Siirry sisältöön
Myynnissä

As Oy Soljan Serenadi, Pirkkala

Kauppiaankatu 11 A-B
33960 Pirkkala
Solja
Kerrostalo
Arvioitu
valmistuminen 07 / 2024

Tyyppi
Koot
Vh. alk.
Vapaana
1H
26.5 - 36.5 m2
113 500 €
11/11
2H
32.5 - 54 m2
134 500 €
5/5
3H
47.5 - 89.5 m2
189 500 €
8/8
5H
118 - 124.5 m2
598 500 €
2/2

Energialuokka

B

Väestönsuoja

Ei

Kerrosten lukumäärä

5

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö

Tontin omistus

Vuokratontti

Muut lisätiedot

Osassa asunnoissa ilmalämpöpumput jäähdytykseen vakiona. Pääosassa parvekkeellisissa asunnoissa varaus ilmalämpöpumpulle. Ks. arkkitehtisuunnitelmat.

Lämmityspistokkeilla ja sähköautojen latausvalmiudella varustettuja autopaikkoja pihassa 18 kpl ja parkkihallissa (KOy Soljan Parkki) osakepaikkoina.

Asuntokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat rakennuksen kellarikerroksessa. Ulkoiluvälinevarastot ensimmäisessä kerroksessa ja kellarikerroksessa. Kerhohuone rakennuksen kellarikerroksessa. Ulkona pyörävarasto.

Keittiön varusteet

Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni.

Asunnoissa A9 ja B22 keittiösaarekkeissa induktiotaso liesituulettimella. Asunnoissa A9, A10, A11, B22 ja B25 vakiona keittiöiden kivitasot ja altakiinnitettävät altaat.
Ks. tarkemmin arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.

Kylpyhuoneen varusteet

Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.

Saunoissa täyskorkeat lasiseinät, Harvia Cilindro pilarikiukaat erillisellä ohjauskeskuksella ja kuituvalaistus esim. Cariitti.

Vastikkeiden lisätiedot

Hoitovastike € / m2 / kk 

4.90

Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.

Vesimaksu

Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö

Muut kustannukset ja vastikkeet

Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä

Pirkkalan kuntakeskuksen kattavat palvelut, kuten ruokakauppa, terveyskeskus, kirjasto, apteekki ja ravintolat, sijaitsevat kävelymatkan päässä Soljan Serenadista. Lisäksi hurautat autolla kymmenessä minuutissa Kauppakeskus Veskaan, palkittuun Pirkkalan Citymarketiin tai hiljattain avattuun Prismaan.

Kauppakeskus Veskasta löytyy trendikkäitä ravintoloita ja kahviloita, ja lisäksi Citymarket tarjoaa monia erilaisia ruokaravintolapalveluita. Viikonlopun kauppareissun jälkeen tai perjantaina matkalla töistä kotiin voit siis piipahtaa Partolan kauppakeskuksen kautta ja hakea perheelle toiveiden mukaiset noutoruoat.

Soljan Serenadi sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien solmukohdassa: Tampereen keskustaan ajaa autolla noin vartissa ja linja-autopysäkki erinomaisine bussiyhteyksineen löytyy aivan nurkan takaa Naistenmatkantien varrelta.

Pääkaupunkiseudulle vievälle moottoritielle on matkaa muutama kilometri, ja kun maailma kutsuu, odottaa Tampere-Pirkkalan lähilentoasema vain seitsemän kilometrin päässä!


Sale Suuppa 800 m
K-Market Kyösti 800 m
K-Supermarket Pirkanpoika 1,2 km
Partolan kauppakeskittymä 5 km
Pirkkalan kuntapalvelut 1,2 km


Tampere-Pirkkala lentoasema 6 km
Tampereen keskusta 15 km
Bussipysäkki 150 m

Lähialueet

Soljan uudistuva alue Pirkkalan keskustan läheisyydessä tunnetaan modernin, laadukkaan ja jopa uniikin rakentamisen keskittymänä kattoikkunoineen ja värikkäine rakennuksineen. Rakennushankkeiden ja uusien, monimuotoisten laatukotien valmistuttua alueesta on muodostunut omaleimainen ja sillä on erottuva ja vahva identiteetti.

