Siirry sisältöön
Ennakkomarkkinoinnissa

As Oy Ylöjärven Kataja

Kultaniitynraitti 1 B
33480 Ylöjärvi
Kirkonseutu
Kerrostalo
Luhtitalo
Arvioitu
valmistuminen 05 / 2025

Tyyppi
Koot
Vh. alk.
Vapaana
1H
26.5 m2
135 000 €
2/8
2H
48.5 - 52.5 m2
199 000 €
12/13
3H
64.5 - 71.5 m2
268 000 €
9/11
4H
78.5 m2
319 000 €
1/6

Energialuokka

A

Väestönsuoja

On

Kerrosten lukumäärä

5

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö

Tontin omistus

Oma

Muut lisätiedot

Taloyhtiön asukkaiden yhteissauna sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Saunan edustalla on vilvoittelualue.

Irtaimistovarastot sijaitsevat 1. kerroksessa. Lisäksi 1. kerroksessa on taloyhtiön hallinnassa oleva ulkoiluvälinevarasto. Taloyhtiöllä on naapuriyhtiön kanssa yhteinen leikki- ja oleskelualue sekä jätepiste.

Osakkeina on myynnissä 6 autokatospaikkaa sekä 32 pihapaikkaa. Autopaikat on varusteltu sähköautojen hidaslatausasemilla, joissa on myös lämmitysmahdollisuus. Lisätilauksena voi hankkia myös nopeamman latausaseman.

Kerrostalon katolle toteutetaan aurinkovoimala tuottamaan sähköä taloyhtiön käyttöön.

Keittiön varusteet

Keittiöissä erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.

Kalusteet ovat esim. Topi-Keittiöiden toimittamia vakiokalusteita erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Rungot melamiinia. Työtasot laminaattia. Pesualtaat ovat tasoon upotettuja teräsaltaita.

Kylpyhuoneen varusteet

Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.

Saunallisissa asunnoissa pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia.

Vastikkeiden lisätiedot

Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan.

Kohde on taloyhtiölainoitettu: Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Taloyhtiölaina:
Viitekorkona on 12 kk euribor ja koron marginaalina 0,85 %: kokonaiskorko on 11.4.2023 alkaen 4,43 %.
Rakentamisen jälkeen ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaa.
Lyhennysvapaan jälkeen lainan takaisinmaksuaika on 24 vuotta.

Tarkemmat rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.

Vesimaksu

29 €/hlö/kk. Vedestä veloitetaan asuntokohtaisen kulutuksen mukaan. Lämpimälle ja kylmälle vedelle on omat mittarit. Vesimaksuennakko kerätään kuukausittain ja maksu tasataan vuosittain.

Muut kustannukset ja vastikkeet

Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).

Ylöjärven Kataja sijaitsee keskellä kaikkea ja on kirjaimellisesti monipuolisten palveluiden äärellä. Käynti pääkirjasto Leijaan on aivan kotirapun edessä, ja lähikauppa S-Market laajenee täyden palvelun Prismaksi syksyllä 2024. Ylöjärven pääterveysasema hammaslääkäreineen palvelee noin kahden kilometrin päässä Soppeenmäessä.

Ylöjärveltä ajaa vain 20 minuutissa Tampereen keskustaan. Hyvät bussiyhteydet sekä tulevaisuudessa mahdollisesti rakennettava raitiotielinjasto Lielahden Hiedanrannasta talon vieressä sijaitsevaan Leijapuistoon parantavat entisestään hyviä yhteysverkkoja eri puolille Pirkanmaata.

Prisma 200 m
Kirjasto 250 m
Kauppakeskus Elo 2 km
Ylöjärven terveyskeskus 2 km
Lielahti 7,5 km
Tampere 14 km

Lähialueet

Lapsiystävällinen Ylöjärvi on erityisesti perheiden suosiossa, mutta tarjoaa loistavat palvelut myös yksinasuville ja ikääntyville kaupunkilaisille.

