Siirry sisältöön
Myynnissä

As Oy Lehtisaaren Terassi

Papinpöydänkuja 5
00340 Helsinki
Lehtisaari
Kerrostalo
Arvioitu
valmistuminen 12 / 2023

Tyyppi
Koot
Vh. alk.
Vapaana
3H
58 - 66 m2
394 800 €
9/20
4H
111.5 m2
804 800 €
2/6

Energialuokka

A

Väestönsuoja

Ei

Kerrosten lukumäärä

4

Lämmitysmuoto

Maalämpö

Tontin omistus

Vuokratontti

Kattotyyppi ja kattomateriaalin kuvaus

Vesikatto on kevytsoraa ja vesikatteena on kumibitumikermikate

Muut lisätiedot

Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot (jokaiselle perheasunnolle on varattu normaalia suurempi varasto), lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarastot ja taloyhtiön tekniset tilat (lämmönjakohuone) sijaitsevat yhtiön kellarikerroksessa.

Pihassa lisäksi polkupyöräpaikkoja. Asukkaana yhteiskäytössäsi on myös yhteiskäyttöpyörä hieman pidempiä retkiä varten. Newil&Bau -talosta löytyy aina pyöränhuoltopiste sekä harrastusvälinepaketti.

Taloyhtiö omistaa yhteensä 27 autohallipaikkaa autohallista. Taloyhtiö vuokraa autopaikkoja osakkaille. Pysäköintihalli on kylmä ja kaikki autohallipaikat varustetaan lämmitystolpin. Kaikille yhtiön autopaikoille tuodaan valmius varustaa paikka sähköauton puolihitaalle lataukselle. Latauspaikkojen sähkönkulutukselle asennetaan autopaikkakohtainen mittaus ja lataussähköstä vastaa osakas itse. Yhtiön porrashuoneesta on hissillinen sisäyhteys autohalliin.

Asukkaana voit hakea autohallista yhtiön yhteiskäyttöauton käyttöösi vaikka ostosreissua varten.

Keittiön varusteet

Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu jääkaappipakastin ja integroitu astianpesukone (astianpesukoneen leveys kalustesuunnitelman mukaan 450mm tai 600mm). 3-4h huoneistoissa on erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.

Kylpyhuoneen varusteet

Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili, suihkuseinäke suunnitelmien mukaan, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesutornille).

Vastikkeiden lisätiedot

Vastiketiedot erillisessä hinnastossa.

Vesimaksu

Vesimaksuennakko 25 € / hlö / kk, tasaus kulutuksen mukaan.

Saarelta löytyy toimivat lähipalvelut, kuten lähikauppa, kahvila ja ravintola.

Alepa Lehtisaari, Lehtisaarentie 2
Maja Co ee Roastery, Lehtisaarentie 1
Old Jerusalem, Lehtisaarentie 1
Min Sushi, Lehtisaarentie 1
Kauppakeskus Ainoa, Tapionaukio 4

Lähialueet

Yksi Länsi-Helsingin arvostetuista saarista on kokonaisuudessaan poikkeuksellinen idylli. Lehtisaaressa yhdistyy koko Helsingin mittakaavassa ainutlaatuisella tavalla reilun vartin matka keskustaan, luonnonläheisyys, oma rauha ja palvelut. 

Harrastukset ja ulkoilu

Lehtisaaressa merellisyys ei ole täyteen rakennettuja rantoja, vaan metsäpolkuja uimapaikoille; vapaata merenrantaa on satoja metrejä. Jokainen asukas pääsee aistimaan saaren merellisyyttä kulkemalla saarta kiertäviä polkuja.

Lehtisaarelainen amatööriurheiluseura Hiidet järjestää alueella perinteisiä lasten yleisurheilukisoja, hiihtokisoja, jalkapallokouluja, liikuntaleikkikouluja, saaren siivoustalkoita, saaristolaispäiviä ynnä muita aktiviteetteja. Lehtisaaressa toimii myös aktiivinen kaupunginosayhdistys Lehtisaari-Seura. Saarelta löytyvät myös kuntosali ja urheilukenttä.