Harrastukset ja ulkoilu

Soljan Serenadin omassa pihapiirissä sijaitseva viihtyisä leikki- ja oleskelualue takaa perheen pienimmille turvalliset ja mukavat pihaleikit ja ulkoiluhetket. Vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet koko perheelle aukenevat kotikynnykseltä – Pyhäjärven rantaan, Turrin venesatamaan tai uimarannalle suuntautuva kävelylenkki takaa mukavan happihyppelyn ja hengähdyshetken rantamaisemissa.


Pirkkalan vapaa-aikakeskus 1,2 km
Pirkkalan jäähalli 1,8 km
Crossfit-liikuntapuisto 2,7 km
Golf Pirkkala 4,6 km
Pirkkalan Pursiseura 1,1 km
Turrin uimaranta 1,2 km

Soljan alueen lähistölle ovat rantautuneet myös monipuoliset harrastusmahdollisuudet aina kuntoportaista ja crossfit-saleista frisbeegolfiin.

Koulut ja päiväkodit

Pirkkala on lapsiperheiden suuressa suosiossa ja siihen on syynsä. Pirkkala on ihmisen kokoinen asuinkunta, jossa palvelut löytyvät sieltä mistä pitääkin. Kilometrin säteellä Soljan Serenadista sijaitsee useampi päiväkoti ja koulu, leikkipaikkoja ja harrastusmahdollisuuksia, ja kulkeminen rauhallisessa ympäristössä on turvallista. Perheen pienimmille on tarjolla upouusi päiväkoti ja luokka-asteet esikoulusta toiselle luokalle Serenadin naapuriin vuonna 2021 valmistuneessa Soljan lastentalossa.

Soljan lastentalo (varhaiskasvatus, esi- ja alkuopetus) 100 m
Kyöstin päiväkoti 700 m
Touhula Päiväkoti 1 km
Naistenmatkan koulu (vuosiluokat 0-6) 1,2 km
Pirkkalan yhteislukio 1,2 km

Moderniutta, laatua ja luksusta juuri sinulle

Turvalliset kaupat: varaa nyt, maksa vasta valmiina kesällä 2024!

Kesällä 2024 valmistuva As Oy Soljan Serenadi on laatua arvostavan ja luksuksesta haaveilevan unelmakohde. Nykyaikaisten kerrostaloasuntojen valikoimasta löytyy upeita koteja niin suuremmille perheille kuin pienempäänkin tilantarpeeseen.

Soljan Serenadin asunnot ovat avaria, helposti kalustettavia ja tyylipuhtaita kokonaisuuksia. Asuntovalikoimassa on 26 valoisaa kerrostalohuoneistoa eri kokoluokissa: asuntojen koot ovat 26,5 m² – 124,5 m². Asuntojen pintamateriaalit on suunniteltu huolella ja niihin on panostettu: korkealaatuiset materiaalivalinnat hivelevät vaativammankin sisustajan silmää ja kodin kiinteissä kalusteissa on tähdätty puhdaslinjaisiin, skandinaavisiin ratkaisuihin, jotka luovat jo itsessään tyyliä sisustettavaan tilaan.

Toiminnalliset ja tyylikkäät keittiöt kutsuvat viettämään aikaa ruoanlaiton parissa. Osassa asuntoja vakiovarusteluun kuuluu integroidut kodinkoneet. Lattiat ovat kestävää ja helppohoitoista vinyylilankkua. Kylpyhuoneissa on sadesuihkut ja saunoissa täyskorkeat lasiseinät, kuituvalaistus sekä pilarikiukaat vakiona. Kaksikerroksisia asuntoja on tarjolla jokaisessa asuntokoossa, ja korkeimmillaan huoneistojen huonekorkeus on jopa 5,65 metriä.

Osassa ylimpien kerrosten kaksikerroksisia asuntoja vakiovarusteluun kuuluu näyttävä ja ajaton kalanruotoparketti, Grado Design -portaat tolpattomilla lasikaiteilla sekä keittiöiden kivitasot. Osassa asuntoja on upeat kotimaiset Skaala-liukulasiseinät, jotka yhdistävät lasitetut parvekkeet osaksi olohuoneita.

