Siirry sisältöön
Muuttovalmis

As Oy Helsingin Kirjekyyhky 7

Metsäläntie 8 A
00240 Helsinki
Pasila
Kerrostalo
Arvioitu
valmistuminen 2023

Tyyppi
Koot
Vh. alk.
Vapaana
2H
47 - 50.5 m2
237 350 €
18/18
4H
103 m2
432 600 €
11/11

Energialuokka

A

Väestönsuoja

On

Kerrosten lukumäärä

8

Lämmitysmuoto

Maalämpö

Tontin omistus

Valinnainen vuokratontti

Kattotyyppi ja kattomateriaalin kuvaus

huopakate

Muut lisätiedot

Yhteiset tilat: Irtainvarastot, talopesula, kuivaushuone vapaa-ajan tila ja polkupyöravarastot.

Keittiön varusteet

Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.

Kylpyhuoneen varusteet

Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.

Makuuhuoneen kuvaus

Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.

Vastikkeiden lisätiedot

Hoitovastike € / m2 / kk 

4.26

Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk

Vesimaksu

Kulutuksen mukaan

Muut kustannukset ja vastikkeet

Pysäköintioikeuden hinta 25000 €
Pysäköintioikeuksia 22 kpl

Pysäkit:
Bussipysäkki Postiljooninkatu, 1 min (123 m)
Bussipysäkki Autokuljetuskeskus 2, 1 min (121 m)
Bussipysäkki Autokuljetuskeskus 2, 2 min (161 m)
Bussipysäkki Postiljooninkatu, 2 min (174 m)

Kaupat:
Alepa Postipuisto, 3 min (266 m)
Neste K Metsälä, 10 min (776 m)
Alepa Maunula, 16 min (1,14 km)
S-market Maunula, 19 min (1,43 km)

Terveys:
Helsingin kaupunki Haagan terveysasema, 19 min (1,45 km)
Helsingin kaupunki Maunulan terveysasema, 27 min (1,99 km)
Helsingin kaupunki Maunulan hammashoitola, 27 min (1,99 km)
Helsingin kaupunki Suursuon sairaala, 26 min (1,92 km)

Lähialueet

Pyörällä pääset helposti nauttimaan Keskuspuiston kattavista pyöräilyreiteistä. Lisäksi Helsingin kaupunki suunnittelee jatkavansa pyöräverkko Baanaa Postipuistoon.

Harrastukset ja ulkoilu

Erilaisten suurtapahtumien, konserttien ja urheilutapahtumien ystävät nauttivat Hartwall Areenan ja Messukeskuksen läheisyydestä. Pasilan aseman yhteydessä oleva Mall of Tripla satoine kauppoineen palvelee monipuolisesti. Lähellä Postipuistoa ovat myös Mäkelänrinteen uintikeskus sekä Käpylän liikuntapuisto, josta löytyy nurmikenttiä ja tekojääkenttä kaukaloineen.

Koulut ja päiväkodit

Päiväkodit:
Helsingfors stad daghemmet Stigen, 14 min (1,01 km)
Månsas privata lekskola, 14 min (1,03 km)
Helsingin kaupunki Ryhmäperhepäiväkoti Metsäpirtti, 13 min (973 m)
Helsingin kaupunki päiväkoti Maunula, 16 min (1,20 km)

Koulut

Alakoulut:
Helsingfors stad Månsas lågstadieskola, 14 min (1,01 km)
Helsingin kaupunki Maunulan ala-asteen koulu, 17 min (1,26 km)

Yläkoulut:
Maunulan yhteiskoulu, 19 min (1,40 km)
Helsingin kaupunki Käpylän peruskoulu, 30 min (2,25 km)

Lukiot:
Helsingin kaupunki yhtenäiskoulu ja lukio, 26 min (1,90 km)
Maunulan yhteiskoulu / Helsingin matematiikkalukio, 19 min (1,39 km)

Uusi koti Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä Pasilan Postipuistossa

AS OY HELSINGIN KIRJEKYYHKY 7:ssa pääset nauttimaan valoisuudesta, luonnon läheisyydestä ja huolettomasta kerrostaloasumisesta loistavalla paikalla Helsingin Keskuspuiston naapurissa. 8-kerroksiseen taloon tulee yhteensä 46 modernia asuntoa toimivasta yksiöstä tilavampiin 4-5h+k+s -asuntotyyppeihin asti. Isojen asuntojen pohjaratkaisu elää ja joustaa tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan ja niihin on mahdollista toteuttaa muusta asunnosta erotettavissa oleva sivuasunto, joka on omalla sisäänkäynnillä itsenäisesti toimiva yksiö ja jolla saa tarvittavaa yksityisyyttä erilaisia käyttötarkoituksia varten. Vuokraamalla sivuasunnon ulkopuoliselle voit myös saada kätevästi lisätuloja.