FysioGeriatria-hyvinvointikeskus, Lehtisaarentie 2
Lehtisaaren uimaranta
Kalastajatorpan tennisklubi, Kärkitie 4
Lehtisaaren tekonurmi
Pyhän Laurin puiston leikkipaikka

Koulut ja päiväkodit

Pilke päiväkoti Taikasaari, Papinpöydänkuja 4
Lehtisaaren päiväkoti, Papinpöydänkuja 10
Lehtisaaren koulu (luokat 1.-2.), Papinpöydänkuja 10
Munkkiniemen yhteiskoulu, Laajalahdentie 21

Idyllistä ja tasokasta asumista merellisen luonnon läheisyydessä

Terassin asuntojen myynti on alkanut ja rakentaminen käynnistynyt. Vielä ehdit vaikuttaa kotisi sisustusvalintoihin ja suunnitella oman Newil&Bau-kotisi! Terassin asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa jouluksi 2023. Katso vapaat asunnot ja suunnittele omasi!

Erityistä taloyhtiöstä:

 • yhtiö omistaa kaikki autohallin 27 paikkaa itse, paikat varustettavissa sähköauton latausmahdollisuudella
 • upean sisääntuloaulan lisäksi arkieteinen, jossa kurasuihku ja tilaa vaunuille sekä pyörille
 • yleisissä tiloissa postihuone saapuville lähetyksille
 • yhteiskäyttöauto ja Pelagon yhteiskäyttöpyörät
 • kahden talon 30 huoneistosta 26 kpl perheasuntoja
 • maalämpö, aurinkopaneelit katolla ja sadan vuoden runko

Metsän, leikkipuiston ja urheilukentän viereen, samaan kortteliin Lehtisaaren Tornin kanssa rakentuva Lehtisaaren Terassi viimeistelee upeasti Papinpöydänkujan korttelin ja on arkkitehtonisesti jatkoa suuren suosion saavuttaneelle Tornille. Terassi muodostaa oman pihapiirinsä ja yhteisönsä sekä omaleimaisen ilmeensä erityispiirteiden – esimerkkinä julkisivun tiilistruktuuri – että kööpenhaminalaistyylisten parvekkeidensa ansiosta. Lehtisaaren Terassin kaksi taloa erottautuvat muusta korttelista omaksi kokonaisuudekseen tonttien välissä sijaitsevan kauniin hulevesien tulvareitin ansiosta.

Lehtisaari, yksi Länsi-Helsingin arvostetuista saarista, on kokonaisuudessaan poikkeuksellinen idylli. Lehtisaaressa yhdistyvät koko Helsingin mittakaavassa ainutlaatuisella tavalla reilun vartin matka keskustaan, luonnonläheisyys, oma rauha ja palvelut.

Schauman Arkkitehtien ja Schauman & Nordgren Architectsin hätkähdyttävän upea arkkitehtuuri, palkitun Masu Planningin maisemasuunnittelu ja yksityiskohtiin ulottuva sisustuksen sekä yleisten tilojen suunnittelu muodostavat tästä Lehtisaarelle rakentuvasta korttelista kokonaisuuden, jollaista harvoin näkee uudisrakennuksessa.

Newil& Baun asiakaslupaus olla markkinoiden vastuullisin ja ympäristöystävällisin toimija toteutuu myös Lehtisaaren Terassissa. Talojen rakentamisen ajan hiilijalanjälki on noin 50 % pienempi kuin tavanomaisin ratkaisun toteutetun vastaavan kerrostalon.

Tämä Länsi-Helsingin arvostetuista saarista on kokonaisuudessaan poikkeuksellinen idylli. Lehtisaaressa yhdistyy koko Helsingin mittakaavassa ainutlaatuisella tavalla reilun vartin matka keskustaan, luonnonläheisyys, oma rauha ja palvelut. Saarelta löytyy toimivat lähipalvelut, kuten lähikauppa, kahvila, ravintola, päiväkoti, ala-aste, kuntosali ja urheilukenttä. Vierestä löytyvät lisäksi Kuusisaaren tunnelmalliset museot sekä niiden kahvilat. Alueen palveluihin kuuluvat myös esimerkiksi Kalastajatorpan tenniskentät parin kilometrin päässä. Munkkiniemen palvelut ovat kolmen kilometrin päässä. Juuri lopulliseen loistoonsa auennut Tapiolan kauppakeskus Ainoa löytyy myöskin kolmen kilometrin päästä. Julkisen liikenteen yhteyksinä toimivat bussit ja metro.

