Siirry sisältöön
Myynnissä

As Oy Töölön Meander

Pohjoinen Hesperiankatu 35
00260 Helsinki
Töölö
Kerrostalo
Arvioitu
valmistuminen 2024

Tyyppi
Koot
Vh. alk.
Vapaana
1H
24 - 33.5 m2
338 000 €
10/16
2H
34 - 54.5 m2
428 000 €
14/46
3H
78.5 m2
834 000 €
2/39

Energialuokka

A

Väestönsuoja

On

Kerrosten lukumäärä

8

Lämmitysmuoto

Maalämpö

Tontin omistus

Oma

Kattotyyppi ja kattomateriaalin kuvaus

Meanderin katto toteutetaan viherkattona

Muut lisätiedot

Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot (perheasunnoille on varattu normaalia suurempi varasto), ulkoiluväline- ja liikuntavälinevarastot, pesu- ja kuivaustilat ja taloyhtiön tekniset tilat (lämmönjakohuone) sijaitsee yhtiön kellarikerroksessa.Yhtiön ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee yhtiön sähköpääkeskus sekä lisää ulkoiluväline- ja liikuntavälinevarastoja. Pihassa lisäksi polkupyöräpaikkoja.

A-portaan yhteistilassa Meanderin asukkaat voivat järjestää juhlia ja erilaisia tilaisuuksia. A-portaassa sijaitsee myös saunaosasto terasseineen ja porealtaineen. Lisäksi asukkaita palvelevat etä- työskentelytila sekä joogasali.

Ensimmäisestä kerroksesta löytyy myös N&B-taloista tuttu arkieteinen kurasuihkulla ja pyöränhuoltopisteellä sekä yhteiskäyttöpolkupyörät ja säilytyspisteet ruokatilauksille.

Toiminnot ulottuvat maan alle, jonne louhitaan 67-paikkainen, sähkölatausvalmiuksilla varustettu autohalli yhteiskäyttöautoineen. Asukkaana voit hakea autohallista yhtiön yhteiskäyttöauton käyttöösi vaikka ostosreissua varten. Autopaikat varustettu sähköauton latausvalmiudella. Maan alla sijaitsevat myös taloyhtiön oma elokuvateatteri sekä viinikellari.

Keittiön varusteet

Keittiöissä on kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin tai erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin. Osassa asunnoista on ns. minikeittiö, jossa uunin tilalla on yhdistelmäuuni mikrotoiminnolla.

Kylpyhuoneen varusteet

Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke suunnitelmien mukaan, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille), osassa huoneistoissa pesutornitilan edessä on verho.

Vastikkeiden lisätiedot

Vesimaksu

20 €/ hlö / kk vesimaksuennakko, tasaus kulutuksen mukaan.

Muut kustannukset ja vastikkeet

Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot.

K-Market Meclu, Mechelininkatu 19
Alepa Caloniuksenkatu, Runeberginkatu 28
K-Market Museokatu, Museokatu 40
K-Supermarket Kasarmi + Alko, Pohjoinen Hesperiankatu 33

Lähialueet

Meander-talo nousee merelliseen Töölöön, jossa yhdistyvät uniikilla tavalla harrastusmahdollisuudet, poikkeuksellisen laadukkaat palvelut, hyvät ruokakaupat, ravintolat ja kantakaupungin läheisyys. Liikenneyhteyksiltään alue on lähes täydellinen! Meander sijaitsee Taivallahden rannan välittömässä läheisyydessä. Meanderin korttelialuetta kiertävät Helsingin ikonisimmat puistoalueet. Aluetta ympäröivät historiallinen Sibeliuksen puisto pohjoisessa ja Hesperian puistokatu etelässä. Rauhallinen Hietaniemi avarine hiekkarantoineen avautuu vain muutaman mutkan takaa.