Kaikissa asunnoissa on asumismukavuutta lisäävä, vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto takaamassa laadukkaan sisäilman. Osassa asunnoissa on vakiona ilmalämpöpumppu jäähdytykseen. Asuntokohtainen vakiovarustelu on eritelty tarkemmin erillisessä materiaaliesitteessä.

Soljan Serenadin asukkaiden käytössä on myös oma kerhotila ja viihtyisä yhteinen korttelipiha, sekä reilusti varastotiloja niin sisällä kuin pihan pyörävarastossakin.

Soljan Serenadi rakentuu Pirkkalan Soljaan, Pyhäjärven upeisiin rantamaisemiin. Soljan uudistuva asuinalue Pirkkalan keskustan läheisyydessä tunnetaan modernin, laadukkaan ja jopa uniikin rakentamisen keskittymänä kattoikkunoineen ja värikkäine, monimuotoisine rakennuksineen.

Serenadin kotien ikkunoista avautuvat vehreät näkymät Pyhäjärven rantapenkalle ja suojaisalle sisäpihalle. Yhdessä jo valmistuneen Soljan Sinfonian kanssa keskuskorttelista muodostuu maamerkki, joka torialueen liiketiloineen ja palveluineen edustaa nykyaikaista asuinympäristöä – ilmeikkyys, paikallisuus ja helppo lähestyttävyys ovat alueella vahvasti aistittavissa.

As Oy Soljan Serenadin kauppamuoto on ostajan näkökulmasta houkutteleva, sillä kauppahinta maksetaan vasta kohteen valmistuttua. Ostajalle kauppamuoto on siis täysin riskitön, ja näet kotisi täysin valmiina viimeistä listaa myöten ennen kauppahinnan maksua.

Tervetuloa urbaaniin, luonnonläheiseen ja tyylikkääseen Soljan Serenadiin!

Katso esittelyvideot

Ostajalle riskitön kauppamuoto ja vakavarainen rakentaja

As Oy Soljan Serenadin kauppamuoto on ostajan näkökulmasta houkutteleva, sillä kauppahinta maksetaan vasta kohteen valmistuttua kesällä 2024. Ostajalle kauppamuoto on siis täysin riskitön, ja näet kotisi täysin valmiina viimeistä listaa myöten ennen kauppahinnan maksua.

Rakennusliike Tikirak Oy on laadukkaan rakentamisen ammattilainen. Vakavaraisen, juuri 30 vuotta täyttäneen yrityksen omistaa sen toimiva johto, ja tällä jämäkällä ja vastuullisella, mutta myös ihmisläheisellä, toimintamallilla Tikirak on saavuttanut paitsi asiakkaiden luottamuksen, myös pitkän iän ja korkeimman AAA-luottoluokituksen.

Premium-luokan koteja Pyhäjärven rantamaisemissa

Soljan Serenadin asuntojen pintamateriaalit on suunniteltu huolella ja niihin on panostettu: korkealaatuiset materiaalivalinnat hivelevät vaativammankin sisustajan silmää ja kodin kiinteissä kalusteissa on tähdätty puhdaslinjaisiin, skandinaavisiin ratkaisuihin, jotka luovat jo itsessään tyyliä sisustettavaan tilaan.

Oma koti urbaanilla alueella Pirkkalan Soljassa

Soljan alue on samanhenkisten, urbaaniutta ja laatua arvostavien asukkaiden naapurusto. Kortteli rakentuu viihtyisän torikeskuksen ympärille, jossa talojen ulkoasut ja niiden lomaan sijoittuvat ulkoilu- ja viheralueet luovat tyylikkään ja kodikkaan, mutta silti luonnonläheisen asuinympäristön.

Pirkkalan kuntakeskuksen kattavat palvelut, kuten ruokakauppa, terveyskeskus, kirjasto, apteekki ja ravintolat, sijaitsevat kävelymatkan päässä Soljan Serenadista. Lisäksi hurautat autolla kymmenessä minuutissa Kauppakeskus Veskaan, palkittuun Pirkkalan Citymarketiin tai hiljattain avattuun Prismaan.

Kilometrin säteellä Soljan Serenadista sijaitsee useampi päiväkoti ja koulu, leikkipaikkoja ja harrastusmahdollisuuksia, ja kulkeminen rauhallisessa ympäristössä on turvallista.

