Siirry sisältöön
Muuttovalmis

As Oy Helsingin Herukka

Pirttilahdenkuja 2
00920 Helsinki
Mellunkylä
Rivitalo

Tyyppi
Koot
Vh. alk.
Vapaana
5H
102 m2
419 000 €
1/4

Energialuokka

B

Väestönsuoja

Ei

Kerrosten lukumäärä

2

Lämmitysmuoto

Maalämpö

Tontin omistus

Oma

Kattotyyppi ja kattomateriaalin kuvaus

Harjakatto

Muut lisätiedot

Isoimmissa kodeissa on myös oma sauna, mutta taloyhtiön asukkailla on lisäksi mahdollisuus käyttää naapuritaloyhtiö As Oy Helsingin Tyrnin saunaosastoa. Naapuritaloyhtiö on osa yhteisöllistä puukotikorttelia.

Kaikissa asunnoissa on kaksi viihtyisää terassia. Yksi niistä aukeaa itään aamuauringon suuntaan, toinen länteen ilta-auringon suuntaan.

Asunnoissa on oma ulkovarasto ja autopaikka aivan asunnon vieressä.

Keittiön varusteet

Integroidut Electroluxin kodinkoneet, kaksi kylmäkonetta (jääkaappi ja pakastin erikseen), induktiokeittolevy, kalusteuuni, led valaistus välitilassa, paljon laskutilaa.

Kylpyhuoneen varusteet

Kylpyhuoneissa sähköinen mukavuuslattialämmitys.

Vastikkeiden lisätiedot

Yhtiövastike koostuu hoitovastikkeesta ja rahoitusvastikkeesta. Yhtiönlainaosuuden voi maksaa pois kaupanteon yhteydessä ja tällöin rahoitusvastiketta ei tule maksettavaksi. Rahoitusvastikkeen tiedot erillisessä hinnastossa.

Vesimaksu

Vesimaksuennakko 20€/kk/hlö. Huoneistossa vesimittari, tasauslasku kulutuksen mukaan.

Lähin bussipysäkki 200 m
Myllypuron metroasema 800 m

Myllypuron ostoskeskus 800 m
Kontulan ostoskeskus 1,2 km

Kontulan kirjasto 1,5 km

Myllypuron terveysasema 800 m

Kehä I 300 m
Lähin huoltoasema 800 m

Lähialueet

Herukan puukotikortteli sijaitsee vehreällä ja kodikkaalla pientaloalueella Mellunkylässä. Vierestä ajaa useita HSL:n busseja, lähimmälle bussipysäkille on sata metriä ja Myllypuron metroasemallekin alle 800 metriä. Kehä I kulkee läheltä sekin, joten myös omalla autolla karauttaa matkaan hetkessä. Lähitulevaisuudessa, kun suunnitteilla oleva Vantaan pikaraitiotie ja muut suuret liikennehankkeet etenevät, tulevat asuinalueen liikenneyhteydet ja palvelut vielä entisestään paranemaan.

Harrastukset ja ulkoilu

Kävelyetäisyydeltä löytyvät monipuoliset urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet.

Leikkipuisto Kurki 900 m
Leikkipuisto Kikku 1,5 km
Kelkkapuisto 300 m
Skeittipuisto 400 m
Pyöräkrossiparkki 500 m
Koira-aitaus 400 m

Myllypuron kirkko 1,5 km
Arena Center Myllypuro 1 km
Lasten kulttuurikeskus Musikantit 700 m

Kivikon frisbeegolfrata 2,1 km
Kurkimäen liikuntapuisto 1,1 km
Kontulan liikuntapuisto 1,3 km
Myllypuron Liikuntamylly 600 m
Myllypuron liikuntapuisto 1,5 km

Koulut ja päiväkodit

Päiväkoti Puro 700 m
Päiväkoti Haikara 900 m
Ryhmäperhepäiväkoti Pikku Mylly 800 m
Myllypuron Montessori- leikkikoulu 1,2 km

Kontulan ala-aste 1 km
Keinutien ala-aste 1,2 m
Myllypuron peruskoulu 1,4 km
Helsingin yhteislyseo 1 km
Helsingin kielilukio 2 km
Metropolia ammattikorkeakoulu (Myllypuron kampus) 800 m

Kodikas ja suojaisa puukotiyhteisö

Muuttovalmiita rivitalokoteja! Varaa oma esittelysi ja lähdetään paikan päälle tutustumaan.