Harrastukset ja ulkoilu

Meander on Taivallahden rannan välittömässä läheisyydessä. Kotiovelta voi pulahtaa nopealle aamu-uinnille tai lähteä vaikka melomaan. Myös venepaikat ja rantaravintolat löytyvät kävelyetäisyydeltä. Ja mikä onkaan viihtyisämpää kuin rauhalliset iltakävelyt Töölön rantateillä. Rajasaaren suuri koirapuisto on eläinystävien suosikki. Taloyhtiössä on oma joogasali asukkaiden käytössä.

Töölön urheilutalo, Topeliuksenkatu 41 a
Helsingin uimastadion, Hammarskjöldintie 5
Töölön kisahalli, Paavo Nurmen kuja 1 c
Hietaniemen uimaranta, tarjolla mm. koripallokentät ja wakeboarding
Taivallahden tenniskeskus, Hiekkarannantie 2, tarjolla myös kahvila
Minigolf Taivallahti, Hiekkarannantie 1
Taivallahden venekerho

Koulut ja päiväkodit

Töölön yhteiskoulu, Urheilukatu 10
Päiväkoti Ratikka, Humalistonkatu 4
Töölön ala-asteen koulu, Töölönkatu 41
Päiväkoti Onnimanni R.Y., Töölöntorinkatu 2 44
Minerva Förskola, Apollonkatu 12
Etu-Töölön lukio, Arkadiankatu 26

Kiasman arkkitehdin Steven Hollin suunnittelema asuintalo nousee Töölöön

Meanderin rakentaminen  ja asuntojen myynti on käynnistynyt. Kaupanteon alettua joitakin asuntoja on vapautunut uudelleen myyntiin! Tulevat asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin Newil&Bau-koteihinsa syksyllä 2024! Katso vapaat asunnot ja suunnittele omasi.

Erityistä taloyhtiöstä:

 • Upeat sisääntuloaulat
 • 12-paikkainen elokuvateatteri
 • Viinitupa
 • Ulkoterassilla varustettu saunaosasto
 • Juhla- ja etätyöskentelytila
 • Joogasali
 • Viherkatto ja aurinkopaneelit
 • Maalämpö
 • Hissiyhteys parkkihalliin
 • Yhteiskäyttöauto ja -pyörät sekä pyöränhuoltopiste

Kansainvälinen huippuarkkitehti Steven Holl kävi omakätisesti osallistumassa peruskiven muuraukseen

Arkkitehti Steven Holl tunnetaan rakkaudestaan valoon, luontoon ja sen moninaisiin muotoihin. Tunnetuin hänen töistään Suomessa on Nykytaiteen museo Kiasma. Nyt Hollin kansainvälinen huippuarkkitehtuuri tekee paluun Helsinkiin, kun Meander-talo nousee keskelle Töölöä, Taivallahden rantaan. Rakennuksessa Hollin vahva visio veistoksellisuudesta ja käytännöllisyydestä yhdistyy Newil&Baun asukaskeskeiseen toteutukseen, jossa myös asukkaiden palvelut viedään uudelle tasolle.

Pohjoisen Hesperiankadun ja Merikannontien kulman sijainti on parasta Töölöä ja Helsinkiä, täällä sijaitsevat tutkitusti kaupungin halutuimmat osoitteet. Meren ja luonnon läheisyys, ulkoilureitit, rauha, naapuruston tunnelma ja palveluiden sekä ydinkeskustan läheisyys muodostavat näissä kortteleissa ainutlaatuisen yhdistelmän.

Meanderin korttelialuetta kiertävät Helsingin ionisimmat puistoalueet. Aluetta ympäröivät historiallinen Sibeliuksen puisto pohjoisessa ja Hesperian puistokatu etelässä. Rauhallinen Hietaniemi avarine hiekkarantoineen avautuu vain muutaman mutkan takaa. Rajasaaren suuri koirapuisto on eläinystävien suosikki.

