Siirry sisältöön
Myynnissä

Jyväpolku 4

Jyväpolku 4
40930 Muurame
Kinkomaa
Paritalo
Arvioitu
valmistuminen 2023

Tyyppi
Koot
Vh. alk.
Vapaana
3H
81 m2
248 800 €
2/2
4H
90 - 95 m2
269 950 €
2/2
5H
108 - 111 m2
313 200 €
2/5

Energialuokka

B

Väestönsuoja

Ei

Kerrosten lukumäärä

1

Lämmitysmuoto

Maalämpö

Tontin omistus

Oma

Kattotyyppi ja kattomateriaalin kuvaus

Harjakatto, pelti

Muut lisätiedot

Oma pieni piha-alue luontevasti terassin jatkeena. Omalle pihalle voi istuttaa haluamiaan kasveja sekä halutessaan vaikka laajentaa terassia. Jokaisen hallinnoidessa itse omaa aluettaan tontista.

Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella asuntojen lukumäärän mukaisiin määräosiin, joista jokainen asunnonostaja omistaa omansa. Muuta kauppaan kuuluvaa: Autokatoksessa sähköauton latausvalmius. Asunnon ostaja voi hankkia haluamansa latausaseman itse tai tilata rakennuttajalta lisätilauksena.

Keittiön varusteet

Laadukkaat Puustellin kiintokalusteet ja kattavat kodinkoneet valmistajien takuulla. Integroitu apk, induktioliesitaso, erillisuuni, jääviileäkaappi sekä pakastinkaappi. Liesituuletin aktiivihiilisuodattimella. Keittiössä kiinteät led-valaisimet katossa. Kalusteväleissä kiinteä välitilalevy. Kalustevälissä valaistuksena lednauha. Saarekemallinen keittiö.

Kylpyhuoneen varusteet

Puustellin kiintokalusteet; allaskaapisto sekä peilikaappi. Allashanan yhteydessä bidee-suihku. Erillisiä wc-tiloja 2 kpl. Erilliswc-tiloissa lattiakaivo. Pesuhuoneessa suihku (4-5 huoneen asunnoissa 2 suihkua). Kiinteä ledvalaistus katossa sekä peilikaapin päällä.

Vastikkeiden lisätiedot

Vesimaksu

Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.

Muut kustannukset ja vastikkeet

Asumiskustannukset toteutuneen kulutuksen mukaan. Yhteiset kulut jaetaan hallinnanjakosopimuksen mukaisesti 1/9-osiin (kuten kiinteistön sähkö, maalämpö, jätehuolto, auraus- ja hiekoituskulut tiealueilla).

Linja-autopysäkki (linjat 16, 16M ja 21) 300 m.
Kinkomaan K-Market n. 1 km.
Keljon Kauppakeskus (mm. Prisma ja Citymarket) n. 7 km
Jyväskylän keskustan palvelut n. 12 km
Muuramen kauppakeskukset ja muut palvelut n. 8 km

Lähialueet

Sijaitsee Kinkonmaalla Ahvenlammen uudella asuinalueella. Upea luonto ja idyllinen maalaismaisema ympäröivät
kohdetta ja kaikki on silti niin ihanan lähellä. Hyvät yhteydet kulkemiseen omalla autolla, julkisilla,
pyöräillen tai jalkaisin eri paikkoihin on tässä helppoa.Helppo kulkuyhteys omalla autolla Kinkomaantietä pitkin niin Muuramen suuntaan kuin Jyväskylään päin. Upea luonto ja idyllinen maalaismaisema ympäröivät kohdetta ja kaikki on silti niin ihanan lähellä. Hyvät yhteydet kulkemiseen omalla autolla, julkisilla, pyöräillen tai jalkaisin on helppoa.

Harrastukset ja ulkoilu

Paljon erilaisia aktiviteetteja Kinkomaan alueella sekä muita palveluita lähietäisyydellä esim. Keljonkankaalla. Leikkipuistot, urheilukenttä/luistelukaukalo sekä uimarannat ovat vain kävelymatkan päässä. Asuinalue on turvallinen ja lähellä on hyvät harrastus mahdollisuudet kaikenikäisille.

Uimaranta ja leikkipuisto Ahvenlammella 800 m.
Harrasteita ja ulkoilureittejä mm. Vitapolis Frisbeegolf n. 2 km.
Luontopolkuja sekä hiihtoladut talvella lähialueella, noin 1 km.
Lähiliikunta-alue koululla 500 m.