As Oy Helsingin Herukka on valmistunut 2022 pientaloalueelle Mellunkylään, lähelle Myllypuron metroa, liikuntapalveluita sekä ostoskeskusta.

Herukan kaupunkikotien päärakennusmateriaali on ensiluokkainen ja ilmastoystävällinen kotimainen puu. Suunnittelun lähtökohtina ovat olleet Puukodin korkeat laatukriteerit, energiatehokkuus, edulliset asumiskustannukset sekä tietenkin kotien viihtyisyys ja toimivuus. Kooltaan 38–102 neliömetrin asuntojen pohjaratkaisut ovat selkeitä ja huolella mietittyjä. Taloyhtiössä on maalämpö ja asunnoissa mukava vesikiertoinen lattialämmitys.

Asuntoja löytyy kompaktista 38 m2 kaksioista 102 m2 viiden huoneen asuntoihin. Kaikkien asuntojen läheisyydessä sijaitsee oma varasto sekä autopaikka. Kaikilla asunnoilla on myös omat viehättävät terassit. Neljän ja viiden huoneen asunnoissa on upeat omat saunat, vilvoitteluparvekkeet sekä hulppean isot vaatehuoneet. Kaikkien asuntojen keittiöissä on nykyaikaiset ja tyylikkäät integroidut kodinkoneet, kalusteuuni sekä induktiokeittotaso.

Taloyhtiö on osa puutalokorttelia ja Helsigin Herukan asukkailla on myös mahdollisuus nauttia viereisen taloyhtiön Helsingin Tyrnin saunaosastosta.

Asuntojen ajattoman tyylikkäästä sisustuksesta on vastannut sisustussuunnittelija Maarit Varila. Korkealaatuiset materiaalit ja asunnon sävymaailma on valittu siten, että niistä muodostuu tyylikäs ja harmoninen kokonaisuus.

Herukan rivitaloissa näyttäytyvät luonnonläheisen kaupunkiasumisen parhaat puolet. Täällä asut omassa rauhassa, mutta silti lähellä palveluita ja virikkeitä. Kauppakeskus, kirjasto, koulut, päiväkodit, leikki- ja koirapuistot, ravintolat ja Myllypuron kampuskin ovat kaikki kävely etäisyydellä, samoin monipuoliset urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet.

Myös liikenneyhteydet ovat loistavat. Vierestä ajaa useita HSL:n busseja, lähimmälle bussipysäkille on sata metriä ja Myllypuron metroasemallekin alle 800 metriä. Kehä I kulkee läheltä sekin, joten myös omalla autolla liikkuminen on nopeaa.

Katso esittelyvideot

Hulppeasti tilaa ja terassejakin kaksin kappalein

Herukan puukotikorttelin suurimmissa asunnoissa on viisi huonetta ja keittiö, joten isommallekin perheelle riittää reilusti tilaa temmeltää. Säilytystilaa on sitäkin ylenpalttisesti. Portaiden alta löytyy kookas komero, ja joistakin asunnoista jopa oma vaatehuone.

Kerroksia 3–5 huoneen kodeissa on kaksi. Olohuone on neljän huoneen asunnoissa näyttävän korkea ja edustava. Isoimmissa kodeissa on myös oma sauna, mutta taloyhtiön asukkailla on lisäksi mahdollisuus käyttää naapurin saunaosastoa. Naapuritaloyhtiö Tyrni on osa yhteisöllistä puukotikorttelia.