SUUNNITELTU ASUMISKOKEMUS EDELLÄ

Meanderin suunnittelun alkupiste on asuntojen otollisten näkymäsuuntien sekä erilaisten, mittakaavaltaan sopusuhtaisen pihatilojen muodostaminen. Talon veistoksellinen muoto ei siis ole ponnistanut tarpeesta keksiä ulkoapäin mahdollisimman näyttävän näköinen rakennus, vaan halusta luoda juuri tälle sijainnille paras mahdollinen asumiskokemus. Vaikuttavat kaarteet ovat syntyneet juuri samalla tavalla kuin talon mutkille nimensä antanut joki.

JOKAINEN ASUNTO ON UNIIKKI HELMI

Meanderiin rakennetaan yhteensä 117 uniikkia kotia, yksiöistä edustusasuntoihin. Meander ja sen asunnot ovat kolmiulotteinen maailma. Näkymät ja valon suunnat tekevät tiloista samaan aikaan sekä kiinnostavia asua että havainnoida elämää asunnon ulkopuolella. Talon rungon monimuotoisuus mahdollistaa monenlaiset asunnot ja hyvän suunnittelun ansiosta kaikki asunnot tarjoavat hyviä näkymäsuuntia.

Meander pitää sisällään neljää erilaista asuntotyyppiä:

 • Vaikuttavat loftit viiden metrin huonekorkeudella ja omalla asuntopihalla
 • Kompaktit huoneistot – kaupunkiasunto kuin laadukas koru
 • Upeat perheasunnot parvekkeilla
 • A-portaan edustusasunnot, joista yläkerroksista merinäköala

Meanderiin tulee myös Newil&Baun suunnittelufilosofian mukaiset yhteistilat ja arkea helpottavat asukkaiden palvelut.  Valitse oma sisustustyylisi sisustusarkkitehdin suunnittelemista kokonaisuuksista.

NEWIL&BAU RAHOITUS
Tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden N&B Rahoitukseen. Lue lisää meanderasunnot.fi/nb-rahoitus

Katso esittelyvideot

Kotiovelta Hiekkarannalle

Meander on Taivallahden rannan välittömässä läheisyydessä, paikalla vallitsee merellisen Helsingin idylli. Kotiovelta voi pulahtaa nopealle aamu-uinnille tai lähteä vaikka melomaan. Myös venepaikat ja rantaravintolat löytyvät kävelyetäisyydeltä. Ja mikä onkaan viihtyisämpää kuin rauhalliset iltakävelyt Töölön rantateillä.

Luksusta ja yhteisöllisyyttä

A-portaan yhteistilassa Meanderin asukkaat voivat järjestää juhlia ja erilaisia tilaisuuksia. A-portaassa sijaitsee myös saunaosasto terasseineen ja porealtaineen. Lisäksi asukkaita palvelevat etä- työskentelytila sekä joogasali.

Ensimmäisestä kerroksesta löytyy myös N&B-taloista tuttu arkieteinen kurasuihkulla ja pyöränhuoltopisteellä sekä yhteiskäyttöpolkupyörät ja säilytyspisteet ruokatilauksille.

Toiminnot ulottuvat maan alle, jonne louhitaan 67-paikkainen, sähkölatausvalmiuksilla varustettu autohalli yhteiskäyttöautoineen. Maan alla sijaitsevat myös taloyhtiön oma elokuvateatteri sekä viinikellari.

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF
Hinnasto PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Asunnot

  • 42 asuntoa varattavissa
  • Asuinpinta-alaa 22.5 - 114 m2
  • Huonelukumäärät 1H - 4H
  • Vh. 328 000 - 1 278 000 €