Harrastukset ja ulkoilu

Uimaranta 1 km
Haaviston kuntorata 1,5 km
Ylöjärven jäähalli 2 km

Koulut ja päiväkodit

Alle kilometrin päähän rakennettavan Siltatien yhtenäiskoulun ensimmäinen vaihe valmistuu kesällä 2023, ja upouudessa rakennuksessa alkaa esiopetus sekä 1.–3.-luokkalaisten koulunkäynti samana syksynä. Koulu valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2027.

Kauraslammen koulu, luokat 5–9 700 m
Ylöjärven yhtenäiskoulu, luokat 1–9 2 km
Koulutuskeskus Valo, lukio 2 km

Koti keskellä kauneinta Ylöjärveä

Asunto-osakeyhtiö Ylöjärven Kataja sijaitsee paraatipaikalla kaupungin sydämessä Ylöjärven viehättävällä Kirkonseudulla. Hyvin suunnitellut ja energiatehokkaat asunnot sekä omalta kotiovelta saavutettavat palvelut tekevät arjesta mukavan helppoa ja vaihtelevaa.

Omalle tontille rakentuva Ylöjärven Kataja tarjoaa kahdenlaista asumista, sillä se muodostuu kahdesta rakennuksesta: viisikerroksisesta kerrostalosta ja kaksikerroksisesta luhtitalosta. Asuntoja on yhteensä 38, joista kahdeksan sijoittuu luhtitaloon ja loput 30 kerrostaloon. Koteja löytyy kompakteista 26,5 neliön yksiöistä aina neljän huoneen 78,5-neliöisiin koteihin. Isoimmat asunnot ovat muunneltavissa oman asumistyylin mukaisiksi: yhden makuuhuoneista voi halutessaan yhdistää olohuoneeseen, jolloin kotiin avautuu suuri, valoisa ja tyylikäs oleskelutila, jossa kelpaa viettää aikaa ja viihdyttää vieraita.

Suurimmissa asunnoissa on oma sauna, ja kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Parveke ei ainoastaan laajenna asuintilaa, vaan tekee asumisesta monipuolisempaa, oli oma suosikkijuttu sitten jäähdyttely saunan jälkeen, parvekepuutarha tai ruokailu kesäisin ulkosalla. Alimman
kerroksen asunnoissa on omat asuntopihat. Taloyhtiön asukkaiden yhteissauna sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Saunan edustalla on vilvoittelualue, jossa voi rentoutua löylyjen jälkeen.

Energiatehokkuus ja modernit ratkaisut ovat kohteen suunnittelun kulmakiviä. Rakennuksen energialuokka on A, asunnot lämpiävät kaukolämmöllä, ja kohteeseen tulee myös aurinkovoimala.

Aikaisin oman asuntonsa varaava pääsee vaikuttamaan asuntonsa pintamateriaalien valintaan.

Valmistuminen arviolta 05/2025.

Katso esittelyvideot

Avaimet toimivaan arkeen

 • Kirjaston palvelut ja hyvä ruokakauppa kotiovella
 • A-energialuokka
 • Lämmitysmuotona kaukolämpö
 • Taloyhtiössä aurinkovoimala
 • Sähköautojen latauspisteet
 • Rauhallinen yhteiskäyttöpiha
 • Avarat ja valoisat asunnot
 • Järkevät pohjaratkaisut
 • Lasitettu parveke tai asuntopiha kaikissa asunnoissa

Viihdy palveluiden äärellä

Lapsiystävällinen Ylöjärvi on erityisesti perheiden suosiossa, mutta tarjoaa loistavat palvelut myös yksinasuville ja ikääntyville kaupunkilaisille. Ylöjärven Kataja sijaitsee keskellä kaikkea ja on kirjaimellisesti monipuolisten palveluiden äärellä.

Myös kulku Tampereelle on sujuvaa, sillä Ylöjärveltä ajaa vain 20 minuutissa Tampereen keskustaan. Hyvät bussiyhteydet sekä tulevaisuudessa mahdollisesti rakennettava raitiotielinjasto Lielahden Hiedanrannasta talon vieressä sijaitsevaan Leijapuistoon parantavat entisestään hyviä yhteysverkkoja eri puolille Pirkanmaata.

