Siirry sisältöön
Myynnissä

As Oy Kirkkonummen Antbacka

Antbackantie 3
02400 Kirkkonummi
Pappilanmäki
Rivitalo
Arvioitu
valmistuminen 04 / 2024

Tyyppi
Koot
Vh. alk.
Vapaana
3H
65.5 - 80 m2
287 600 €
11/11
4H
84.5 - 107.5 m2
358 300 €
16/16
5H
102 m2
414 000 €
2/2

Energialuokka

A

Väestönsuoja

On

Kerrosten lukumäärä

2

Lämmitysmuoto

Maalämpö

Tontin omistus

Vuokratontti

Kattotyyppi ja kattomateriaalin kuvaus

Harja/pelti

Muut lisätiedot

Asuinhuoneistojen nrot A1-A6 ja B7-B11 sekä asuinhuoneistojen nrot D17-D22 ja E23-E29 hallintaan kuuluu niiden kohdalla oleva ja siihen rajoittuva piha-alue ja terassi tai patio. Asuinhuoneistojen nrot C12-C15 hallintaan kuuluu niiden kohdalla oleva ja siihen rajoittuva piha-alue. Asuinhuoneiston C16 hallintaan kuuluu sen kohdalla oleva ja siihen rajoittuva terassi. Kullekin asuinhuoneistolle on osoitettu C-rakennuksen kellarikerroksessa sijaitsevassa yhtiön välittömään hallintaan kuuluvassa väestönsuojassa noin 3,0 m2 suuruinen irtaimistovarasto.

Yhtiön välittömään hallintaan jää leikkialue, jätehuoltoalue, C-rakennuksen yhteydessä sijaitseva pyöräkatos, C-rakennuksen kellarikerroksessa sijaitseva väestönsuoja, jossa sijaitsevat em. irtaimistovarastot kullekin huoneistoille, tekninen tila ja lastenvaunu-, polkupyörä ja ulkoiluvälinevarasto sekä rakennuksen A vieressä sijaitseva polkupyörävarasto.

Tontilla on yhteensä 34 autopaikkaa. Avopaikkoja on 26, joista yksi on liikkumisesteisille suunniteltu. Autokatospaikkoja on kuusi ja autotallipaikkoja kaksi. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Kaikilla autopaikoilla on asennettuna 3,6 kW sähköauton latausmahdollisuus. Lisähintaisena muutostyönä asukas voi tilata autopaikalle 11 kW latauspisteen. Todellinen latausnopeus saattaa vaihdella latauspisteiden kuormanhallinnan mukaan. Auton lämmitys- ja autonlatauspalvelun tarjoaa erillinen palveluntarjoaja.

Keittiön varusteet

Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.

Kylpyhuoneen varusteet

Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.

Makuuhuoneen kuvaus

Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.

Vastikkeiden lisätiedot

Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk.
Vastikkeiden lisätiedot erillisestä hinnastossa.

Vesimaksu

20 € / kk, asukasluvun mukaan

Muut kustannukset ja vastikkeet

Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Kaikilla autopaikoilla on asennettuna 3,6 kW sähköauton latausmahdollisuus, ja lisähintaisena muutostyönä asukas voi tilata autopaikalle 11 kW latauspisteen.

As Oy Kirkkonummen Antbacka sijaitsee Pappilanmäellä Kirkkonummen keskustan pohjoiskupeessa. Rivitalojen sijainti on loistava Kirkkonummen palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä. Lähin kauppa sijaitsee Antbackasta noin 650 metrin päässä ja suuremmat hypermarketitkin vain 1,3–2,1 kilometrin päässä. Jos kaipaat enemmän palveluita, Antbackasta ajaa vain noin 15 minuutissa Espoon kauppakeskus Lippulaivaan tai
Iso Omenaan. Myös lähin metro sijaitsee Kauppakeskus Iso Omenassa. Kaikki Helsingin palvelut saavutat autolla noin 30 minuutissa ja junalla noin 40 minuutissa. Bussit Helsingin, Espoon ja Vantaan suuntaan lähtevät bussipysäkiltä, joka on Antbackasta noin 300 metrin päässä.

