko m2
  76.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + kph + S + wc + vh
  Sauna
  Saunan seinät ja saunan ja kylpyhuoneen katto on puupaneelia. Saunan laudepuuna on terveleppä. Sauna valaistaan led-valaisimella.
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  373 890 €
  Velkaosuus
  261 723 €
  Myyntihinta (mh)
  112 167 €
  Neliöhinta € / m2
  4 887 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  306,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1411,96 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  22
  3H + KT + kph + wc
  67.5 m2
  3/4
  mh. 98 571 € / vh. 328 570 €
  vapaa
  Asunto
  22
  Kerros
  3/4
  Koko m2
  67.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + kph + wc
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  328 570 €
  Velkaosuus
  229 999 €
  Myyntihinta (mh)
  98 571 €
  Neliöhinta € / m2
  4 867 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  270,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1240,81 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  23
  2H + KT + kph
  35.0 m2
  3/4
  mh. 55 311 € / vh. 184 370 €
  vapaa
  Asunto
  23
  Kerros
  3/4
  Koko m2
  35.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  184 370 €
  Velkaosuus
  129 059 €
  Myyntihinta (mh)
  55 311 €
  Neliöhinta € / m2
  5 267 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  140,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  696,25 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  24
  2H + KT + kph
  37.0 m2
  3/4
  mh. 57 783 € / vh. 192 610 €
  vapaa
  Asunto
  24
  Kerros
  3/4
  Koko m2
  37.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  192 610 €
  Velkaosuus
  134 827 €
  Myyntihinta (mh)
  57 783 €
  Neliöhinta € / m2
  5 205 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  148,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  727,37 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  25
  3H + KT + kph + S
  63.0 m2
  3/4
  mh. 91 155 € / vh. 303 850 €
  vapaa
  Asunto
  25
  Kerros
  3/4
  Koko m2
  63.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + kph + S
  Sauna
  Saunan seinät ja saunan ja kylpyhuoneen katto on puupaneelia. Saunan laudepuuna on terveleppä. Sauna valaistaan led-valaisimella.
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  303 850 €
  Velkaosuus
  212 695 €
  Myyntihinta (mh)
  91 155 €
  Neliöhinta € / m2
  4 823 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  252,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1147,46 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  26
  3H + KT + kph + s + wc
  70.0 m2
  4/4
  -
  myyty
  27
  3H + KT + kph + S + VH + wc
  76.5 m2
  4/4
  mh. 118 500 € / vh. 395 000 €
  vapaa
  Asunto
  27
  Kerros
  4/4
  Koko m2
  76.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + kph + S + VH + wc
  Sauna
  Saunan seinät ja saunan ja kylpyhuoneen katto on puupaneelia. Saunan laudepuuna on terveleppä. Sauna valaistaan led-valaisimella.
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  395 000 €
  Velkaosuus
  276 500 €
  Myyntihinta (mh)
  118 500 €
  Neliöhinta € / m2
  5 163 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  306,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1491,68 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  28
  3H + KT + kph + S + VH + wc
  76.0 m2
  4/4
  mh. 117 900 € / vh. 393 000 €
  vapaa
  Asunto
  28
  Kerros
  4/4
  Koko m2
  76.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + kph + S + VH + wc
  Sauna
  Saunan seinät ja saunan ja kylpyhuoneen katto on puupaneelia. Saunan laudepuuna on terveleppä. Sauna valaistaan led-valaisimella.
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  393 000 €
  Velkaosuus
  275 100 €
  Myyntihinta (mh)
  117 900 €
  Neliöhinta € / m2
  5 171 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  304,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1484,12 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  29
  3H + KT + kph + S + wc + vh
  76.5 m2
  4/4
  -
  myyty
  30
  3H + KT + kph + wc + vh
  67.5 m2
  4/4
  -
  myyty
  31
  2H + KT + kph
  35.0 m2
  4/4
  mh. 57 165 € / vh. 190 550 €
  vapaa
  Asunto
  31
  Kerros
  4/4
  Koko m2
  35.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  190 550 €
  Velkaosuus
  133 385 €
  Myyntihinta (mh)
  57 165 €
  Neliöhinta € / m2
  5 444 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  140,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  719,59 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  32
  2H + KT + kph
  37.0 m2
  4/4
  mh. 59 946 € / vh. 199 820 €
  varattu
  Asunto
  32
  Kerros
  4/4
  Koko m2
  37.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + kph
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parvekkeiden kaiteet tehdään alumiinirunkoisina ja kaiteen yläpuolinen osa tulee varustetuksi avattavilla parvekelaseilla.
  Keittiön varusteet
  Keittiöissä on induktio liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jää/pakastinkaappiyhdistelmä. Jalon-kotiisi tulee Puustellin keittiö. Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Keittiön kalusteväli valaistaan LED-nauhavalaisimella, joka asennetaan LED-listaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneen kiintokalusteiden toimittaja on Puustelli. Altaan yläpuolella on valaisinpeili. Allas sekä allaskaappi ovat valkoisia. Allaskaapin runko on vedenkestävää komposiittia. Kaapissa on laminaattiovet ja se on varustettu laatikostolla. Suihkutilaan tulee asuntokohtaisen suunnitelman mukaan lasinen suihkuseinä tai taittuva suihkunurkka
  Velaton hinta (vh)
  199 820 €
  Velkaosuus
  139 874 €
  Myyntihinta (mh)
  59 946 €
  Neliöhinta € / m2
  5 400 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poistotoilmanvaihto. Asuntojen vedenmittaus on huoneistokohtainen. Asunnoissa on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen viilennys. Asuinhuoneissa on parketti- tai vinyylilattiat ja puujalkalistat lattian sävyisenä.
  Hoitovastike € / kk
  148,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  754,60 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Pääomavastike sisältää lyhennyksen ja koron. Marginaali 1,2% + 12 kk Euribor. Laina-aika 2+23 vuotta. Euribor 12kk 2.8.2022 0,926%.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  33
  3H + KT + kph + S
  63.0 m2
  4/4
  -
  myyty

  Sijainti

  Jussilantie 1, 04250 Kerava

  Rauhallinen sijainti Ahjontien kupeessa takaa hyvät yhteydet, mutta myös oman rauhan.

  Bussipysäkki 100 m
  Keravan keskusta 700 m
  Rautatieasema 700 m
  Kirjasto 900 m
  Ruokakauppa 300m
  Alepa 400 m
  Lidl 400 m
  Ravintola 700m

  Terveystalo ja Lääkärikeskus Aava 100 m
  Terveyskeskus 1,8 km

  Siirtolapuutarhat 850m

  Metsäpoluille pääsee lyhyen kävelymatkan päästä kasitien itäpuolelta. Talvisin täältä pääsee hiihtämään Vantaalle ja jopa Helsinkiin saakka.

  Liikkujalle Keravalla löytyy paljon vaihtoehtoja. Uusi moni toimitalo on rakennettu Ahjontien varteen ja sieltä löytyy puuhaa ja pelikenttiä koko perheelle. Monitoimisalissa järjestetään myös ryhmäliikuntaa arki-iltaisin. Kuntosali, joogastudio, padelhalli, keilaus, parkourhalli ym. sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Sibeliuksen tien eteläpuolella Lidlin takana.

  Taidekeskus Sinkka 350m
  Kuntosali 450m
  Joogastudio 500 m
  Monitoimitalo 550 m

  Keravanjoen koulu 550m
  Lapilan päiväkoti 450m

  Ota yhteyttä

  Jalon Uusimaa Oy

  Ratatie 11 A 6.krs
  01300 Vantaa

  Tutustu kohteen ilmoittajaan
  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.