Koulut ja päiväkodit

Koulu ja päiväkoti 500 m.

Erillisten paritalojen kokonaisuus

Jyväpolku 4 on upea paritaloista koostuva kokonaisuus Kinkomaalla, Ahvenlammen kauniilla asuinalueella Muuramen kunnassa. Kohde koostuu 4 paritalon/pientalon kokonaisuudesta ja asuntoja on yhteensä yhdeksän. Asuntojen koot vaihtelevat 3-5h+k+s + autokatos + lämminvarasto.

Jokaisella asunnolla on oma hallinnoitava piha-alue sekä mahdollisuus toiseen autopaikkaan yhteisellä piha-alueella kustannuksetta. Asuntojen väleihin omia alueita rajaamaan istutetaan pensasaidat sekä takapihan rajalle moderni kaunis lauta-aita takaamaan jokaiselle asunnolle oman rauhallisen piha-alueen ja suojaisan tonttikokonaisuuden.

Kohde toteutetaan kiinteistömuotoisena ilman asunto-osakeyhtiötä, jolloin jokainen omistaa itse asuinrakennuksen sekä hallinnoimansa määräosan tontista. Tontille laaditaan erillinen hallinnanjakosopimus, jossa määritellään tarkat asuntojen hallintarajat. Kiinteistömuotoisessa kohteessa näin myös jokainen asunnonomistaja vastaa pääosin itse omista kuluistaan toteutuneen mukaisesti ja vain yhteiset kulut jyvitetään hallinnanjaon mukaan 9 yhtäsuureen osaan (jätehuolto, yhteisen jätesuojan/teknisen tilan ylläpito, kiinteistön sähkö sis. maalämpö ja tiealueiden hoitokulut). Edullista ja helppoa asumista ikiomassa kodissa!

Jyväpolku sijoittuu Ahvenlammen alueen alkupäähän ollen näin osa Liisalan alkuperäistä aluetta ja edustaen samalla yhtä alueen ensimmäisestä rakennetusta osasta. Upea luonto ja idyllinen maalaismaisema ympäröivät kohdetta ja kaikki on silti niin ihanan lähellä. Hyvät yhteydet kulkemiseen omalla autolla, julkisilla, pyöräillen tai jalkaisin on helppoa.

Asunnot sijoittuvat suurelle, tasaiselle tontille ilmansuunta ja tontin muoto parhaimmalla tavalla hyödyntäen. Suuret terassit sekä aurinkoinen tontti takaavat upeat puitteet asumiselle tässä kohteessa. Terassille kulku tapahtuu nykyaikaisen lasiliukuoven kautta ja terasseilla on huomioitu lasituksen mahdollisuus.

Lapsiperheille kohteen sijainti on loistava, koulun ja päiväkodin sijaitessa lähes naapurissa. Leikkipuistot, urheilukenttä/luistelukaukalo sekä uimarannat ovat vain kävelymatkan päässä . Asuinalue on turvallinen ja lähellä on hyvät harrastus mahdollisuudet kaikenikäisille. Helppojen kulkuyhteyksien, tontin tasaisuuden sekä asuntojenkin 1-tasoisuuden vuoksi kohde soveltuu erilaisiin asumistarpeisiin, mikäli vaikka etsinnässä olisi helppo kulkuinen asunto, edullisilla asumiskustannuksilla.

Alla tiivistelmää kohteesta:

 • Jokainen asunto omistaa määräosan tontista (1/9 -määräosa) -> oma tontti ja kiinteistö -> varainsiirtovero maksetaan vain määräosasta
 • Maalämpökohde takaa edulliset asumiskulut
 • 1-tasoiset toimivat pohjaratkaisut
 • Laadukkaat sisustusratkaisut, joihin on mahdollisuus vaikuttaa vielä rakentamisen aikana
 • Asunnon hintaan kuuluu oma autokatospaikka ja lämmin varasto asunnon edustalla sekä mahdollisuus toiseen autopaikkaan pihassa
 • Jokainen asunto hallinnoi ja omistaa oman osansa kiinteistöstä sekä tontista hallinnanjakosopimuksen mukaan.
 • Omat pihat ja isot terassit!
 • Aurinkoinen tontti helppojen kulkuyhteyksien päässä
 • Piha-alueet tontin sisäpihalle päin rauhalliseen suuntaan

Varainsiirtovero 4 % (kiinteistö). Vero maksetaan rakenteilla olevasta kiinteistöstä valmiusasteen mukaan. Mitä aikaisemmin asunto siis ostetaan, sitä enemmän säästää varainsiirtoverossa!