  Asunnon tila

  Huonelukumäärä

  Asuinkerros

  Järjestä

  Asunto
  Selite
  Koko
  Kerros
  Myyntihinta / Velaton hinta
  Status
  A1
  3h + k + s
  117.5 m2
  1/8
  -
  myyty
  A2
  2h + k
  58.5 m2
  1/8
  -
  myyty
  A3
  2h + k
  48.5 m2
  1/8
  mh. 534 000 € / vh. 534 000 €
  varattu
  Asunto
  A3
  Kerros
  1/8
  Koko m2
  48.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  oma asuntopiha
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  534 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  534 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 010 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen loft- asunto
  Hoitovastike € / kk
  194,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A4
  2h + k
  40 m2
  1/8
  mh. 474 000 € / vh. 474 000 €
  varattu
  Asunto
  A4
  Kerros
  1/8
  Koko m2
  40 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  oma asuntopiha
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  474 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  474 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 850 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen loft- asunto
  Hoitovastike € / kk
  160,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A5
  2h + k
  42 m2
  1/8
  -
  myyty
  A6
  3h + k
  57 m2
  1/8
  -
  myyty
  A7
  3h + k + s
  78.5 m2
  3/8
  -
  myyty
  A8
  3h + k
  79.5 m2
  3/8
  -
  myyty
  A9
  3h + k + s
  77.5 m2
  3/8
  -
  myyty
  A10
  1h + k
  28.5 m2
  3/8
  mh. 384 000 € / vh. 384 000 €
  vapaa
  Asunto
  A10
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  28.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  tilava lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  384 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  384 000 €
  Neliöhinta € / m2
  13 473 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  114,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A11
  3h + k
  75.5 m2
  3/8
  -
  myyty
  A12
  3h + k + s
  93 m2
  3/8
  -
  myyty
  A13
  2h + k
  49 m2
  3/8
  mh. 538 000 € / vh. 538 000 €
  varattu
  Asunto
  A13
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  49 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  538 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  538 000 €
  Neliöhinta € / m2
  10 979 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  196,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A14
  2h + k
  47.5 m2
  3/8
  -
  myyty
  A15
  4h + k
  113 m2
  3/8
  -
  myyty
  A16
  3h + k + s
  78.5 m2
  4/8
  mh. 834 000 € / vh. 834 000 €
  vapaa
  Asunto
  A16
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  78.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + k + s
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin (+erillinen wc), allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  834 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  834 000 €
  Neliöhinta € / m2
  10 624 €
  Asunnon lisätiedot
  Perheasunto
  Hoitovastike € / kk
  314,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A17
  3h + k
  80 m2
  4/8
  mh. 898 000 € / vh. 898 000 €
  varattu
  Asunto
  A17
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  80 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  898 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  898 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 225 €
  Asunnon lisätiedot
  Perheasunto
  Hoitovastike € / kk
  320,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A18
  3h + k + s
  78 m2
  4/8
  -
  myyty
  A19
  1h + k
  28.5 m2
  4/8
  mh. 388 000 € / vh. 388 000 €
  vapaa
  Asunto
  A19
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  28.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Velaton hinta (vh)
  388 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  388 000 €
  Neliöhinta € / m2
  13 614 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  114,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A20
  3h + k
  77.5 m2
  4/8
  -
  myyty
  A21
  3h + k + s
  96 m2
  4/8
  -
  myyty
  A22
  2h + k
  49 m2
  4/8
  mh. 554 000 € / vh. 554 000 €
  vapaa
  Asunto
  A22
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  49 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  554 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  554 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 306 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  196,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A23
  2h + k
  48 m2
  4/8
  mh. 544 000 € / vh. 544 000 €
  vapaa
  Asunto
  A23
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  48 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  544 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  544 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 333 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  192,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A24
  4h + k
  114 m2
  4/8
  mh. 1 228 000 € / vh. 1 228 000 €
  varattu
  Asunto
  A24
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  114 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke + tuuletusparveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin (+erillinen wc), allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  1 228 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  1 228 000 €
  Neliöhinta € / m2
  10 771 €
  Asunnon lisätiedot
  Edustusasunto
  Hoitovastike € / kk
  456,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A25
  3h + k + s
  78.5 m2
  5/8
  mh. 868 000 € / vh. 868 000 €
  vapaa
  Asunto
  A25