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF
Materiaaliesite PDF
Hinnasto PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Asunnot

  • 26 asuntoa varattavissa
  • Asuinpinta-alaa 26.5 - 124.5 m2
  • Huonelukumäärät 1H - 5H
  • Vh. 113 500 - 644 500 €

  Asunnon tila

  Huonelukumäärä

  Asuinkerros

  Järjestä

  Asunto
  Selite
  Koko
  Kerros
  Myyntihinta / Velaton hinta
  Status
  A1
  3H + KT + KHH + S
  73.5 m2
  1/5
  mh. 113 400 € / vh. 283 500 €
  vapaa
  Asunto
  A1
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  73.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + KHH + S
  Sauna
  Saunoissa täyskorkeat lasiseinät, Harvia Cilindro pilarikiukaat erillisellä ohjauskeskuksella ja kuituvalaistus esim. Cariitti.
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  283 500 €
  Velkaosuus
  170 100 €
  Myyntihinta (mh)
  113 400 €
  Neliöhinta € / m2
  3 857 €
  Hoitovastike € / kk
  360,15 €
  Rahoitusvastike € / kk
  542,90 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  A2
  1H + KT
  26.5 m2
  1/5
  mh. 47 600 € / vh. 119 000 €
  vapaa
  Asunto
  A2
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  26.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  119 000 €
  Velkaosuus
  71 400 €
  Myyntihinta (mh)
  47 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 490 €
  Hoitovastike € / kk
  129,85 €
  Rahoitusvastike € / kk
  227,89 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  A3
  2H + KT
  48.5 m2
  1/5
  mh. 75 800 € / vh. 189 500 €
  vapaa
  Asunto
  A3
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  48.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  189 500 €
  Velkaosuus
  113 700 €
  Myyntihinta (mh)
  75 800 €
  Neliöhinta € / m2
  3 907 €
  Hoitovastike € / kk
  237,65 €
  Rahoitusvastike € / kk
  362,89 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  A4
  3H + KT + KHH + S
  73.5 m2
  2/5
  mh. 115 800 € / vh. 289 500 €
  vapaa
  Asunto
  A4
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  73.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + KHH + S
  Sauna
  Saunoissa täyskorkeat lasiseinät, Harvia Cilindro pilarikiukaat erillisellä ohjauskeskuksella ja kuituvalaistus esim. Cariitti.
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  289 500 €
  Velkaosuus
  173 700 €
  Myyntihinta (mh)
  115 800 €
  Neliöhinta € / m2
  3 938 €
  Hoitovastike € / kk
  360,15 €
  Rahoitusvastike € / kk
  554,39 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  A5
  1H + KT
  26.5 m2
  2/5
  mh. 47 800 € / vh. 119 500 €
  vapaa
  Asunto
  A5
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  26.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  119 500 €
  Velkaosuus
  71 700 €
  Myyntihinta (mh)
  47 800 €
  Neliöhinta € / m2
  4 509 €
  Hoitovastike € / kk
  129,85 €
  Rahoitusvastike € / kk
  228,84 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  A6
  1H + KT
  26.5 m2
  2/5
  mh. 47 800 € / vh. 119 500 €
  vapaa
  Asunto
  A6
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  26.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  119 500 €
  Velkaosuus
  71 700 €
  Myyntihinta (mh)
  47 800 €
  Neliöhinta € / m2
  4 509 €
  Hoitovastike € / kk
  129,85 €
  Rahoitusvastike € / kk
  228,84 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  A7
  2H + KT
  48.5 m2
  2/5
  mh. 77 000 € / vh. 192 500 €
  vapaa
  Asunto
  A7
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  48.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  192 500 €
  Velkaosuus
  115 500 €
  Myyntihinta (mh)
  77 000 €
  Neliöhinta € / m2
  3 969 €
  Hoitovastike € / kk
  237,65 €
  Rahoitusvastike € / kk
  368,64 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  A8
  1H + KT
  27.0 m2
  2/5
  mh. 45 400 € / vh. 113 500 €
  vapaa
  Asunto
  A8
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  27.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  ranskalainen parveke
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  113 500 €
  Velkaosuus
  68 100 €
  Myyntihinta (mh)
  45 400 €
  Neliöhinta € / m2
  4 203 €
  Hoitovastike € / kk