Lähikauppa 650 m, K-Citymarket 1.3 km, Prisma 2.1 km, apteekki 1.3 km, lähin bussipysäkki 300 m, juna-asema 1.4 km, lähin neuvola 750 m, terveysasema 1.4 km

Lähialueet

Kirkkonummelta käsin onnistuu mainiosti työskentely myös Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla sujuvien kulkuyhteyksien johdosta. Helsinkiin pääsee Länsiväylää pitkin noin 30 minuutissa ja junalla rantarataa pitkin noin 40 minuutissa. Myös Espooseen ja Vantaalle kulkee useita junia päivässä, ja autolla ja
bussilla niihin pääsee kätevästi Kehä III:sta pitkin.

Harrastukset ja ulkoilu

Kirkkonummella sijaitsee esimerkiksi Meikon ja Porkkalanniemen ulkoilu- ja luonnonsuojelualueet, joissa on monenpituista ja -tasoista reittiä retkeilyyn
ja ulkoiluun. Myös tunnettu Nuuksion kansallispuisto sijaitsee Kirkkonummen laidalla, jossa metsät, suot, laaksot, järvet ja kalliot tarjoavat täydellisen retkeilyympäristön. Kirkkonummelta löydät myös historiallista kulttuurimaisemaa, esimerkiksi Ragvaldsin museoalue ja historiallinen luontopolku, Eerikinpolku tai keskustan historiareitti.

Kuntosali ja ohjatut liikuntaryhmät 750 m, uimahalli 450 m, urheilupuisto 700 m, golfkenttä 4 km, Peuramaa Ski laskettelukeskus 4 km, Jerikonmäen kuntoportaat 3 km

Koulut ja päiväkodit

Jokirinteen päiväkoti 600 m, Winellska Skolan 550 m, Papinmäen koulu 800 m, Jokirinteen oppimiskeskus 450 m

Luonnonläheistä asumista lähellä palveluita

Ennakkomarkkinoinnissa A-energialuokan rivitalokoteja Kirkkonummen Pappilanmäellä

Arkkitehtitoimisto Arkvision suunnittelemat tehokkaat ja toimivat rivitalot rakentuvat viihtyisälle ja luonnonläheiselle Pappilanmäen alueelle. As. Oy Kirkkonummen Antbacka koostuu 29 rivitaloasunnosta. Asuntojen koot välillä 3h + kt + s 65,5 m2 – 5h + kt + s 107,5 m2.

Lämmityksen hoitaa ekologinen maalämpö ja asumismukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenototlla. Sähköautojen latausvalmius. Lisähintaan mahdollisuus 11KW lataukseen.

Pappilanmäen alue koostuu pääasiassa omakoti- ja rivitaloista. Alue on rauhallisuutensa ja palvelutarjontansa vuoksi erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Kirkkonummen keskustaan on kävellen alle kilometri ja autolla matkan ajaa noin kolmessa minuutissa.

As Oy Kirkkonummen Antbacka sijaitsee Pappilanmäellä Kirkkonummen keskustan pohjoiskupeessa. Rivitalojen sijainti on loistava Kirkkonummen palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä. Lähin kauppa sijaitsee Antbackasta noin 650 metrin päässä ja suuremmat hypermarketitkin vain 1,3–2,1 kilometrin päässä. Jos kaipaat enemmän palveluita, Antbackasta ajaa vain noin 15 minuutissa Espoon kauppakeskus Lippulaivaan tai Iso Omenaan. Myös lähin metro sijaitsee Kauppakeskus Iso Omenassa. Kaikki Helsingin palvelut saavutat autolla noin 30 minuutissa ja junalla noin 40 minuutissa. Bussit Helsingin, Espoon ja Vantaan suuntaan lähtevät bussipysäkiltä, joka on Antbackasta noin 300 metrin päässä.

As Oy Kirkkonummen Antbacka on tuleva RS-kohde.
Arvioitu valmistuminen alkuvuodesta 2024.

Katso esittelyvideot

Laadukas ja viimeistelty yleisilme

Asunnoissa on tavallista korkeampi huonekorkeus sekä isot ja korkeat ikkunat, mikä mahdollistaa avaran ja valoisan
tunnelman kotiisi. Kaikissa asunnoissa on ilmalämpöpumppuvaraus ja parvekkeilla on
lasitusvaraus.