Varaa pian omasi, niin saat varmasti haluamasi asunnon ja voit myös vaikuttaa vielä kotisi sisustukseen.

Rakentaminen on alkanut, valmistuminen kesä 2023.

Edulliset asumiskustannukset

Uudiskohteen hyvät puolet kuten edulliset asumiskulut nyt ja vuosiksi eteenpäin toteutuvat näissäkin upeissa paritaloissa.
Led-valaistus, uudet ja energiatehokkaat kodinkoneet, lämmön talteenotto, laadukkaasti rakennetut talot sekä maalämpö takaavat asumisen kohtuullisilla kuluilla. Autokatoksessa on valmius sähköauton lataukselle.

Loistavat harrastusmahdollisuudet

Asunnot sijoittuvat suurelle tontille ilmansuuntaa ja tontin muotoa parhaimmalla tavalla hyödyntäen. Suuret terassit sekä aurinkoinen tontti takaavat upeat puitteet asumiselle tässä kohteessa.

Lapsiperheille sijainti on loistava, koulun ja päiväkodin sijaitessa lähes naapurissa. Leikkipuistot, urheilukenttä/luistelukaukalo sekä uimarannat ovat vain kävelymatkan päässä. Asuinalue on turvallinen ja lähellä on hyvät harrastemahdollisuudet kaikenikäisille.

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Asunnot

  • 6 asuntoa varattavissa
  • Asuinpinta-alaa 81 - 111 m2
  • Huonelukumäärät 3H - 5H
  • Vh. 248 800 - 322 800 €