Ovatko tässä sinun uudet kotikulmasi?

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF
Hinnasto PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Asunnot

  • 38 asuntoa varattavissa
  • Asuinpinta-alaa 26.5 - 78.5 m2
  • Huonelukumäärät 1H - 4H
  • Vh. 128 000 - 329 000 €

  Asunnon tila

  Huonelukumäärä

  Asuinkerros

  Järjestä

  Asunto
  Selite
  Koko
  Kerros
  Myyntihinta / Velaton hinta
  Status
  A1
  2H + KT
  50 m2
  1/5
  mh. 83 600 € / vh. 209 000 €
  vapaa
  Asunto
  A1
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  50 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  asuntopiha
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  209 000 €
  Velkaosuus
  125 400 €
  Myyntihinta (mh)
  83 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 180 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  170,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A2
  3H + KT + S
  67.5 m2
  1/5
  mh. 110 000 € / vh. 275 000 €
  vapaa
  Asunto
  A2
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  67.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  asuntopiha
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  275 000 €
  Velkaosuus
  165 000 €
  Myyntihinta (mh)
  110 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 074 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  229,50 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A3
  4H + KT + S
  75 m2
  2/5
  mh. 119 600 € / vh. 299 000 €
  varattu
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A3
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  75 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4H + KT + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  299 000 €
  Velkaosuus
  179 400 €
  Myyntihinta (mh)
  119 600 €
  Neliöhinta € / m2
  3 986 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  255,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A4
  2H + KT
  50 m2
  2/5
  mh. 87 200 € / vh. 218 000 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A4
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  50 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  218 000 €
  Velkaosuus
  130 800 €
  Myyntihinta (mh)
  87 200 €
  Neliöhinta € / m2
  4 360 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  170,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A5
  3H + KT + S
  67.5 m2
  2/5
  mh. 112 000 € / vh. 280 000 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A5
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  67.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  280 000 €
  Velkaosuus
  168 000 €
  Myyntihinta (mh)
  112 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 148 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  229,50 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A6
  3H + K + S
  64.5 m2
  2/5
  mh. 107 200 € / vh. 268 000 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A6
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  64.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + K + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  268 000 €
  Velkaosuus
  160 800 €
  Myyntihinta (mh)
  107 200 €
  Neliöhinta € / m2
  4 155 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  219,30 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A7
  1H + KT
  26.5 m2
  2/5
  mh. 51 200 € / vh. 128 000 €
  varattu
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A7
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  26.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  128 000 €
  Velkaosuus
  76 800 €
  Myyntihinta (mh)
  51 200 €
  Neliöhinta € / m2
  4 830 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  90,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A8
  1H + KT
  26.5 m2
  2/5
  mh. 51 200 € / vh. 128 000 €
  varattu
  Asunto
  A8
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  26.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  128 000 €
  Velkaosuus
  76 800 €
  Myyntihinta (mh)
  51 200 €
  Neliöhinta € / m2
  4 830 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  90,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A9
  2H + KT
  52.5 m2
  2/5
  mh. 87 200 € / vh. 218 000 €
  varattu
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A9
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  52.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  218 000 €
  Velkaosuus
  130 800 €
  Myyntihinta (mh)
  87 200 €
  Neliöhinta € / m2
  4 152 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  178,50 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A10
  4H + KT + S
  75 m2
  3/5
  mh. 123 600 € / vh. 309 000 €
  varattu
  Asunto
  A10
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  75 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4H + KT + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  309 000 €
  Velkaosuus
  185 400 €
  Myyntihinta (mh)
  123 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 120 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  255,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A11
  2H + KT
  50 m2
  3/5
  mh. 90 400 € / vh. 226 000 €
  vapaa
  Asunto
  A11
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  50 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  226 000 €
  Velkaosuus
  135 600 €
  Myyntihinta (mh)
  90 400 €
  Neliöhinta € / m2
  4 520 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  170,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A12
  3H + KT + S
  66.5 m2
  3/5
  mh. 114 000 € / vh. 285 000 €
  vapaa
  Asunto
  A12
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  66.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  285 000 €
  Velkaosuus
  171 000 €
  Myyntihinta (mh)
  114 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 285 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  226,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A13
  3H + K + S
  64.5 m2
  3/5
  mh. 109 600 € / vh. 274 000 €
  vapaa
  Asunto