  132,30 €
  Rahoitusvastike € / kk
  217,35 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  A9
  5H + KT + KHH + S
  118.0 m2
  3/5
  mh. 239 400 € / vh. 598 500 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A9
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  118.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  5
  Huoneistoselite
  5H + KT + KHH + S
  Sauna
  Saunoissa täyskorkeat lasiseinät, Harvia Cilindro pilarikiukaat erillisellä ohjauskeskuksella ja kuituvalaistus esim. Cariitti.
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Vakiona keittiön kivitasot ja altakiinnitettävät altaat. Integroidut kodinkoneet vakiona. Keittiösaarekkeessa induktiotaso liesituulettimella. Ks. tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  598 500 €
  Velkaosuus
  359 100 €
  Myyntihinta (mh)
  239 400 €
  Neliöhinta € / m2
  5 072 €
  Asunnon lisätiedot
  Krs. 3-4. Vakiona ilmalämpöpumppu jäähdytykseen.
  Hoitovastike € / kk
  578,20 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1146,13 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  A10
  3H + KT + KHH + S
  89.5 m2
  3/5
  mh. 187 600 € / vh. 469 000 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A10
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  89.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + KHH + S
  Sauna
  Saunoissa täyskorkeat lasiseinät, Harvia Cilindro pilarikiukaat erillisellä ohjauskeskuksella ja kuituvalaistus esim. Cariitti.
  Parveke
  kaksi parveketta
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Vakiona keittiön kivitasot ja altakiinnitettävät altaat. Integroidut kodinkoneet vakiona. Ks. tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  469 000 €
  Velkaosuus
  281 400 €
  Myyntihinta (mh)
  187 600 €
  Neliöhinta € / m2
  5 240 €
  Asunnon lisätiedot
  Krs. 3-4. Vakiona ilmalämpöpumppu jäähdytykseen.
  Hoitovastike € / kk
  438,55 €
  Rahoitusvastike € / kk
  898,14 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  A11
  3H + KT + S
  75.5 m2
  3/5
  mh. 159 800 € / vh. 399 500 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A11
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  75.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + S
  Sauna
  Saunoissa täyskorkeat lasiseinät, Harvia Cilindro pilarikiukaat erillisellä ohjauskeskuksella ja kuituvalaistus esim. Cariitti.
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Vakiona keittiön kivitasot ja altakiinnitettävät altaat. Integroidut kodinkoneet vakiona. Ks. tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  399 500 €
  Velkaosuus
  239 700 €
  Myyntihinta (mh)
  159 800 €
  Neliöhinta € / m2
  5 291 €
  Asunnon lisätiedot
  Krs. 3-4. Vakiona ilmalämpöpumppu jäähdytykseen.
  Hoitovastike € / kk
  369,95 €
  Rahoitusvastike € / kk
  765,04 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  A12
  1H + KT + parvi
  36.5 m2
  3/5
  mh. 79 800 € / vh. 199 500 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  A12
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  36.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT + parvi
  Sauna
  ei
  Parveke
  ranskalainen parveke
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Integroidut kodinkoneet vakiona. Ks. tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  199 500 €
  Velkaosuus
  119 700 €
  Myyntihinta (mh)
  79 800 €
  Neliöhinta € / m2
  5 465 €
  Asunnon lisätiedot
  Krs. 3-4
  Hoitovastike € / kk
  178,85 €
  Rahoitusvastike € / kk
  382,04 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B13
  2H + KT
  32.5 m2
  1/5
  mh. 53 800 € / vh. 134 500 €
  vapaa
  Asunto
  B13
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  32.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  ranskalainen parveke
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  134 500 €
  Velkaosuus
  80 700 €
  Myyntihinta (mh)
  53 800 €
  Neliöhinta € / m2
  4 138 €
  Hoitovastike € / kk
  159,25 €
  Rahoitusvastike € / kk
  257,57 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B14
  2H + KT
  37.5 m2
  1/5
  mh. 59 800 € / vh. 149 500 €
  vapaa
  Asunto