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  78.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + k + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin (+erillinen wc), allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  868 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  868 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 057 €
  Asunnon lisätiedot
  Perheasunto
  Hoitovastike € / kk
  314,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A26
  3h + k
  80 m2
  5/8
  -
  myyty
  A27
  3h + k + s
  78 m2
  5/8
  -
  myyty
  A28
  1h + k
  28.5 m2
  5/8
  -
  myyty
  A29
  1h + k
  29.5 m2
  5/8
  -
  myyty
  A30
  4h + k + s
  149 m2
  5/8
  -
  myyty
  A31
  2h + k
  49 m2
  5/8
  mh. 568 000 € / vh. 568 000 €
  vapaa
  Asunto
  A31
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  49 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  568 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  568 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 591 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  196,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A32
  2h + k
  48 m2
  5/8
  mh. 558 000 € / vh. 558 000 €
  vapaa
  Asunto
  A32
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  48 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  558 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  558 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 625 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  192,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A33
  4h + k
  114 m2
  5/8
  mh. 1 278 000 € / vh. 1 278 000 €
  varattu
  Asunto
  A33
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  114 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke + tuuletusparveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin (+erillinen wc), allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke x 2, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  1 278 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  1 278 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 210 €
  Asunnon lisätiedot
  Edustusasunto
  Hoitovastike € / kk
  456,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A34
  3h + k + s
  78.5 m2
  6/8
  -
  myyty
  A35
  3h + k
  80 m2
  6/8
  mh. 978 000 € / vh. 978 000 €
  varattu
  Asunto
  A35
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  80 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin (+erillinen wc), allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  978 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  978 000 €
  Neliöhinta € / m2
  12 225 €
  Asunnon lisätiedot
  Perheasunto
  Hoitovastike € / kk
  320,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A36
  3h + k + s
  78 m2
  6/8
  -
  myyty
  A37
  1h + k
  28.5 m2
  6/8
  mh. 408 000 € / vh. 408 000 €
  vapaa
  Asunto
  A37
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  28.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  408 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  408 000 €
  Neliöhinta € / m2
  14 315 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  114,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A38
  1h + k
  29.5 m2
  6/8
  mh. 414 000 € / vh. 414 000 €
  vapaa
  Asunto
  A38
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  29.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  414 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  414 000 €
  Neliöhinta € / m2
  14 033 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  118,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A39
  4h + k + s
  153.5 m2
  6/8
  -
  myyty
  A40
  2h + k
  49 m2
  6/8
  mh. 584 000 € / vh. 584 000 €
  vapaa
  Asunto
  A40
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  49 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  584 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  584 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 918 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  196,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A41
  2h + k
  48 m2
  6/8
  mh. 574 000 € / vh. 574 000 €
  vapaa
  Asunto
  A41
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  48 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  574 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  574 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 958 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  192,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  A42
  4h + k
  114 m2
  6/8
  -
  myyty
  A43
  3h + k
  96 m2
  7/8
  -
  myyty
  A44
  4h + k + s
  134.5 m2
  7/8
  -
  myyty
  A45
  3h + k + s
  78 m2
  7/8
  -
  myyty
  A46
  3h + k
  57.5 m2
  7/8
  -
  myyty
  A47
  4h + k + s
  158.5 m2
  7/8
  -
  myyty
  A48
  2h + k
  49 m2
  7/8
  -
  myyty
  A49
  2h + k
  47.5 m2
  7/8
  -
  myyty
  A50
  4h + k
  114 m2
  7/8
  -
  myyty
  A51
  4h + k + s
  135.5 m2
  8/8
  -
  myyty
  A52
  3h + k
  57.5 m2
  8/8
  -
  myyty
  A53
  6h + k + s
  218.5 m2
  8/8
  -
  myyty
  A54
  3h + k
  76 m2
  8/8
  -
  myyty
  A55
  3h + k
  61.5 m2
  1/8
  -
  myyty
  A56
  5h + k + s
  155.5 m2
  8/8
  -
  myyty
  B57
  5h + k
  104.5 m2
  1/8
  -
  myyty
  B58
  2h + k
  58 m2
  1/8
  -
  myyty
  B59
  3h + k
  77 m2
  1/8
  -
  myyty
  B60
  2h + k
  70.5 m2
  1/8
  -
  myyty
  B61
  3h + k
  64.5 m2
  3/8
  -
  myyty
  B62
  2h + k
  52.5 m2
  3/8
  mh. 574 000 € / vh. 574 000 €
  vapaa
  Asunto
  B62
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  52.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  574 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  574 000 €
  Neliöhinta € / m2
  10 933 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  210,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  B63
  2h + k
  49 m2
  3/8
  -
  myyty
  B64
  2h + k
  34 m2
  3/8
  mh. 428 000 € / vh. 428 000 €