  A13
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  64.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + K + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  274 000 €
  Velkaosuus
  164 400 €
  Myyntihinta (mh)
  109 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 248 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  219,30 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A14
  1H + KT
  26.5 m2
  3/5
  mh. 52 600 € / vh. 131 500 €
  varattu
  Asunto
  A14
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  26.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  131 500 €
  Velkaosuus
  78 900 €
  Myyntihinta (mh)
  52 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 962 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  90,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A15
  1H + KT
  26.5 m2
  3/5
  mh. 52 600 € / vh. 131 500 €
  varattu
  Asunto
  A15
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  26.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  131 500 €
  Velkaosuus
  78 900 €
  Myyntihinta (mh)
  52 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 962 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  90,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A16
  2H + KT
  52.5 m2
  3/5
  mh. 90 400 € / vh. 226 000 €
  vapaa
  Asunto
  A16
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  52.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  226 000 €
  Velkaosuus
  135 600 €
  Myyntihinta (mh)
  90 400 €
  Neliöhinta € / m2
  4 304 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  178,50 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A17
  4H + KT + S
  75 m2
  4/5
  mh. 127 600 € / vh. 319 000 €
  varattu
  Asunto
  A17
  Kerros
  4/5
  Koko m2
  75 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4H + KT + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  319 000 €
  Velkaosuus
  191 400 €
  Myyntihinta (mh)
  127 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 253 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  255,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A18
  2H + KT
  50 m2
  4/5
  mh. 91 600 € / vh. 229 000 €
  vapaa
  Asunto
  A18
  Kerros
  4/5
  Koko m2
  50 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  229 000 €
  Velkaosuus
  137 400 €
  Myyntihinta (mh)
  91 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 580 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  170,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A19
  3H + KT + S
  66.5 m2
  4/5
  mh. 115 600 € / vh. 289 000 €
  vapaa
  Asunto
  A19
  Kerros
  4/5
  Koko m2
  66.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  289 000 €
  Velkaosuus
  173 400 €
  Myyntihinta (mh)
  115 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 345 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  226,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A20
  3H + K + S
  64.5 m2
  4/5
  mh. 111 600 € / vh. 279 000 €
  varattu
  Asunto
  A20
  Kerros
  4/5
  Koko m2
  64.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + K + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  279 000 €
  Velkaosuus
  167 400 €
  Myyntihinta (mh)
  111 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 325 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  219,30 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A21
  1H + KT
  26.5 m2
  4/5
  mh. 54 000 € / vh. 135 000 €
  vapaa
  Asunto
  A21
  Kerros
  4/5
  Koko m2
  26.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  135 000 €
  Velkaosuus
  81 000 €
  Myyntihinta (mh)
  54 000 €
  Neliöhinta € / m2
  5 094 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  90,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A22
  1H + KT
  26.5 m2
  4/5
  mh. 54 000 € / vh. 135 000 €
  vapaa
  Asunto
  A22
  Kerros
  4/5
  Koko m2
  26.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  135 000 €
  Velkaosuus
  81 000 €
  Myyntihinta (mh)
  54 000 €
  Neliöhinta € / m2
  5 094 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  90,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A23
  2H + KT
  52.5 m2
  4/5
  mh. 91 600 € / vh. 229 000 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A23
  Kerros
  4/5
  Koko m2
  52.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  229 000 €
  Velkaosuus
  137 400 €
  Myyntihinta (mh)
  91 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 361 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  178,50 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A24
  4H + KT + S
  75 m2
  5/5
  mh. 131 600 € / vh. 329 000 €
  varattu
  Asunto
  A24
  Kerros
  5/5
  Koko m2
  75 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4H + KT + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  329 000 €
  Velkaosuus
  197 400 €
  Myyntihinta (mh)
  131 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 386 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  255,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A25
  2H + KT
  50 m2
  5/5
  mh. 94 400 € / vh. 236 000 €
  vapaa
  Asunto
  A25
  Kerros
  5/5
  Koko m2
  50 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  236 000 €
  Velkaosuus
  141 600 €
  Myyntihinta (mh)
  94 400 €
  Neliöhinta € / m2
  4 720 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  170,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A26
  3H + KT + S
  66.5 m2
  5/5
  mh. 118 000 € / vh. 295 000 €
  vapaa
  Asunto
  A26
  Kerros
  5/5
  Koko m2
  66.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  295 000 €
  Velkaosuus
  177 000 €
  Myyntihinta (mh)
  118 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 436 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  226,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A27
  3H + K + S
  64.5 m2
  5/5
  mh. 114 400 € / vh. 286 000 €
  varattu
  Asunto
  A27
  Kerros
  5/5
  Koko m2
  64.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + K + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  286 000 €