  B14
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  37.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  149 500 €
  Velkaosuus
  89 700 €
  Myyntihinta (mh)
  59 800 €
  Neliöhinta € / m2
  3 986 €
  Hoitovastike € / kk
  183,75 €
  Rahoitusvastike € / kk
  286,29 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B15
  1H + KT
  27.5 m2
  1/5
  mh. 49 800 € / vh. 124 500 €
  vapaa
  Asunto
  B15
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  27.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  124 500 €
  Velkaosuus
  74 700 €
  Myyntihinta (mh)
  49 800 €
  Neliöhinta € / m2
  4 527 €
  Hoitovastike € / kk
  134,75 €
  Rahoitusvastike € / kk
  238,42 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B16
  1H + KT
  29.0 m2
  1/5
  mh. 45 800 € / vh. 114 500 €
  vapaa
  Asunto
  B16
  Kerros
  1/5
  Koko m2
  29.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  ranskalainen parveke
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  114 500 €
  Velkaosuus
  68 700 €
  Myyntihinta (mh)
  45 800 €
  Neliöhinta € / m2
  3 948 €
  Hoitovastike € / kk
  142,10 €
  Rahoitusvastike € / kk
  219,27 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B17
  1H + KT
  27.0 m2
  2/5
  mh. 45 400 € / vh. 113 500 €
  vapaa
  Asunto
  B17
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  27.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  ranskalainen parveke
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  113 500 €
  Velkaosuus
  68 100 €
  Myyntihinta (mh)
  45 400 €
  Neliöhinta € / m2
  4 203 €
  Hoitovastike € / kk
  132,30 €
  Rahoitusvastike € / kk
  217,35 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B18
  3H + KT + S
  79.5 m2
  2/5
  mh. 123 800 € / vh. 309 500 €
  vapaa
  Asunto
  B18
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  79.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + S
  Sauna
  Saunoissa täyskorkeat lasiseinät, Harvia Cilindro pilarikiukaat erillisellä ohjauskeskuksella ja kuituvalaistus esim. Cariitti.
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  309 500 €
  Velkaosuus
  185 700 €
  Myyntihinta (mh)
  123 800 €
  Neliöhinta € / m2
  3 893 €
  Hoitovastike € / kk
  389,55 €
  Rahoitusvastike € / kk
  592,69 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B19
  3H + KT
  47.5 m2
  2/5
  mh. 75 800 € / vh. 189 500 €
  vapaa
  Asunto
  B19
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  47.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  189 500 €
  Velkaosuus
  113 700 €
  Myyntihinta (mh)
  75 800 €
  Neliöhinta € / m2
  3 989 €
  Hoitovastike € / kk
  232,75 €
  Rahoitusvastike € / kk
  362,89 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B20
  1H + KT
  29.0 m2
  2/5
  mh. 46 400 € / vh. 116 000 €
  vapaa
  Asunto
  B20
  Kerros
  2/5
  Koko m2
  29.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  ranskalainen parveke
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  116 000 €
  Velkaosuus
  69 600 €
  Myyntihinta (mh)
  46 400 €
  Neliöhinta € / m2
  4 000 €
  Hoitovastike € / kk
  142,10 €
  Rahoitusvastike € / kk
  222,14 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B21
  1H + KT + parvi
  36.5 m2
  3/5
  mh. 79 800 € / vh. 199 500 €
  vapaa
  Asunto
  B21
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  36.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT + parvi
  Sauna
  ei
  Parveke
  ranskalainen parveke
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Integroidut kodinkoneet vakiona. Ks. tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  199 500 €
  Velkaosuus
  119 700 €
  Myyntihinta (mh)
  79 800 €
  Neliöhinta € / m2
  5 465 €
  Asunnon lisätiedot
  Krs. 3-4
  Hoitovastike € / kk
  178,85 €
  Rahoitusvastike € / kk
  382,04 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B22
  5H + KT + KHH + S
  124.5 m2
  3/5
  mh. 257 800 € / vh. 644 500 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  B22
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  124.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  5
  Huoneistoselite
  5H + KT + KHH + S
  Sauna