  Asunnon tila

  Huonelukumäärä

  Asuinkerros

  Järjestä

  Asunto
  Selite
  Koko
  Kerros
  Myyntihinta / Velaton hinta
  Status
  A1
  5h + k + s
  118.0 m2
  1/1
  -
  myyty
  A2
  5h + k + s
  111.0 m2
  1/1
  mh. 322 800 € / vh. 322 800 €
  vapaa
  Asunto
  A2
  Kerros
  1/1
  Koko m2
  111.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  5
  Huoneistoselite
  5h + k + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Iso terassi takapihan puolelle
  Keittiön varusteet
  Integroitu apk, induktioliesitaso, erillisuuni, jääviileäkaappi sekä pakastinkaappi. Liesituuletin aktiivihiilisuodattimella.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Allaskaapisto sekä peilikaappi, allashanan yhteydessä bidee-suihku. Kiinteä ledvalaistus katossa sekä peilikaapin päällä. Erillisiä wc-tiloja 2 kpl. Erilliswc-tiloissa lattiakaivo. Pesuhuoneessa 2 suihkua.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Makuuhuoneissa korkeat ikkunat tuomassa valon sisään.
  Velaton hinta (vh)
  322 800 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  322 800 €
  Neliöhinta € / m2
  2 908 €
  Asunnon lisätiedot
  1- tasoinen paritaloasunto, jossa oleskelutilat ovat avarat ja kulku terassille tapahtuu upean lasiliukuoven kautta.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Asumiskustannukset toteutuneen kulutuksen mukaan. Yhteiset kulut jaetaan hallinnanjakosopimuksen mukaisesti 1/9-osiin (kuten kiinteistön sähkö, maalämpö, jätehuolto, auraus- ja hiekoituskulut tiealueilla).
  B1
  5h + k + s
  108.0 m2
  1/1
  mh. 313 200 € / vh. 313 200 €
  vapaa
  Asunto
  B1
  Kerros
  1/1
  Koko m2
  108.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  5
  Huoneistoselite
  5h + k + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Iso terassi aurinkoiselle sisäpihalle
  Keittiön varusteet
  Integroitu apk, induktioliesitaso, erillisuuni, jääviileäkaappi sekä pakastinkaappi. Liesituuletin aktiivihiilisuodattimella.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Allaskaapisto sekä peilikaappi, allashanan yhteydessä bidee-suihku. Kiinteä ledvalaistus katossa sekä peilikaapin päällä. Erillisiä wc-tiloja 2 kpl. Erilliswc-tiloissa lattiakaivo. Pesuhuoneessa 2 suihkua.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Makuuhuoneissa korkeat ikkunat tuomassa valon sisään.
  Velaton hinta (vh)
  313 200 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  313 200 €
  Neliöhinta € / m2
  2 900 €
  Asunnon lisätiedot
  1- tasoinen paritaloasunto, jossa oleskelutilat ovat avarat ja kulku terassille tapahtuu upean lasiliukuoven kautta.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Asumiskustannukset toteutuneen kulutuksen mukaan. Yhteiset kulut jaetaan hallinnanjakosopimuksen mukaisesti 1/9-osiin (kuten kiinteistön sähkö, maalämpö, jätehuolto, auraus- ja hiekoituskulut tiealueilla).
  B2
  4h + k + s
  95.0 m2
  1/1
  mh. 285 950 € / vh. 285 950 €
  vapaa
  Asunto
  B2
  Kerros
  1/1
  Koko m2
  95.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + k + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Iso terassi aurinkoiselle sisäpihalle
  Keittiön varusteet
  Integroitu apk, induktioliesitaso, erillisuuni, jääviileäkaappi sekä pakastinkaappi. Liesituuletin aktiivihiilisuodattimella.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Allaskaapisto sekä peilikaappi, allashanan yhteydessä bidee-suihku. Kiinteä ledvalaistus katossa sekä peilikaapin päällä. Erillisiä wc-tiloja 2 kpl. Erilliswc-tiloissa lattiakaivo. Pesuhuoneessa 2 suihkua.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Makuuhuoneissa korkeat ikkunat tuomassa valon sisään.
  Velaton hinta (vh)
  285 950 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  285 950 €
  Neliöhinta € / m2
  3 010 €
  Asunnon lisätiedot
  1- tasoinen paritaloasunto, jossa oleskelutilat ovat avarat ja kulku terassille tapahtuu upean lasiliukuoven kautta.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Asumiskustannukset toteutuneen kulutuksen mukaan. Yhteiset kulut jaetaan hallinnanjakosopimuksen mukaisesti 1/9-osiin (kuten kiinteistön sähkö, maalämpö, jätehuolto, auraus- ja hiekoituskulut tiealueilla).
  C1
  3h + k + s
  81.0 m2
  1/1
  mh. 248 800 € / vh. 248 800 €
  vapaa
  Asunto
  C1
  Kerros
  1/1
  Koko m2
  81.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + k + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Iso terassi aurinkoiselle sisäpihalle
  Keittiön varusteet
  Integroitu apk, induktioliesitaso, erillisuuni, jääviileäkaappi sekä pakastinkaappi. Liesituuletin aktiivihiilisuodattimella.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Allaskaapisto sekä peilikaappi, allashanan yhteydessä bidee-suihku. Kiinteä ledvalaistus katossa sekä peilikaapin päällä. Erillisiä wc-tiloja 2 kpl. Erilliswc-tiloissa lattiakaivo. Pesuhuoneessa suihku.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Makuuhuoneissa korkeat ikkunat tuomassa valon sisään.
  Velaton hinta (vh)
  248 800 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  248 800 €
  Neliöhinta € / m2
  3 071 €
  Asunnon lisätiedot
  1- tasoinen paritaloasunto, jossa oleskelutilat ovat avarat ja kulku terassille tapahtuu upean lasiliukuoven kautta.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Asumiskustannukset toteutuneen kulutuksen mukaan. Yhteiset kulut jaetaan hallinnanjakosopimuksen mukaisesti 1/9-osiin (kuten kiinteistön sähkö, maalämpö, jätehuolto, auraus- ja hiekoituskulut tiealueilla).
  C2
  3h + k + s
  81.0 m2
  1/1
  mh. 248 800 € / vh. 248 800 €
  vapaa
  Asunto
  C2
  Kerros
  1/1
  Koko m2
  81.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + k + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Iso terassi aurinkoiselle sisäpihalle
  Keittiön varusteet
  Integroitu apk, induktioliesitaso, erillisuuni, jääviileäkaappi sekä pakastinkaappi. Liesituuletin aktiivihiilisuodattimella.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Allaskaapisto sekä peilikaappi, allashanan yhteydessä bidee-suihku. Kiinteä ledvalaistus katossa sekä peilikaapin päällä. Erillisiä wc-tiloja 2 kpl. Erilliswc-tiloissa lattiakaivo. Pesuhuoneessa suihku.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Makuuhuoneissa korkeat ikkunat tuomassa valon sisään.
  Velaton hinta (vh)
  248 800 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  248 800 €
  Neliöhinta € / m2
  3 071 €
  Asunnon lisätiedot
  1- tasoinen paritaloasunto, jossa oleskelutilat ovat avarat ja kulku terassille tapahtuu upean lasiliukuoven kautta.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Asumiskustannukset toteutuneen kulutuksen mukaan. Yhteiset kulut jaetaan hallinnanjakosopimuksen mukaisesti 1/9-osiin (kuten kiinteistön sähkö, maalämpö, jätehuolto, auraus- ja hiekoituskulut tiealueilla).
  C3
  4h + k + s
  90.0 m2
  1/1
  mh. 269 950 € / vh. 269 950 €
  vapaa
  Asunto
  C3
  Kerros
  1/1
  Koko m2
  90.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + k + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Iso terassi aurinkoiselle sisäpihalle
  Keittiön varusteet
  Integroitu apk, induktioliesitaso, erillisuuni, jääviileäkaappi sekä pakastinkaappi. Liesituuletin aktiivihiilisuodattimella.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Allaskaapisto sekä peilikaappi, allashanan yhteydessä bidee-suihku. Kiinteä ledvalaistus katossa sekä peilikaapin päällä. Erillisiä wc-tiloja 2 kpl. Erilliswc-tiloissa lattiakaivo. Pesuhuoneessa 2 suihkua.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Makuuhuoneissa korkeat ikkunat tuomassa valon sisään.
  Velaton hinta (vh)
  269 950 €
  Velkaosuus
  0 €
  Myyntihinta (mh)
  269 950 €
  Neliöhinta € / m2
  2 999 €
  Asunnon lisätiedot
  1- tasoinen paritaloasunto, jossa oleskelutilat ovat avarat ja kulku terassille tapahtuu upean lasiliukuoven kautta.
  Vesimaksu
  Huoneistokohtainen mittari, vesimaksu kulutuksen mukaan.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Asumiskustannukset toteutuneen kulutuksen mukaan. Yhteiset kulut jaetaan hallinnanjakosopimuksen mukaisesti 1/9-osiin (kuten kiinteistön sähkö, maalämpö, jätehuolto, auraus- ja hiekoituskulut tiealueilla).
  D1
  5h + k + s
  108.0 m2
  1/1
  -
  myyty
  D2
  5h + k + s
  100.0 m2
  1/1
  -
  myyty