Pohjois-Pasilaan, entisen maaliikennekeskuksen paikalle, rakentuu tiivis ja urbaani asuinalue, jossa tulee aikanaan asumaan lähes 6000 helsinkiläistä. Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 7:n tarina alkaa Helsingin historian suurimmasta asuntorakentamisen kumppaanuuskaavoitushankeesta. Kirjekyyhkyt sijoittuvat kortteliin, jonka kilpailuehdotus on yksi kolmesta Helsingin kaupungin järjestämän Pohjoisen Postipuiston tontinluovutuskilpailun voittajasta.

Yksi tai kaksi asuntoa tarpeidesi mukaan

Kirjekyyhky 7:n isojen asuntojen pohjaratkaisu elää ja joustaa tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Sivuasunto on muusta asunnosta erotettavissa oleva ja omalla sisäänkäynnillä itsenäisesti toimiva yksiö, joka tuo tarvittavaa yksityisyyttä erilaisia käyttötarkoituksia, kuten etätyöskentelyä varten. Lasten lentäessä pesästä opiskeleva nuori voi opetella itsenäistä elämää omassa yksiössään tai toisaalta sivuasunto tarjoaa yksin asuvalle isovanhemmalle mahdollisuuden asua lähellä perhetta – kuitenkin omassa rauhassa.

Jos perheesi on kasvamassa tai tulet tarvitsemaan kotiisi lisätilaa vasta myöhemmin tulevaisuudessa, voit aluksi vuokrata asuntoa ulkopuoliselle ja ottaa sen vasta myöhemmin omaan käyttöön. Vuokraamalla yksiön ulkopuoliselle saat kätevästi lisätuloja ja sinulla jää enemmän rahaa elämiseen.

Pasilan Postipuistossa asut Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä

Postipuiston alue kannustaa asukkaitaan käyttämään ympäristöystävällisiä liikkumismuotoja. Asuinalueelta toteutetaan hyvät jalankulku­ ja polkupyöräyhteydet Keskuspuistoon ja Käpylän asemalle. Pyörällä pääset helposti nauttimaan Keskuspuiston kattavista pyöräilyreiteistä. Lisäksi Helsingin kaupunki suunnittelee jatkavansa pyörä verkko Baanaa Postipuistoon.

Ilmalan ja Käpylän asemien läheisyys ja toimivat bussiyhteydet takaavat hyvät joukkoliikenneyhteydet. Bussit tulevat kulkemaan aivan talojen edestä ja lähin pysäkki on alle 100 m päässä talosta. Alueelle on suunnitteilla myös raitiotievaraus. Postipuistosta on helppo kulkea myös Pasilan asemalle, josta on Suomen parhaat liikenneyhteydet, suuntautui matkasi minne tahansa.

Entisenä maalikennekeskuksena on Postipuistosta erityisen hyvät liikenneyhteydet autoilijalle. Matka Helsingin keskustaan taittuu 20 minuutissa, lentokentälle vartissa ja Kehä 1:lle 5 minuutissa.

Nauti luonnosta ja seuraa vuodenaikojen vaihteluja

Koko Pasilaan ja Postipuistoon rakennetaan aivan uutta Helsinkiä ja alueen palvelut kehittyvät koko ajan. Postipuistoon on tulossa alakoulu ja kaksi päiväkotia. Lähin päivittäistavarakauppa sijaitsee omassa kotikorttelissa.

Asuntojen takapihalta aukeavat Helsingin keuhkot eli vehreä keskuspuisto. Upea keskuspuisto tarjoaa loistavat mahdollisuudet lenkkeilyyn, retkeilyyn ja virkistäytymiseen, sillä puistoalueelta löytyy jopa yli sata kilometriä ulkoilureittejä. Postipuiston välittömässä läheisyydessä pääset nauttimaan luonnosta ja sen elvyttävästä voimasta.