NEWIL&BAU RAHOITUS
Tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden N&B Rahoitukseen. Lue lisää lehtisaarenterassi.fi/nb-rahoitus

Arvioitu valmistuminen loppuvuonna 2023.

Katso esittelyvideot

Meri ja monimuotoinen luonnonläheisyys

Luonnonvaraiset luontoalueet vaikuttavat terveyteen ja mielialaan tehokkaammin kuin kaupunkiympäristön rakennetut viheralueet.

Lehtisaaren luonnossa on jotain erityisen rauhoittavaa. Saaren 50,5 hehtaarin pinta-alasta yli 30 hehtaaria on puistoaluetta. Vanhan puuston reunustama rantapolku alkaa noin 350 metrin päästä nyt markkinoitavista asunnoista.

Lehtisaaressa merellisyys ei ole täyteen rakennettuja rantoja, vaan metsäpolkuja uimapaikoille; vapaata merenrantaa on satoja metrejä.

Perheystävällinen ja yhteisöllinen Lehtisaari

Nykyisten Lehtisaarelaisten kanssa asuinalueesta keskustellessa törmää uudestaan ja uudestaan kuvaukseen siitä, miten rauhallinen, turvallinen ja viihtyisä tämä saari on; miten lapset voi päästää ulos leikkimään keskenään, miten hyvä naapurihenki Lehtisaaressa on ja miten lähiasuinalueiden aikuiset tulevat arjessaan Lehtisaareen ulkoilemaan ja liikkumaan, koska Lehtisaaren luonto on parasta mitä kantakaupungilla on tällä saralla tarjota. Lapsiperheiden määrä onkin merkittävä ja väestöstä lapsia on noin neljännes joka on selkeästi Helsingin keskiarvoa korkeampi.

Lehtisaarelainen amatööriurheiluseura Hiidet järjestää alueella perinteisiä lasten yleisurheilukisoja, hiihtokisoja, jalkapallokouluja, liikuntaleikkikouluja, saaren siivoustalkoita, saaristolaispäiviä ynnä muita aktiviteetteja. Lehtisaaressa toimii myös aktiivinen kaupunginosayhdistys Lehtisaari-Seura.

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF
Hinnasto PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Asunnot

  • 13 asuntoa varattavissa
  • Asuinpinta-alaa 40.5 - 111.5 m2
  • Huonelukumäärät 2H - 4H
  • Vh. 304 800 - 808 800 €