  vapaa
  Asunto
  B64
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  34 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  428 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  428 000 €
  Neliöhinta € / m2
  12 588 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  136,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  B65
  2h + k
  43.5 m2
  3/8
  mh. 488 000 € / vh. 488 000 €
  varattu
  Asunto
  B65
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  43.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  488 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  488 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 218 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  176,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  B66
  2h + k
  54.5 m2
  3/8
  mh. 578 000 € / vh. 578 000 €
  vapaa
  Asunto
  B66
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  54.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke + tuuletusparveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  578 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  578 000 €
  Neliöhinta € / m2
  10 605 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  216,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  B67
  3h + k
  64.5 m2
  4/8
  mh. 758 000 € / vh. 758 000 €
  varattu
  Asunto
  B67
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  64.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke + tuuletusparveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin (+erillinen wc), allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  758 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  758 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 751 €
  Asunnon lisätiedot
  Perheasunto
  Hoitovastike € / kk
  258,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  B68
  2h + k
  52.5 m2
  4/8
  mh. 584 000 € / vh. 584 000 €
  vapaa
  Asunto
  B68
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  52.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  584 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  584 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 123 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  210,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  B69
  2h + k
  49 m2
  4/8
  mh. 558 000 € / vh. 558 000 €
  varattu
  Asunto
  B69
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  49 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  558 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  558 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 387 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  196,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  B70
  2h + k
  34 m2
  4/8
  -
  myyty
  B71
  2h + k
  43.5 m2
  4/8
  mh. 498 000 € / vh. 498 000 €
  vapaa
  Asunto
  B71
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  43.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  498 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  498 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 448 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  174,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  B72
  2h + k
  54 m2
  4/8
  mh. 588 000 € / vh. 588 000 €
  vapaa
  Asunto
  B72
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  54 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke + tuuletusparveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  588 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  588 000 €
  Neliöhinta € / m2
  10 888 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  216,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  B73
  4h + k
  104 m2
  5/8
  -
  myyty
  B74
  2h + k
  52.5 m2
  5/8
  mh. 594 000 € / vh. 594 000 €
  vapaa
  Asunto
  B74
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  52.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  594 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  594 000 €
  Neliöhinta € / m2
  11 314 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  210,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  B75
  2h + k
  49 m2
  5/8
  -
  myyty
  B76
  2h + k
  34 m2
  5/8
  -
  myyty
  B77
  2h + k
  43.5 m2
  5/8
  -
  myyty
  B78
  2h + k
  54 m2
  5/8
  -
  myyty
  B79
  3h + k
  65 m2
  6/8
  -
  myyty
  B80
  3h + k
  62.5 m2
  6/8
  -
  myyty
  B81
  2h + k
  62 m2
  6/8
  -
  myyty
  B82
  3h + k
  80 m2
  6/8
  -
  myyty
  B83
  2h + k
  54 m2
  6/8
  -
  myyty
  C84
  2h + k
  33 m2
  1/8
  -
  myyty
  C85
  2h + k
  34 m2
  1/8
  mh. 418 000 € / vh. 418 000 €
  varattu
  Asunto
  C85
  Kerros
  1/8
  Koko m2
  34 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  kaksi asuntopihaa
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  418 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  418 000 €
  Neliöhinta € / m2
  12 294 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen loft- asunto
  Hoitovastike € / kk
  136,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C86
  2h + k
  35 m2
  1/8
  -
  myyty
  C87
  2h + k
  36 m2
  1/8
  -
  myyty
  C88
  2h + k
  37 m2
  1/8
  -
  myyty
  C89
  3h + k
  53.5 m2
  1/8
  -
  myyty
  C90
  4h + k
  84 m2
  1/8
  -
  myyty
  C91
  3h + k
  59 m2
  1/8
  -
  myyty
  C92
  3h + k
  59 m2
  1/8
  -
  myyty
  C93
  4h + k + s
  107.5 m2
  3/8
  -
  myyty
  C94
  2h + k
  43.5 m2
  3/8
  -
  myyty
  C95
  1h + k
  22.5 m2
  3/8
  mh. 328 000 € / vh. 328 000 €
  varattu
  Asunto
  C95
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  22.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  328 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  328 000 €
  Neliöhinta € / m2