Voit luoda kotiisi oman tyylisi laadukkaiden ja monipuolisten pintamateriaali-, kodinkone- sekä varusteluvaihtoehtojen joukosta.

Sujuvaa arkea ja omaa rauhaa

Asunnoissa on koko asunnon levyinen oma terassi, isommissa asunnoissa on myös parveke. Terassi jatkuu mukavan kokoisella nurmipihalla, jossa on oma rauha
pihaa ympäröivän pensasaidan vuoksi. Lasten leikkipaikalla on turvallinen sijainti sisäpihan puolella talojen A ja E välissä.

Taloudellista asumista ja kestävää kehitystä

As Oy Kirkkonummen Antbackan A-energialuokan kotien lämmitys ja käyttövesi tuotetaan ekologisella ja
huolettomalla maalämmöllä, jota tuotetaan vihreällä sähköllä.

Kaikilla autopaikoilla sähköauton latausmahdollisuus. Ajamalla sähköllä, voit rajoittaa ilmastonmuutoksen
etenemistä ja ilmaston lämpenemistä.

Suosimme kestävää rakentamista. Rakennamme aina pääasiassa kotimaisesta puusta, koska se on
ekologinen uusiutuva luonnonvara.

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF
Hinnasto PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Asunnot

  • 29 asuntoa varattavissa
  • Asuinpinta-alaa 65.5 - 107.5 m2
  • Huonelukumäärät 3H - 5H
  • Vh. 287 600 - 439 300 €