  Asunnon tila

  Huonelukumäärä

  Asuinkerros

  Järjestä

  Asunto
  Selite
  Koko
  Kerros
  Myyntihinta / Velaton hinta
  Status
  A1
  3h + kt + terassi
  61 m2
  1/4
  -
  myyty
  A2
  1h + kt + terassi
  29.5 m2
  1/4
  -
  myyty
  A3
  2h + kt + s + terassi
  41 m2
  1/4
  -
  myyty
  A4
  3h + kt + p
  58.5 m2
  1/4
  mh. 148 580 € / vh. 394 800 €
  vapaa
  Asunto
  A4
  Kerros
  1/4
  Koko m2
  58.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + p
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku.Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  394 800 €
  Velkaosuus
  246 220 €
  Myyntihinta (mh)
  148 580 €
  Neliöhinta € / m2
  6 748 €
  Hoitovastike € / kk
  424,13 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1041,51 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  A5
  3h + kt + s + p
  58 m2
  1/4
  -
  myyty
  A6
  3h + kt + p
  61 m2
  2/4
  mh. 159 580 € / vh. 418 800 €
  vapaa
  Asunto
  A6
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  61 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + p
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku.Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  418 800 €
  Velkaosuus
  259 220 €
  Myyntihinta (mh)
  159 580 €
  Neliöhinta € / m2
  6 865 €
  Hoitovastike € / kk
  442,25 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1096,50 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  A7
  4h + kt + s + p
  81.5 m2
  2/4
  -
  myyty
  A8
  3h + kt + p
  58.5 m2
  2/4
  mh. 156 080 € / vh. 408 800 €
  vapaa
  Asunto
  A8
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  58.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + p
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku.Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  408 800 €
  Velkaosuus
  252 720 €
  Myyntihinta (mh)
  156 080 €
  Neliöhinta € / m2
  6 988 €
  Hoitovastike € / kk
  424,13 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1069,01 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  A9
  3h + kt + s + p
  58 m2
  2/4
  mh. 154 680 € / vh. 404 800 €
  vapaa
  Asunto
  A9
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  58 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s + p
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku.Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  404 800 €
  Velkaosuus
  250 120 €
  Myyntihinta (mh)
  154 680 €
  Neliöhinta € / m2
  6 979 €
  Hoitovastike € / kk
  420,50 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1058,01 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  A10
  3h + kt + p
  61 m2
  3/4
  mh. 163 080 € / vh. 428 800 €
  vapaa
  Asunto
  A10
  Kerros
  3/4
  Koko m2
  61 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + p
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku.Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  428 800 €
  Velkaosuus
  265 720 €
  Myyntihinta (mh)
  163 080 €
  Neliöhinta € / m2
  7 029 €
  Hoitovastike € / kk
  442,25 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1124,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  A11
  3h + kt + s + p
  66.5 m2
  3/4
  -
  myyty
  A12
  4h + kt + s + p
  111.5 m2
  3/4
  mh. 311 580 € / vh. 804 800 €
  vapaa
  Asunto
  A12
  Kerros
  3/4
  Koko m2
  111.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s + p
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku. 2 x kph. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  804 800 €
  Velkaosuus
  493 220 €
  Myyntihinta (mh)
  311 580 €
  Neliöhinta € / m2
  7 217 €
  Hoitovastike € / kk
  808,38 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2086,32 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  A13
  3h + kt + p
  61 m2
  4/4
  mh. 170 080 € / vh. 448 800 €
  vapaa
  Asunto
  A13
  Kerros
  4/4
  Koko m2
  61 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + p
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku.Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  448 800 €
  Velkaosuus
  278 720 €
  Myyntihinta (mh)
  170 080 €
  Neliöhinta € / m2
  7 357 €
  Hoitovastike € / kk
  442,25 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1178,99 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  A14
  3h + kt + s + p
  66.5 m2
  4/4
  -
  myyty
  A15
  4h + kt + s + p
  111.5 m2
  4/4
  -
  myyty
  B16
  3h + kt + terassi
  61 m2
  1/4
  -
  myyty
  B17
  1h + kt + terassi
  29.5 m2
  1/4
  -
  myyty
  B18
  2h + kt + s + terassi
  40.5 m2
  1/4
  mh. 110 580 € / vh. 304 800 €
  varattu
  Asunto
  B18
  Kerros
  1/4
  Koko m2
  40.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt + s + terassi
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu jääkaappipakastin ja integroitu astianpesukone.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku.Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  304 800 €
  Velkaosuus
  194 220 €
  Myyntihinta (mh)
  110 580 €
  Neliöhinta € / m2
  7 525 €
  Hoitovastike € / kk
  293,63 €
  Rahoitusvastike € / kk
  821,55 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  B19
  3h + kt + p
  58.5 m2
  1/4
  -
  myyty
  B20
  3h + kt + s + p
  58 m2
  1/4
  mh. 152 580 € / vh. 398 800 €
  vapaa
  Asunto
  B20
  Kerros
  1/4
  Koko m2
  58 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s + p
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku.Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  398 800 €
  Velkaosuus
  246 220 €
  Myyntihinta (mh)
  152 580 €
  Neliöhinta € / m2
  6 875 €
  Hoitovastike € / kk
  420,50 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1041,51 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  B21
  3h + kt + p
  61 m2
  2/4
  -
  myyty
  B22
  4h + kt + s + p
  81 m2
  2/4
  -
  myyty
  B23
  3h + kt + p
  58.5 m2
  2/4
  mh. 156 080 € / vh. 408 800 €
  vapaa
  Asunto
  B23
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  58.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + p
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku.Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  408 800 €
  Velkaosuus
  252 720 €
  Myyntihinta (mh)
  156 080 €
  Neliöhinta € / m2
  6 988 €
  Hoitovastike € / kk
  424,13 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1069,01 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  B24
  3h + kt + s + p
  58 m2
  2/4
  mh. 154 680 € / vh. 404 800 €
  varattu
  Asunto
  B24
  Kerros
  2/4
  Koko m2
  58 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s + p
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku.Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  404 800 €
  Velkaosuus
  250 120 €
  Myyntihinta (mh)
  154 680 €
  Neliöhinta € / m2
  6 979 €
  Hoitovastike € / kk
  420,50 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1058,01 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  B25
  3h + kt + p
  61 m2
  3/4
  -
  myyty
  B26
  3h + kt + s + p
  66 m2
  3/4
  -
  myyty
  B27
  4h + kt + s + p
  111.5 m2
  3/4
  mh. 311 680 € / vh. 808 800 €
  vapaa
  Asunto
  B27
  Kerros
  3/4
  Koko m2
  111.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s + p
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku. 2 x kph. Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  808 800 €
  Velkaosuus
  497 120 €
  Myyntihinta (mh)
  311 680 €
  Neliöhinta € / m2
  7 253 €
  Hoitovastike € / kk
  808,38 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2102,82 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  B28
  3h + kt + p
  61 m2
  4/4
  -
  myyty
  B29
  3h + kt + s + p
  66 m2
  4/4
  mh. 176 680 € / vh. 478 800 €
  vapaa
  Asunto
  B29
  Kerros
  4/4
  Koko m2
  66 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s + p
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Liesikupu, integroitu induktioliesi, integroitu erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, erillinen integroitu jääkaappi ja pakastin.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Seinämallinen wc-istuin, allaslaatikosto, peili ja suihku.Tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
  Velaton hinta (vh)
  478 800 €
  Velkaosuus
  302 120 €
  Myyntihinta (mh)
  176 680 €
  Neliöhinta € / m2
  7 254 €
  Hoitovastike € / kk
  478,50 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1277,97 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Rahoitusvastike sis. lyhennys ja korko
  Vesimaksu
  25 € / hlö / kk
  B30
  4h + kt + s + p
  111.5 m2
  4/4
  -
  myyty