Yhteisöllisyyttä yli korttelirajojen

Pasilan Postipuiston asuinkortteleiden suunnittelussa on ollut tärkeänä lähtökohtana yhteisöllisyys. Kirjekyyhkyjen korttelin viihtyisä ja suojaisa korttelipiha on asukkaiden luontainen kohtaamispaikka. Taloyhtiön saunaosastot sekä yhteistilat sijaitsevat käytännöllisesti talon ensimmäisessä kerroksessa. Saunaosaston, yhteistilojen ja pesulan varaukset hoituvat kätevästi sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Taloyhtiöille kuuluu  pysäköintioikeuksia korttelin yhteiseen parkkihallin sisäpihakannen alla nimeämättömille paikoille ja ne myydään asuntojen yhteydessä. Osa korttelin autopaikoista varustetaan sähköauton latauspisteillä. Autopaikat on sijoitettu kätevästi katutasolla olevaan parkkihalliin pihakannen alle. Autolta pääsee kulkemaan esteettömästi ja sisäkautta suoraan asuntoon.Korttelin pysäköintihalliin on lisäksi varttu yhteiskäyttöautoja asukkaiden käyttöön. Voit käyttää autoa kaikkiin päivittäisiin tarpeisiin, kuten kauppareissuihin tai vierailuihin ystävien luona. Löydät auton pysäköitynä taloyhtiön pysäköintihallista. Varaukset alkavat ja päättyvät aina pysäköintihalliin.

Oman taloyhtiön ja oman korttelin yhteistiloja täydentää Rullakkotorin laidalle, viereiseen kortteliin rakennettava Postivarikko. Postivarikko on Pohjoisen Postipuiston kaikkien taloyhtiöiden yhteinen kylätalo, joka tarjoaa muun muassa liikuntatiloja, etätyöskentely- ja opiskelutiloja, erilaisia nikkarointitiloja sekä tilaa juhlien ja tapahtumien järjestämiseen.

Asunnot

“Asunnot ovat selkeitä, avaria ja tehokkaita. Lähes kaikkien asuntojen sisäänkäynnistä on suora näkymä ulos, mikä lisää pienempienkin asuntojen tilallisuuden tuntua. Suuret lasitetut parvekkeet jatkavat asuntojen oleskelutiloja ulos.” -Pääsuunnittelija Veikko Ojanlatva, Playa Arkkitehdit Oy

Kirjekyyhky 7 lämpenee ekologisesti maalämmöllä

Kirjekyyhky 7:n suunnittelussa on huomioitu ympäristöystävällisyys ja korttelilla on omat ekologiset tavoitteet. Asukkaita kannustetaan muun muassa kierrätykseen varaamalla jätetiloihin kattavat lajittelumahdollisuudet. Vedenkulutuksen osalta rakennukset varustetaan tekniikalla, jonka ansiosta vedenkulutus on keskimäärin 20 % vähemmän kuin rakennuskannassa keskimäärin. Asukkaiden viihtyisyyteen panostetaan lisäksi hyvällä sisäilmalla, sillä esimerkiksi tuloilmaa saadaan viilennettyä muutamalla asteella.

Asuntoihin on mahdollisuus tilata lisäviilennys. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja asuntojen LVI-tekniikka on osittain varustettu digitaalisella ohjaus- ja seuranta-automatiikalla.

Kotien pintamateriaalit olemme valinneet tarkasti ja ne ovat laadukkaat, aikaa kestävän tyylikkäät ja  luonnonläheiset sisustustyylikokonaisuudet. Kun olet mukana rakentamisen alusta lähtien, pääset vaikuttamaan itse kotisi pintamateriaaleihin.

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF
Kohde-esite 2 PDF
Hinnasto PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Asunnot

  • 29/46 asuntoa varattavissa
  • Asuinpinta-alaa 47 - 103 m2
  • Huonelukumäärät 2H - 4H
  • Vh. 237 350 - 566 500 €

