Siirry sisältöön

Yli neljä vuosikymmentä vastuullista rakentamista

Kesälahden Rakennus Oy on monipuolisen ja laadukkaan rakentamisen ammattilainen. Perinteisen talonrakentamisen lisäksi teemme korjausrakentamista, asuntorakentamista ja teollisuusrakentamista sekä maa- ja vesirakentamista. Pääkonttorimme sijaitsee Joensuussa, ja toimimme koko Itä-Suomen alueella.

Yrityksemme on perustettu 1975, joten meillä on rakentamisesta kymmenien vuosien ja satojen kohteiden kokemus. Otamme jatkuvasti käyttöön rakentamisen uusimpia ratkaisuja ja kehitämme palveluitamme. Laatua seuraamme oman toimintajärjestelmämme avulla.

Olemme täysin kotimainen perheyritys, ja nykyään toimimme etupäässä pääurakoitsijana. Viime vuosina omien työntejöidemme määrä on vaihdellut välillä 15-30, minkä lisäksi työllistämme useita luotettavia aliurakoitsijoita.
Laatu ulottuu meillä myös asiakassuhteiden hoitoon. Meillä asiakaspalvelusta vastaavat pitkäaikaiset ja motivoineet työntekijät.

Kesälahden Rakennus Oy

Ota yhteyttä

Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

  Alue*
  Kohdetyyppi*
  Huoneluku
  Etsin...

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.