  Velkaosuus
  171 600 €
  Myyntihinta (mh)
  114 400 €
  Neliöhinta € / m2
  4 434 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  219,30 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A28
  1H + KT
  26.5 m2
  5/5
  mh. 55 800 € / vh. 139 500 €
  varattu
  Asunto
  A28
  Kerros
  5/5
  Koko m2
  26.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  139 500 €
  Velkaosuus
  83 700 €
  Myyntihinta (mh)
  55 800 €
  Neliöhinta € / m2
  5 264 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  90,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A29
  1H + KT
  26.5 m2
  5/5
  mh. 55 800 € / vh. 139 500 €
  varattu
  Asunto
  A29
  Kerros
  5/5
  Koko m2
  26.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  139 500 €
  Velkaosuus
  83 700 €
  Myyntihinta (mh)
  55 800 €
  Neliöhinta € / m2
  5 264 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  90,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A30
  2H + KT
  52.5 m2
  5/5
  mh. 94 400 € / vh. 236 000 €
  vapaa
  Asunto
  A30
  Kerros
  5/5
  Koko m2
  52.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  236 000 €
  Velkaosuus
  141 600 €
  Myyntihinta (mh)
  94 400 €
  Neliöhinta € / m2
  4 495 €
  Asunnon lisätiedot
  Kerrostalo
  Hoitovastike € / kk
  178,50 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A31
  3H + KT + S
  71.5 m2
  1/5
  mh. 115 600 € / vh. 289 000 €
  vapaa
  Asunto
  A31
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  71.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  asuntopiha
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  289 000 €
  Velkaosuus
  173 400 €
  Myyntihinta (mh)
  115 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 041 €
  Asunnon lisätiedot
  Luhtitalo
  Hoitovastike € / kk
  243,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A32
  2H + KT
  48.5 m2
  1/5
  mh. 82 000 € / vh. 205 000 €
  vapaa
  Asunto
  A32
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  48.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  asuntopiha
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  205 000 €
  Velkaosuus
  123 000 €
  Myyntihinta (mh)
  82 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 226 €
  Asunnon lisätiedot
  Luhtitalo
  Hoitovastike € / kk
  164,90 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A33
  2H + KT
  48.5 m2
  1/5
  mh. 82 000 € / vh. 205 000 €
  vapaa
  Asunto
  A33
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  48.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  asuntopiha
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  205 000 €
  Velkaosuus
  123 000 €
  Myyntihinta (mh)
  82 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 226 €
  Asunnon lisätiedot
  Luhtitalo
  Hoitovastike € / kk
  164,90 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A34
  4H + K + S
  78.5 m2
  1/5
  mh. 127 600 € / vh. 319 000 €
  varattu
  Asunto
  A34
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  78.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4H + K + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  asuntopiha
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  319 000 €
  Velkaosuus
  191 400 €
  Myyntihinta (mh)
  127 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 063 €
  Asunnon lisätiedot
  Luhtitalo
  Hoitovastike € / kk
  266,90 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A35
  3H + KT + S
  71.5 m2
  2/5
  mh. 115 600 € / vh. 289 000 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A35
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  71.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  289 000 €
  Velkaosuus
  173 400 €
  Myyntihinta (mh)
  115 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 041 €
  Asunnon lisätiedot
  Luhtitalo
  Hoitovastike € / kk
  243,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A36
  2H + KT
  48.5 m2
  2/5
  mh. 79 600 € / vh. 199 000 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A36
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  48.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  199 000 €
  Velkaosuus
  119 400 €
  Myyntihinta (mh)
  79 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 103 €
  Asunnon lisätiedot
  Luhtitalo
  Hoitovastike € / kk
  164,90 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A37
  2H + KT
  48.5 m2
  2/5
  mh. 79 600 € / vh. 199 000 €
  vapaa
  Asunto
  A37
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  48.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  199 000 €
  Velkaosuus
  119 400 €
  Myyntihinta (mh)
  79 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 103 €
  Asunnon lisätiedot
  Luhtitalo
  Hoitovastike € / kk
  164,90 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).
  A38
  4H + K + S
  78.5 m2
  2/5
  mh. 127 600 € / vh. 319 000 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A38
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  78.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4H + K + S
  Sauna
  Pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia
  Parveke
  lasitettu parveke
  Keittiön varusteet
  Erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneissa valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä.
  Velaton hinta (vh)
  319 000 €
  Velkaosuus
  191 400 €
  Myyntihinta (mh)
  127 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 063 €
  Asunnon lisätiedot
  Luhtitalo
  Hoitovastike € / kk
  266,90 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio on noin 3,4 €/m²/kk. Rahoitusvastiketiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 €/hlö/kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autokatospaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,5. Autopaikoista maksetaan hoitovastiketta kertoimella 0,3. Autojen lämmitykseen ja lataukseen käytetty sähkö laskutetaan erillisen mittauksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 eur/kk/asunto (10M/10M).