  Saunoissa täyskorkeat lasiseinät, Harvia Cilindro pilarikiukaat erillisellä ohjauskeskuksella ja kuituvalaistus esim. Cariitti.
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Vakiona keittiön kivitasot ja altakiinnitettävät altaat. Integroidut kodinkoneet vakiona. Keittiösaarekkeessa induktiotaso liesituulettimella. Ks. tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  644 500 €
  Velkaosuus
  386 700 €
  Myyntihinta (mh)
  257 800 €
  Neliöhinta € / m2
  5 176 €
  Asunnon lisätiedot
  Krs. 3-4. Vakiona ilmalämpöpumppu jäähdytykseen.
  Hoitovastike € / kk
  610,05 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1234,22 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B23
  3H + KT
  47.5 m2
  3/5
  mh. 77 800 € / vh. 194 500 €
  vapaa
  Asunto
  B23
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  47.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  194 500 €
  Velkaosuus
  116 700 €
  Myyntihinta (mh)
  77 800 €
  Neliöhinta € / m2
  4 094 €
  Hoitovastike € / kk
  232,75 €
  Rahoitusvastike € / kk
  372,47 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B24
  1H + KT
  29.0 m2
  3/5
  mh. 47 600 € / vh. 119 000 €
  vapaa
  Asunto
  B24
  Kerros
  3/5
  Koko m2
  29.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1H + KT
  Sauna
  ei
  Parveke
  ranskalainen parveke
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  119 000 €
  Velkaosuus
  71 400 €
  Myyntihinta (mh)
  47 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 103 €
  Hoitovastike € / kk
  142,10 €
  Rahoitusvastike € / kk
  227,89 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B25
  3H + KT + S
  76.0 m2
  4/5
  mh. 159 400 € / vh. 398 500 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  B25
  Kerros
  4/5
  Koko m2
  76.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3H + KT + S
  Sauna
  Saunoissa täyskorkeat lasiseinät, Harvia Cilindro pilarikiukaat erillisellä ohjauskeskuksella ja kuituvalaistus esim. Cariitti.
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Vakiona keittiön kivitasot ja altakiinnitettävät altaat. Integroidut kodinkoneet vakiona. Ks. tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  398 500 €
  Velkaosuus
  239 100 €
  Myyntihinta (mh)
  159 400 €
  Neliöhinta € / m2
  5 243 €
  Asunnon lisätiedot
  Krs. 4-5. Vakiona ilmalämpöpumppu jäähdytykseen.
  Hoitovastike € / kk
  372,40 €
  Rahoitusvastike € / kk
  763,13 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä
  B26
  2H + KT + S
  54.0 m2
  4/5
  mh. 103 800 € / vh. 259 500 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  B26
  Kerros
  4/5
  Koko m2
  54.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2H + KT + S
  Sauna
  Saunoissa täyskorkeat lasiseinät, Harvia Cilindro pilarikiukaat erillisellä ohjauskeskuksella ja kuituvalaistus esim. Cariitti.
  Parveke
  ranskalainen parveke
  Keittiön varusteet
  Topi-keittiöiden kiintokalusteet. Kalusteuuni, tasoon upotettu induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin tai JK/PK, astianpesukone sekä integroitu mikroaaltouuni. Katso tarkemmat arkkitehtisuunnitelmat ja erillinen materiaaliesite.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa Oras Nova sadesuihkut, lasinen kääntyvä suihkuseinä, pyyhekoukut ja wc- paperitelineet. Pesuhuoneissa ja erillis-WC:ssä allaskaappi ja peilikaappi. Ks. myös materiaaliesite.
  Velaton hinta (vh)
  259 500 €
  Velkaosuus
  155 700 €
  Myyntihinta (mh)
  103 800 €
  Neliöhinta € / m2
  4 805 €
  Asunnon lisätiedot
  Krs. 4-5
  Hoitovastike € / kk
  264,60 €
  Rahoitusvastike € / kk
  496,94 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet arvioita. Pirkkalan kunnan vuokratontti, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoituksen rahoitusvastikearvio pelkkä korko €/kk, tarkemmat vastike- ja yhtiölainatiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  Vesiennakkoarvio 20€/kk/hlö
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autopaikat myydään velattomina osakkeina. Autopaikoilla lataus-/lämmitysvalmius, sähkö laskutetaan erikseen kulutuksen mukaisesti. Tiedustele vapaista paikoista myyjältä