Ehkä kaikkein ylellisin yksityiskohta Herukan rivitaloissa on se, että kaikissa asunnoissa on kaksi viihtyisää terassia. Yksi niistä aukeaa itään aamuauringon suuntaan, toinen länteen ilta-auringon suuntaan. Näin terassit tarjoavat lokoisat puitteet sekä kesäiseen aamukahvitteluun että tunnelmallisiin illanviettoihin.

Täydellinen asuinpaikka puuhakkaalle perheelle

Herukan puukotikortteli sijaitsee vehreällä ja kodikkaalla pientaloalueella Mellunkylässä. Naapuriin rakentuu Tyrnin townhouse-kotien taloyhtiö, jonka saunaosasto on myös Herukan asukkaiden käytössä.

Puukotiyhteisö tarjoaa asukkailleen harvinaislaatuisen rauhaisan ja suojaisan lintukodon kaupungin kattavien palvelujen tuntumasta. Kauppakeskus, kirjasto, koulut, päiväkodit, leikki- ja koirapuistot, ravintolat ja Myllypuron kampuskin ovat kaikki kävelyetäisyydellä, samoin monipuoliset urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet, mukaan lukien Kontulan suosittu kelkkapuisto.

Vierestä ajaa useita HSL:n busseja, lähimmälle bussipysäkille on sata metriä ja Myllypuron metroasemallekin alle 800 metriä. Kehä I kulkee läheltä sekin, joten myös omalla autolla karauttaa matkaan hetkessä. Lähitulevaisuudessa, kun suunnitteilla oleva Vantaan pikaraitiotie ja muut suuret liikennehankkeet etenevät, tulevat asuinalueen liikenneyhteydet ja palvelut vielä entisestään paranemaan.

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF
Hinnasto PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Asunnot

  • 2 asuntoa varattavissa
  • Asuinpinta-alaa 102 - 102 m2
  • Huonelukumäärät 5H - 5H
  • Vh. 419 000 - 428 000 €

  Asunnon tila

  Huonelukumäärä

  Asuinkerros

  Järjestä

  Asunto
  Selite
  Koko
  Kerros
  Myyntihinta / Velaton hinta
  Status
  A1
  5h + kt + s
  102.0 m2
  1/2
  -
  myyty
  A2
  4h + kt + s
  89.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  A3
  5h + kt + s
  102.0 m2
  1/2
  mh. 149 000 € / vh. 419 000 €
  vapaa
  Asunto
  A3
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  102.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  5
  Huoneistoselite
  5h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  parveke + 2 terassia
  Keittiön varusteet
  Integroidut Electroluxin kodinkoneet, kaksi kylmäkonetta (jääkaappi ja pakastin erikseen), induktiokeittolevy, kalusteuuni, led-valaistus välitilassa, paljon laskutilaa.
  Kylpyhuoneen varusteet
  2 kylpyhuonetta. Kylpyhuoneissa sähköinen mukavuuslattialämmitys.
  Velaton hinta (vh)
  419 000 €
  Velkaosuus
  270 000 €
  Myyntihinta (mh)
  149 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 107 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Hoitovastike € / kk
  707,88 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Yhtiönlainaosuuden voi maksaa pois kaupanteon yhteydessä ja tällöin rahoitusvastiketta ei tule maksettavaksi. Hoitovastike sisältää mm. lämmityksen (Maalämpö) ja tontin vuokravastikkeen. Rahoitusvastikkeen tiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  20€/kk/hlö
  B4
  3h + kt
  57.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  B5
  2h + kt
  38.0 m2
  1/2
  -
  myyty
  B6
  4h + kt + s
  89.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  B7
  4h + kt + s
  89.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  B8
  3h + kt
  57.5 m2
  2/2
  -
  myyty
  B9
  2h + kt
  38 m2
  1/2
  -
  myyty
  C10
  5h + kt + s
  102 m2
  1/2
  -
  myyty
  C11
  4h + kt + s
  89.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  C12
  5h + kt + s
  102 m2
  1/2
  mh. 158 000 € / vh. 428 000 €
  varattu
  Asunto
  C12
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  102 m2
  Huoneiden lukumäärä
  5
  Huoneistoselite
  5h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  parveke + 2 terassia
  Keittiön varusteet
  Integroidut Electroluxin kodinkoneet, kaksi kylmäkonetta (jääkaappi ja pakastin erikseen), induktiokeittolevy, kalusteuuni, led valaistus välitilassa, paljon laskutilaa.
  Kylpyhuoneen varusteet
  2 kylpyhuonetta. Kylpyhuoneissa sähköinen mukavuuslattialämmitys.
  Velaton hinta (vh)
  428 000 €
  Velkaosuus
  270 000 €
  Myyntihinta (mh)
  158 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 196 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Hoitovastike € / kk
  707,88 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Yhtiönlainaosuuden voi maksaa pois kaupanteon yhteydessä ja tällöin rahoitusvastiketta ei tule maksettavaksi. Hoitovastike sisältää mm. lämmityksen (Maalämpö) ja tontin vuokravastikkeen. Rahoitusvastikkeen tiedot erillisessä hinnastossa.
  Vesimaksu
  20€/kk/hlö

