Siirry sisältöön
Tulossa

As Oy Järvenpään Vanhiksen Lyhdyt I ja II

Stålhanentie
04400 Järvenpää
Vanhankylänniemi
Rivitalo
Paritalo
Arvioitu
valmistuminen 2024

Energialuokka

A

Väestönsuoja

Ei

Kerrosten lukumäärä

2

Lämmitysmuoto

Maalämpö

Tontin omistus

Oma

Massiivihirsinen, energiatehokas laatukoti Järvenpään järvimaisemissa

Honka-hirsitalojen kauniista, vaalean sävyisestä massiivikuusihirrestä rakentuvat As Oy Järvenpään Vanhiksen Lyhtyjen kaksikerroksiset pari- ja rivitalot kätkevät suojaiseen pihapiiriinsä 34 tunnelmallista kotia. Kolmen, neljän ja viiden huoneen modernit hirsikodit muodostavat kylämäisen asuinympäristön ekologisuutta ja yhteisöllisyyttä arvostavalle asukkaalle.

Asuntojen pinta-alat: 80,6 – 105,3 m2
Asuntotyypit: 3h+k, 4h+k, 5h+k

Vanhiksen Lyhdyt rakennetaan energiatehokkaaksi ja ekologiseksi asuinkokonaisuudeksi. Rakennukset kuuluvat A-energialuokkaan, ne lämpenevät uusiutuvalla, energiatehokkaalla maalämmöllä ja sähkö tuotetaan yhtiön omilla aurinkopaneeleilla. Lisäksi massiivihirsirakennus itsessään on ekologinen ja terveellinen valinta – se toimii koko elinkaarensa ajan hiilivarastona, mutta on myös antibakteerinen ja hengittävä tasaten huonekosteuden ja lämpötilan aina optimaaliselle tasolle.

Helsingin keskustasta alle puolen tunnin junamatkan päässä sijaitseva Järvenpään muuttovoittoinen, monipuolinen, aktiivinen ja luonnonläheinen kaupunki toivottaa Vanhankylänniemen uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi!

Arvioitu valmistuminen:
Vaihe I: 01/2024 – 12/2024
Vaihe II: 01/2025 – 12/2025

Vanhankylänniemen upea uudiskohde

Vehreän puutarhamainen Järvenpään Vanhankylänniemen alue henkii perinteitä. Perinnerakentamisesta ylvään näyttävyytensä ammentaa myös Tuusulanjärvi-näkymät tarjoava As Oy Järvenpään Vanhiksen Lyhdyt, jonka uniikit, lyhdyistä innoituksensa saaneet lasiset päätyterassit herättävät ohikulkijoiden mielenkiinnon.

Sijainti

Stålhanentie, 04400 Järvenpää

Ota yhteyttä

Suomen Hyvä Koti Oy

Lahdentie 870
04430 Järvenpää

Tutustu kohteen ilmoittajaan
Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Jaa kohdesivu:

  Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

  Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

   Alue*
   Kohdetyyppi*
   Huoneluku
   Etsin...

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.