  Sijainti

  Papinpöydänkuja 5, 00340 Helsinki

  Yksi Länsi-Helsingin arvostetuista saarista on kokonaisuudessaan poikkeuksellinen idylli. Lehtisaaressa yhdistyy koko Helsingin mittakaavassa ainutlaatuisella tavalla reilun vartin matka keskustaan, luonnonläheisyys, oma rauha ja palvelut. 

  Saarelta löytyy toimivat lähipalvelut, kuten lähikauppa, kahvila ja ravintola.

  Alepa Lehtisaari, Lehtisaarentie 2
  Maja Co ee Roastery, Lehtisaarentie 1
  Old Jerusalem, Lehtisaarentie 1
  Min Sushi, Lehtisaarentie 1
  Kauppakeskus Ainoa, Tapionaukio 4

  Lehtisaaressa merellisyys ei ole täyteen rakennettuja rantoja, vaan metsäpolkuja uimapaikoille; vapaata merenrantaa on satoja metrejä. Jokainen asukas pääsee aistimaan saaren merellisyyttä kulkemalla saarta kiertäviä polkuja.

  Lehtisaarelainen amatööriurheiluseura Hiidet järjestää alueella perinteisiä lasten yleisurheilukisoja, hiihtokisoja, jalkapallokouluja, liikuntaleikkikouluja, saaren siivoustalkoita, saaristolaispäiviä ynnä muita aktiviteetteja. Lehtisaaressa toimii myös aktiivinen kaupunginosayhdistys Lehtisaari-Seura. Saarelta löytyvät myös kuntosali ja urheilukenttä.

  FysioGeriatria-hyvinvointikeskus, Lehtisaarentie 2
  Lehtisaaren uimaranta
  Kalastajatorpan tennisklubi, Kärkitie 4
  Lehtisaaren tekonurmi
  Pyhän Laurin puiston leikkipaikka

  Pilke päiväkoti Taikasaari, Papinpöydänkuja 4
  Lehtisaaren päiväkoti, Papinpöydänkuja 10
  Lehtisaaren koulu (luokat 1.-2.), Papinpöydänkuja 10
  Munkkiniemen yhteiskoulu, Laajalahdentie 21

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.