  Asunnon tila

  Huonelukumäärä

  Asuinkerros

  Järjestä

  Asunto
  Selite
  Koko
  Kerros
  Myyntihinta / Velaton hinta
  Status
  A1
  5h + kt + s
  102 m2
  1/2
  mh. 169 760 € / vh. 424 400 €
  vapaa
  Asunto
  A1
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  102 m2
  Huoneiden lukumäärä
  5
  Huoneistoselite
  5h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  424 400 €
  Velkaosuus
  254 640 €
  Myyntihinta (mh)
  169 760 €
  Neliöhinta € / m2
  4 160 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  20 € / kk, asukasluvun mukaan
  A2
  4h + kt + s
  84.5 m2
  1/2
  mh. 143 320 € / vh. 358 300 €
  vapaa
  Asunto
  A2
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  84.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  358 300 €
  Velkaosuus
  214 980 €
  Myyntihinta (mh)
  143 320 €
  Neliöhinta € / m2
  4 240 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  21 € / kk, asukasluvun mukaan
  A3
  3h + kt + s
  65.5 m2
  1/2
  mh. 115 040 € / vh. 287 600 €
  vapaa
  Asunto
  A3
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  65.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  287 600 €
  Velkaosuus
  172 560 €
  Myyntihinta (mh)
  115 040 €
  Neliöhinta € / m2
  4 390 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  22 € / kk, asukasluvun mukaan
  A4
  3h + kt + s
  65.5 m2
  1/2
  mh. 115 040 € / vh. 287 600 €
  vapaa
  Asunto
  A4
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  65.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  287 600 €
  Velkaosuus
  172 560 €
  Myyntihinta (mh)
  115 040 €
  Neliöhinta € / m2
  4 390 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  23 € / kk, asukasluvun mukaan
  A5
  4h + kt + s
  84.5 m2
  1/2
  mh. 143 320 € / vh. 358 300 €
  vapaa
  Asunto
  A5
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  84.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  358 300 €
  Velkaosuus
  214 980 €
  Myyntihinta (mh)
  143 320 €
  Neliöhinta € / m2
  4 240 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  24 € / kk, asukasluvun mukaan
  A6
  5h + kt + s
  102 m2
  1/2
  mh. 165 600 € / vh. 414 000 €
  vapaa
  Asunto
  A6
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  102 m2
  Huoneiden lukumäärä
  5
  Huoneistoselite
  5h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  414 000 €
  Velkaosuus
  248 400 €
  Myyntihinta (mh)
  165 600 €
  Neliöhinta € / m2
  4 058 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  25 € / kk, asukasluvun mukaan
  B7
  4-5h + kt + s
  107 m2
  1/2
  mh. 175 720 € / vh. 439 300 €
  vapaa
  Asunto
  B7
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  107 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  439 300 €
  Velkaosuus
  263 580 €
  Myyntihinta (mh)
  175 720 €
  Neliöhinta € / m2
  4 105 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  26 € / kk, asukasluvun mukaan
  B8
  4h + kt + s + aula
  107.5 m2
  1/2
  mh. 171 720 € / vh. 429 300 €
  vapaa
  Asunto
  B8
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  107.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s + aula
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  429 300 €
  Velkaosuus
  257 580 €
  Myyntihinta (mh)
  171 720 €
  Neliöhinta € / m2
  3 993 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  27 € / kk, asukasluvun mukaan
  B9
  4h + kt + s + aula
  107.5 m2
  1/2
  mh. 171 720 € / vh. 429 300 €
  vapaa
  Asunto
  B9
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  107.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s + aula
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  429 300 €
  Velkaosuus
  257 580 €
  Myyntihinta (mh)
  171 720 €
  Neliöhinta € / m2
  3 993 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  28 € / kk, asukasluvun mukaan
  B10
  4h + kt + s + aula
  107.5 m2
  1/2
  mh. 171 720 € / vh. 429 300 €
  vapaa
  Asunto
  B10
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  107.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s + aula
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  429 300 €
  Velkaosuus
  257 580 €
  Myyntihinta (mh)
  171 720 €
  Neliöhinta € / m2
  3 993 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  29 € / kk, asukasluvun mukaan
  B11
  4-5h + kt + s
  107 m2
  1/2
  mh. 173 720 € / vh. 434 300 €
  vapaa
  Asunto
  B11
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  107 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  434 300 €
  Velkaosuus
  260 580 €
  Myyntihinta (mh)
  173 720 €
  Neliöhinta € / m2
  4 058 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  30 € / kk, asukasluvun mukaan
  C12
  4h + kt + s
  88.5 m2
  1/2
  mh. 155 400 € / vh. 388 500 €
  vapaa
  Asunto
  C12
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  88.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  388 500 €
  Velkaosuus
  233 100 €
  Myyntihinta (mh)
  155 400 €
  Neliöhinta € / m2
  4 389 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  31 € / kk, asukasluvun mukaan
  C13
  3h + kt + s
  68 m2
  1/2
  mh. 123 040 € / vh. 307 600 €
  vapaa
  Asunto
  C13
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  68 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  307 600 €
  Velkaosuus
  184 560 €
  Myyntihinta (mh)
  123 040 €
  Neliöhinta € / m2
  4 523 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  32 € / kk, asukasluvun mukaan
  C14
  3h + kt + s
  68 m2
  1/2
  mh. 123 040 € / vh. 307 600 €
  vapaa
  Asunto
  C14
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  68 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  307 600 €
  Velkaosuus
  184 560 €
  Myyntihinta (mh)
  123 040 €
  Neliöhinta € / m2
  4 523 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  33 € / kk, asukasluvun mukaan
  C15
  3h + kt + s
  68 m2
  1/2
  mh. 123 040 € / vh. 307 600 €
  vapaa
  Asunto
  C15
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  68 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  307 600 €
  Velkaosuus
  184 560 €
  Myyntihinta (mh)
  123 040 €
  Neliöhinta € / m2
  4 523 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  34 € / kk, asukasluvun mukaan
  C16
  4h + kt + s
  88.5 m2
  1/2
  mh. 155 400 € / vh. 388 500 €
  vapaa
  Asunto
  C16