  14 577 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  90,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C96
  1h + k
  23 m2
  3/8
  mh. 334 000 € / vh. 334 000 €
  varattu
  Asunto
  C96
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  23 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  334 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  334 000 €
  Neliöhinta € / m2
  14 521 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  92,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C97
  1h + k
  24 m2
  3/8
  mh. 338 000 € / vh. 338 000 €
  vapaa
  Asunto
  C97
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  24 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  338 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  338 000 €
  Neliöhinta € / m2
  14 083 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  96,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C98
  1h + k
  24.5 m2
  3/8
  mh. 348 000 € / vh. 348 000 €
  varattu
  Asunto
  C98
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  24.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  348 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  348 000 €
  Neliöhinta € / m2
  14 204 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  100,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C99
  1h + k
  25.5 m2
  3/8
  mh. 348 000 € / vh. 348 000 €
  vapaa
  Asunto
  C99
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  25.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  348 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  348 000 €
  Neliöhinta € / m2
  13 647 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  102,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C100
  2h + k
  47 m2
  3/8
  -
  myyty
  C101
  3h + k + s
  61.5 m2
  3/8
  -
  myyty
  C102
  1h + k
  33.5 m2
  3/8
  -
  myyty
  C103
  1h + k
  33.5 m2
  3/8
  mh. 410 000 € / vh. 410 000 €
  vapaa
  Asunto
  C103
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  33.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  410 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  410 000 €
  Neliöhinta € / m2
  12 238 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  134,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C104
  2h + k
  47 m2
  3/8
  -
  myyty
  C105
  3h + k
  60 m2
  4/8
  -
  myyty
  C106
  1h + k
  24 m2
  4/8
  mh. 348 000 € / vh. 348 000 €
  vapaa
  Asunto
  C106
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  24 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  348 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  348 000 €
  Neliöhinta € / m2
  14 500 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  96,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C107
  2h + k
  29 m2
  4/8
  -
  myyty
  C108
  2h + k
  36.5 m2
  4/8
  -
  myyty
  C109
  3h + k
  59 m2
  4/8
  -
  myyty
  C110
  3h + k + s
  61.5 m2
  4/8
  mh. 744 000 € / vh. 744 000 €
  varattu
  Asunto
  C110
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  61.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + k + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  tilava lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  744 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  744 000 €
  Neliöhinta € / m2
  12 097 €
  Asunnon lisätiedot
  Perheasunto
  Hoitovastike € / kk
  246,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C111
  1h + k
  33.5 m2
  4/8
  mh. 424 000 € / vh. 424 000 €
  vapaa
  Asunto
  C111
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  33.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  424 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  424 000 €
  Neliöhinta € / m2
  12 656 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  134,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C112
  1h + k
  33.5 m2
  4/8
  mh. 424 000 € / vh. 424 000 €
  vapaa
  Asunto
  C112
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  33.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  424 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  424 000 €
  Neliöhinta € / m2
  12 656 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaupunkiasunto
  Hoitovastike € / kk
  134,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C113
  2h + k
  47 m2
  4/8
  -
  myyty
  C114
  3h + k + s
  82 m2
  5/8
  -
  myyty
  C115
  2h + k
  43 m2
  5/8
  mh. 538 000 € / vh. 538 000 €
  vapaa
  Asunto
  C115
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  43 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  kaksi lasitettua parveketta
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  538 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  538 000 €
  Neliöhinta € / m2
  12 511 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen loft- asunto
  Hoitovastike € / kk
  172,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C116
  2h + k
  44.5 m2
  5/8
  mh. 538 000 € / vh. 538 000 €
  varattu
  Asunto
  C116
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  44.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k
  Sauna
  ei
  Parveke
  kaksi lasitettua parveketta
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, induktiokeittotaso, mikroaaltouuni, kalustepeitteinen astianpesukone ja integroitu jääkaappipakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).
  Velaton hinta (vh)
  538 000 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  538 000 €
  Neliöhinta € / m2
  12 089 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen loft- asunto
  Hoitovastike € / kk
  178,00 €
  Vesimaksu
  20 € hlö / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Katso erillisestä hinnastosta asuntokohtaiset NB-rahoitustiedot
  C117
  3h + k
  75.5 m2
  5/8
  -
  myyty