  Sijainti

  Pirttilahdenkuja 2, 00920 Helsinki

  Herukan puukotikortteli sijaitsee vehreällä ja kodikkaalla pientaloalueella Mellunkylässä. Vierestä ajaa useita HSL:n busseja, lähimmälle bussipysäkille on sata metriä ja Myllypuron metroasemallekin alle 800 metriä. Kehä I kulkee läheltä sekin, joten myös omalla autolla karauttaa matkaan hetkessä. Lähitulevaisuudessa, kun suunnitteilla oleva Vantaan pikaraitiotie ja muut suuret liikennehankkeet etenevät, tulevat asuinalueen liikenneyhteydet ja palvelut vielä entisestään paranemaan.

  Lähin bussipysäkki 200 m
  Myllypuron metroasema 800 m

  Myllypuron ostoskeskus 800 m
  Kontulan ostoskeskus 1,2 km

  Kontulan kirjasto 1,5 km

  Myllypuron terveysasema 800 m

  Kehä I 300 m
  Lähin huoltoasema 800 m

  Kävelyetäisyydeltä löytyvät monipuoliset urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet.

  Leikkipuisto Kurki 900 m
  Leikkipuisto Kikku 1,5 km
  Kelkkapuisto 300 m
  Skeittipuisto 400 m
  Pyöräkrossiparkki 500 m
  Koira-aitaus 400 m

  Myllypuron kirkko 1,5 km
  Arena Center Myllypuro 1 km
  Lasten kulttuurikeskus Musikantit 700 m

  Kivikon frisbeegolfrata 2,1 km
  Kurkimäen liikuntapuisto 1,1 km
  Kontulan liikuntapuisto 1,3 km
  Myllypuron Liikuntamylly 600 m
  Myllypuron liikuntapuisto 1,5 km

  Päiväkoti Puro 700 m
  Päiväkoti Haikara 900 m
  Ryhmäperhepäiväkoti Pikku Mylly 800 m
  Myllypuron Montessori- leikkikoulu 1,2 km

  Kontulan ala-aste 1 km
  Keinutien ala-aste 1,2 m
  Myllypuron peruskoulu 1,4 km
  Helsingin yhteislyseo 1 km
  Helsingin kielilukio 2 km
  Metropolia ammattikorkeakoulu (Myllypuron kampus) 800 m

  Ota yhteyttä

  Puukoti Group Oy

  Tuottajankatu 2
  04440 Järvenpää

  Tutustu kohteen ilmoittajaan
  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.