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  88.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  388 500 €
  Velkaosuus
  233 100 €
  Myyntihinta (mh)
  155 400 €
  Neliöhinta € / m2
  4 389 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  35 € / kk, asukasluvun mukaan
  D17
  3h + kt + s
  80 m2
  1/2
  mh. 133 240 € / vh. 333 100 €
  vapaa
  Asunto
  D17
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  80 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  333 100 €
  Velkaosuus
  199 860 €
  Myyntihinta (mh)
  133 240 €
  Neliöhinta € / m2
  4 163 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  36 € / kk, asukasluvun mukaan
  D18
  3h + kt + s
  79 m2
  1/2
  mh. 133 240 € / vh. 333 100 €
  vapaa
  Asunto
  D18
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  79 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  333 100 €
  Velkaosuus
  199 860 €
  Myyntihinta (mh)
  133 240 €
  Neliöhinta € / m2
  4 216 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  37 € / kk, asukasluvun mukaan
  D19
  3h + kt + s
  79 m2
  1/2
  mh. 133 240 € / vh. 333 100 €
  vapaa
  Asunto
  D19
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  79 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  333 100 €
  Velkaosuus
  199 860 €
  Myyntihinta (mh)
  133 240 €
  Neliöhinta € / m2
  4 216 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  38 € / kk, asukasluvun mukaan
  D20
  3h + kt + s
  79 m2
  1/2
  mh. 133 240 € / vh. 333 100 €
  vapaa
  Asunto
  D20
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  79 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  333 100 €
  Velkaosuus
  199 860 €
  Myyntihinta (mh)
  133 240 €
  Neliöhinta € / m2
  4 216 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  39 € / kk, asukasluvun mukaan
  D21
  3h + kt + s
  79 m2
  1/2
  mh. 133 240 € / vh. 333 100 €
  vapaa
  Asunto
  D21
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  79 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  333 100 €
  Velkaosuus
  199 860 €
  Myyntihinta (mh)
  133 240 €
  Neliöhinta € / m2
  4 216 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  40 € / kk, asukasluvun mukaan
  D22
  3h + kt + s
  80 m2
  1/2
  mh. 137 240 € / vh. 343 100 €
  vapaa
  Asunto
  D22
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  80 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  343 100 €
  Velkaosuus
  205 860 €
  Myyntihinta (mh)
  137 240 €
  Neliöhinta € / m2
  4 288 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  41 € / kk, asukasluvun mukaan
  E23
  4-5h + kt + s
  93.5 m2
  1/2
  mh. 159 480 € / vh. 398 700 €
  vapaa
  Asunto
  E23
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  93.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  398 700 €
  Velkaosuus
  239 220 €
  Myyntihinta (mh)
  159 480 €
  Neliöhinta € / m2
  4 264 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  42 € / kk, asukasluvun mukaan
  E24
  4h + kt + s + aula
  91.5 m2
  1/2
  mh. 155 440 € / vh. 388 600 €
  vapaa
  Asunto
  E24
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  91.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s + aula
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  388 600 €
  Velkaosuus
  233 160 €
  Myyntihinta (mh)
  155 440 €
  Neliöhinta € / m2
  4 246 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  43 € / kk, asukasluvun mukaan
  E25
  4h + kt + s + aula
  91.5 m2
  1/2
  mh. 155 440 € / vh. 388 600 €
  vapaa
  Asunto
  E25
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  91.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s + aula
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  388 600 €
  Velkaosuus
  233 160 €
  Myyntihinta (mh)
  155 440 €
  Neliöhinta € / m2
  4 246 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  44 € / kk, asukasluvun mukaan
  E26
  4h + kt + s + aula
  91.5 m2
  1/2
  mh. 155 440 € / vh. 388 600 €
  vapaa
  Asunto
  E26
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  91.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s + aula
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  388 600 €
  Velkaosuus
  233 160 €
  Myyntihinta (mh)
  155 440 €
  Neliöhinta € / m2
  4 246 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  45 € / kk, asukasluvun mukaan
  E27
  4h + kt + s + aula
  91.5 m2
  1/2
  mh. 155 440 € / vh. 388 600 €
  vapaa
  Asunto
  E27
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  91.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s + aula
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  388 600 €
  Velkaosuus
  233 160 €
  Myyntihinta (mh)
  155 440 €
  Neliöhinta € / m2
  4 246 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  46 € / kk, asukasluvun mukaan
  E28
  4h + kt + s + aula
  91.5 m2
  1/2
  mh. 151 440 € / vh. 378 600 €
  vapaa
  Asunto
  E28
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  91.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s + aula
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  378 600 €
  Velkaosuus
  227 160 €
  Myyntihinta (mh)
  151 440 €
  Neliöhinta € / m2
  4 137 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  47 € / kk, asukasluvun mukaan
  E29
  4-5h + kt + s
  93.5 m2
  1/2
  mh. 155 480 € / vh. 388 700 €
  vapaa
  Asunto
  E29
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  93.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  patio, parveke
  Keittiön varusteet
  Asunnoissa on induktioliesi, uuni, liesituuletin, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Asuntoihin tulee laadukas kotimainen Topi-Keittiön kiintokalustus. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laattavaihtoehtoja.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
  Velaton hinta (vh)
  388 700 €
  Velkaosuus
  233 220 €
  Myyntihinta (mh)
  155 480 €
  Neliöhinta € / m2
  4 157 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastikearvio asunnoille sisältäen tontinvuokran 3,95 € /as-m2/kk. Rahoitusvastikearvio (21.10.22 Euribor noteeraus 2,778%+ marg . 1,0%, yht. 3,778 %) 0,03193 € /as-osake/kk (sis vain koron osuuden). 0,06817 €/os/kk korko ja lyh. 3. as.v. alk. Vastikkeiden tarkemmat lisätiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  48 € / kk, asukasluvun mukaan