  Sijainti

  Pohjoinen Hesperiankatu 35, 00260 Helsinki

  Meander-talo nousee merelliseen Töölöön, jossa yhdistyvät uniikilla tavalla harrastusmahdollisuudet, poikkeuksellisen laadukkaat palvelut, hyvät ruokakaupat, ravintolat ja kantakaupungin läheisyys. Liikenneyhteyksiltään alue on lähes täydellinen! Meander sijaitsee Taivallahden rannan välittömässä läheisyydessä. Meanderin korttelialuetta kiertävät Helsingin ikonisimmat puistoalueet. Aluetta ympäröivät historiallinen Sibeliuksen puisto pohjoisessa ja Hesperian puistokatu etelässä. Rauhallinen Hietaniemi avarine hiekkarantoineen avautuu vain muutaman mutkan takaa.

  K-Market Meclu, Mechelininkatu 19
  Alepa Caloniuksenkatu, Runeberginkatu 28
  K-Market Museokatu, Museokatu 40
  K-Supermarket Kasarmi + Alko, Pohjoinen Hesperiankatu 33

  Meander on Taivallahden rannan välittömässä läheisyydessä. Kotiovelta voi pulahtaa nopealle aamu-uinnille tai lähteä vaikka melomaan. Myös venepaikat ja rantaravintolat löytyvät kävelyetäisyydeltä. Ja mikä onkaan viihtyisämpää kuin rauhalliset iltakävelyt Töölön rantateillä. Rajasaaren suuri koirapuisto on eläinystävien suosikki. Taloyhtiössä on oma joogasali asukkaiden käytössä.

  Töölön urheilutalo, Topeliuksenkatu 41 a
  Helsingin uimastadion, Hammarskjöldintie 5
  Töölön kisahalli, Paavo Nurmen kuja 1 c
  Hietaniemen uimaranta, tarjolla mm. koripallokentät ja wakeboarding
  Taivallahden tenniskeskus, Hiekkarannantie 2, tarjolla myös kahvila
  Minigolf Taivallahti, Hiekkarannantie 1
  Taivallahden venekerho

  Töölön yhteiskoulu, Urheilukatu 10
  Päiväkoti Ratikka, Humalistonkatu 4
  Töölön ala-asteen koulu, Töölönkatu 41
  Päiväkoti Onnimanni R.Y., Töölöntorinkatu 2 44
  Minerva Förskola, Apollonkatu 12
  Etu-Töölön lukio, Arkadiankatu 26

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.