  Sijainti

  Jyväpolku 4, 40930 Muurame

  Sijaitsee Kinkonmaalla Ahvenlammen uudella asuinalueella. Upea luonto ja idyllinen maalaismaisema ympäröivät
  kohdetta ja kaikki on silti niin ihanan lähellä. Hyvät yhteydet kulkemiseen omalla autolla, julkisilla,
  pyöräillen tai jalkaisin eri paikkoihin on tässä helppoa.Helppo kulkuyhteys omalla autolla Kinkomaantietä pitkin niin Muuramen suuntaan kuin Jyväskylään päin. Upea luonto ja idyllinen maalaismaisema ympäröivät kohdetta ja kaikki on silti niin ihanan lähellä. Hyvät yhteydet kulkemiseen omalla autolla, julkisilla, pyöräillen tai jalkaisin on helppoa.

  Linja-autopysäkki (linjat 16, 16M ja 21) 300 m.
  Kinkomaan K-Market n. 1 km.
  Keljon Kauppakeskus (mm. Prisma ja Citymarket) n. 7 km
  Jyväskylän keskustan palvelut n. 12 km
  Muuramen kauppakeskukset ja muut palvelut n. 8 km

  Paljon erilaisia aktiviteetteja Kinkomaan alueella sekä muita palveluita lähietäisyydellä esim. Keljonkankaalla. Leikkipuistot, urheilukenttä/luistelukaukalo sekä uimarannat ovat vain kävelymatkan päässä. Asuinalue on turvallinen ja lähellä on hyvät harrastus mahdollisuudet kaikenikäisille.

  Uimaranta ja leikkipuisto Ahvenlammella 800 m.
  Harrasteita ja ulkoilureittejä mm. Vitapolis Frisbeegolf n. 2 km.
  Luontopolkuja sekä hiihtoladut talvella lähialueella, noin 1 km.
  Lähiliikunta-alue koululla 500 m.

  Koulu ja päiväkoti 500 m.

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.