  Sijainti

  Antbackantie 3, 02400 Kirkkonummi

  Kirkkonummelta käsin onnistuu mainiosti työskentely myös Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla sujuvien kulkuyhteyksien johdosta. Helsinkiin pääsee Länsiväylää pitkin noin 30 minuutissa ja junalla rantarataa pitkin noin 40 minuutissa. Myös Espooseen ja Vantaalle kulkee useita junia päivässä, ja autolla ja
  bussilla niihin pääsee kätevästi Kehä III:sta pitkin.

  As Oy Kirkkonummen Antbacka sijaitsee Pappilanmäellä Kirkkonummen keskustan pohjoiskupeessa. Rivitalojen sijainti on loistava Kirkkonummen palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä. Lähin kauppa sijaitsee Antbackasta noin 650 metrin päässä ja suuremmat hypermarketitkin vain 1,3–2,1 kilometrin päässä. Jos kaipaat enemmän palveluita, Antbackasta ajaa vain noin 15 minuutissa Espoon kauppakeskus Lippulaivaan tai
  Iso Omenaan. Myös lähin metro sijaitsee Kauppakeskus Iso Omenassa. Kaikki Helsingin palvelut saavutat autolla noin 30 minuutissa ja junalla noin 40 minuutissa. Bussit Helsingin, Espoon ja Vantaan suuntaan lähtevät bussipysäkiltä, joka on Antbackasta noin 300 metrin päässä.

  Lähikauppa 650 m, K-Citymarket 1.3 km, Prisma 2.1 km, apteekki 1.3 km, lähin bussipysäkki 300 m, juna-asema 1.4 km, lähin neuvola 750 m, terveysasema 1.4 km

  Kirkkonummella sijaitsee esimerkiksi Meikon ja Porkkalanniemen ulkoilu- ja luonnonsuojelualueet, joissa on monenpituista ja -tasoista reittiä retkeilyyn
  ja ulkoiluun. Myös tunnettu Nuuksion kansallispuisto sijaitsee Kirkkonummen laidalla, jossa metsät, suot, laaksot, järvet ja kalliot tarjoavat täydellisen retkeilyympäristön. Kirkkonummelta löydät myös historiallista kulttuurimaisemaa, esimerkiksi Ragvaldsin museoalue ja historiallinen luontopolku, Eerikinpolku tai keskustan historiareitti.

  Kuntosali ja ohjatut liikuntaryhmät 750 m, uimahalli 450 m, urheilupuisto 700 m, golfkenttä 4 km, Peuramaa Ski laskettelukeskus 4 km, Jerikonmäen kuntoportaat 3 km

  Jokirinteen päiväkoti 600 m, Winellska Skolan 550 m, Papinmäen koulu 800 m, Jokirinteen oppimiskeskus 450 m

  Ota yhteyttä

  Rakka Asunnot Oy

  Ruosilantie 14 A
  00390 Helsinki

  Tutustu kohteen ilmoittajaan
  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.