  Sijainti

  Kauppiaankatu 11 A-B, 33960 Pirkkala

  Soljan uudistuva alue Pirkkalan keskustan läheisyydessä tunnetaan modernin, laadukkaan ja jopa uniikin rakentamisen keskittymänä kattoikkunoineen ja värikkäine rakennuksineen. Rakennushankkeiden ja uusien, monimuotoisten laatukotien valmistuttua alueesta on muodostunut omaleimainen ja sillä on erottuva ja vahva identiteetti.

  Pirkkalan kuntakeskuksen kattavat palvelut, kuten ruokakauppa, terveyskeskus, kirjasto, apteekki ja ravintolat, sijaitsevat kävelymatkan päässä Soljan Serenadista. Lisäksi hurautat autolla kymmenessä minuutissa Kauppakeskus Veskaan, palkittuun Pirkkalan Citymarketiin tai hiljattain avattuun Prismaan.

  Kauppakeskus Veskasta löytyy trendikkäitä ravintoloita ja kahviloita, ja lisäksi Citymarket tarjoaa monia erilaisia ruokaravintolapalveluita. Viikonlopun kauppareissun jälkeen tai perjantaina matkalla töistä kotiin voit siis piipahtaa Partolan kauppakeskuksen kautta ja hakea perheelle toiveiden mukaiset noutoruoat.

  Soljan Serenadi sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien solmukohdassa: Tampereen keskustaan ajaa autolla noin vartissa ja linja-autopysäkki erinomaisine bussiyhteyksineen löytyy aivan nurkan takaa Naistenmatkantien varrelta.

  Pääkaupunkiseudulle vievälle moottoritielle on matkaa muutama kilometri, ja kun maailma kutsuu, odottaa Tampere-Pirkkalan lähilentoasema vain seitsemän kilometrin päässä!


  Sale Suuppa 800 m
  K-Market Kyösti 800 m
  K-Supermarket Pirkanpoika 1,2 km
  Partolan kauppakeskittymä 5 km
  Pirkkalan kuntapalvelut 1,2 km


  Tampere-Pirkkala lentoasema 6 km
  Tampereen keskusta 15 km
  Bussipysäkki 150 m

  Soljan Serenadin omassa pihapiirissä sijaitseva viihtyisä leikki- ja oleskelualue takaa perheen pienimmille turvalliset ja mukavat pihaleikit ja ulkoiluhetket. Vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet koko perheelle aukenevat kotikynnykseltä – Pyhäjärven rantaan, Turrin venesatamaan tai uimarannalle suuntautuva kävelylenkki takaa mukavan happihyppelyn ja hengähdyshetken rantamaisemissa.


  Pirkkalan vapaa-aikakeskus 1,2 km
  Pirkkalan jäähalli 1,8 km
  Crossfit-liikuntapuisto 2,7 km
  Golf Pirkkala 4,6 km
  Pirkkalan Pursiseura 1,1 km
  Turrin uimaranta 1,2 km

  Soljan alueen lähistölle ovat rantautuneet myös monipuoliset harrastusmahdollisuudet aina kuntoportaista ja crossfit-saleista frisbeegolfiin.

  Pirkkala on lapsiperheiden suuressa suosiossa ja siihen on syynsä. Pirkkala on ihmisen kokoinen asuinkunta, jossa palvelut löytyvät sieltä mistä pitääkin. Kilometrin säteellä Soljan Serenadista sijaitsee useampi päiväkoti ja koulu, leikkipaikkoja ja harrastusmahdollisuuksia, ja kulkeminen rauhallisessa ympäristössä on turvallista. Perheen pienimmille on tarjolla upouusi päiväkoti ja luokka-asteet esikoulusta toiselle luokalle Serenadin naapuriin vuonna 2021 valmistuneessa Soljan lastentalossa.

  Soljan lastentalo (varhaiskasvatus, esi- ja alkuopetus) 100 m
  Kyöstin päiväkoti 700 m
  Touhula Päiväkoti 1 km
  Naistenmatkan koulu (vuosiluokat 0-6) 1,2 km
  Pirkkalan yhteislukio 1,2 km

  Ota yhteyttä

  Rakennusliike Tikirak Oy

  Kannistontie 2
  36220 Kangasala

  Tutustu kohteen ilmoittajaan
  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.