  Sijainti

  Kultaniitynraitti 1 B, 33480 Ylöjärvi

  Lapsiystävällinen Ylöjärvi on erityisesti perheiden suosiossa, mutta tarjoaa loistavat palvelut myös yksinasuville ja ikääntyville kaupunkilaisille.

  Ylöjärven Kataja sijaitsee keskellä kaikkea ja on kirjaimellisesti monipuolisten palveluiden äärellä. Käynti pääkirjasto Leijaan on aivan kotirapun edessä, ja lähikauppa S-Market laajenee täyden palvelun Prismaksi syksyllä 2024. Ylöjärven pääterveysasema hammaslääkäreineen palvelee noin kahden kilometrin päässä Soppeenmäessä.

  Ylöjärveltä ajaa vain 20 minuutissa Tampereen keskustaan. Hyvät bussiyhteydet sekä tulevaisuudessa mahdollisesti rakennettava raitiotielinjasto Lielahden Hiedanrannasta talon vieressä sijaitsevaan Leijapuistoon parantavat entisestään hyviä yhteysverkkoja eri puolille Pirkanmaata.

  Prisma 200 m
  Kirjasto 250 m
  Kauppakeskus Elo 2 km
  Ylöjärven terveyskeskus 2 km
  Lielahti 7,5 km
  Tampere 14 km

  Uimaranta 1 km
  Haaviston kuntorata 1,5 km
  Ylöjärven jäähalli 2 km

  Alle kilometrin päähän rakennettavan Siltatien yhtenäiskoulun ensimmäinen vaihe valmistuu kesällä 2023, ja upouudessa rakennuksessa alkaa esiopetus sekä 1.–3.-luokkalaisten koulunkäynti samana syksynä. Koulu valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2027.

  Kauraslammen koulu, luokat 5–9 700 m
  Ylöjärven yhtenäiskoulu, luokat 1–9 2 km
  Koulutuskeskus Valo, lukio 2 km

  Ota yhteyttä

  VRP Rakennuspalvelut Oy

  Yliopistonkatu 36
  40100 Jyväskylä

  Tutustu kohteen ilmoittajaan
  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.