  Asunnon tila

  Huonelukumäärä

  Asuinkerros

  Järjestä

  Asunto
  Selite
  Koko
  Kerros
  Myyntihinta / Velaton hinta
  Status
  A2
  2h + kt
  50 m2
  1/8
  mh. 76 500 € / vh. 255 000 €
  vapaa
  Asunto
  A2
  Kerros
  1/8
  Koko m2
  50 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Terassi. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  255 000 €
  Velkaosuus
  178 500 €
  Myyntihinta (mh)
  76 500 €
  Neliöhinta € / m2
  5 100 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  208 €
  Tontin lunastushinta €
  51 556 €
  Hoitovastike € / kk
  213,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1286,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A3
  2h + kt
  47 m2
  1/8
  mh. 71 350 € / vh. 237 350 €
  vapaa
  Asunto
  A3
  Kerros
  1/8
  Koko m2
  47 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Terassi. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  237 350 €
  Velkaosuus
  166 000 €
  Myyntihinta (mh)
  71 350 €
  Neliöhinta € / m2
  5 050 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  196 €
  Tontin lunastushinta €
  48 462 €
  Hoitovastike € / kk
  200,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1196,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A4
  4-5h + kt*
  103 m2
  1/8
  mh. 130 100 € / vh. 432 600 €
  vapaa
  Asunto
  A4
  Kerros
  1/8
  Koko m2
  103 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt*
  Sauna
  ei
  Parveke
  Terassi. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  432 600 €
  Velkaosuus
  302 500 €
  Myyntihinta (mh)
  130 100 €
  Neliöhinta € / m2
  4 200 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  428 €
  Tontin lunastushinta €
  106 205 €
  Asunnon lisätiedot
  *sivuasunto n. 24 m2 ja 3-4h+kt n. 79 m2
  Hoitovastike € / kk
  438,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2180,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Vesimaksu
  Kulutuksen mukaan
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A5
  4-5h + kt**
  103 m2
  2/8
  mh. 136 200 € / vh. 453 200 €
  vapaa
  Asunto
  A5
  Kerros
  2/8
  Koko m2
  103 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt**
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  453 200 €
  Velkaosuus
  317 000 €
  Myyntihinta (mh)
  136 200 €
  Neliöhinta € / m2
  4 400 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  428 €
  Tontin lunastushinta €
  106 205 €
  Asunnon lisätiedot
  **sivuasunto n. 22,5 m2 ja 3-4h+kt n. 80,5 m2
  Hoitovastike € / kk
  438,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2284,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Vesimaksu
  Kulutuksen mukaan
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A7
  2h + kt
  50.5 m2
  2/8
  mh. 79 625 € / vh. 265 125 €
  vapaa
  Asunto
  A7
  Kerros
  2/8
  Koko m2
  50.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  265 125 €
  Velkaosuus
  185 500 €
  Myyntihinta (mh)
  79 625 €
  Neliöhinta € / m2
  5 250 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  210 €
  Tontin lunastushinta €
  52 071 €
  Hoitovastike € / kk
  215,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1337,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A10
  4-5h + kt
  103 m2
  2/8
  mh. 136 200 € / vh. 453 200 €
  vapaa
  Asunto
  A10
  Kerros
  2/8
  Koko m2
  103 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  453 200 €
  Velkaosuus
  317 000 €
  Myyntihinta (mh)
  136 200 €
  Neliöhinta € / m2
  4 400 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  428 €
  Tontin lunastushinta €
  106 205 €
  Hoitovastike € / kk
  438,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2284,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Vesimaksu
  Kulutuksen mukaan
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A11
  4-5h + kt
  103 m2
  3/8
  mh. 142 300 € / vh. 473 800 €
  vapaa
  Asunto
  A11
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  103 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  473 800 €
  Velkaosuus
  331 500 €
  Myyntihinta (mh)
  142 300 €
  Neliöhinta € / m2
  4 600 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  428 €
  Tontin lunastushinta €
  106 205 €
  Hoitovastike € / kk
  438,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2389,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Vesimaksu
  Kulutuksen mukaan
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A12
  2h + kt
  47 m2
  3/8
  mh. 75 450 € / vh. 251 450 €
  vapaa
  Asunto
  A12
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  47 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  251 450 €
  Velkaosuus
  176 000 €
  Myyntihinta (mh)
  75 450 €
  Neliöhinta € / m2
  5 350 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  196 €
  Tontin lunastushinta €
  48 462 €
  Hoitovastike € / kk
  200,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1268,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A13
  2h + kt
  50.5 m2
  3/8
  mh. 82 200 € / vh. 272 700 €
  vapaa
  Asunto
  A13
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  50.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  272 700 €
  Velkaosuus
  190 500 €
  Myyntihinta (mh)
  82 200 €
  Neliöhinta € / m2
  5 400 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  210 €
  Tontin lunastushinta €
  52 071 €
  Hoitovastike € / kk
  215,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1373,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A17
  4-5h + kt**
  103 m2
  4/8
  mh. 148 400 € / vh. 494 400 €
  vapaa
  Asunto
  A17
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  103 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt**
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  494 400 €
  Velkaosuus
  346 000 €
  Myyntihinta (mh)
  148 400 €
  Neliöhinta € / m2
  4 800 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  428 €
  Tontin lunastushinta €
  106 205 €
  Asunnon lisätiedot
  **sivuasunto n. 22,5 m2 ja 3-4h+kt n. 80,5 m2
  Hoitovastike € / kk
  438,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2493,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Vesimaksu
  Kulutuksen mukaan
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A22
  4-5h + kt
  103 m2
  4/8
  mh. 148 400 € / vh. 494 400 €
  vapaa
  Asunto
  A22
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  103 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  494 400 €
  Velkaosuus
  346 000 €
  Myyntihinta (mh)
  148 400 €
  Neliöhinta € / m2
  4 800 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  428 €
  Tontin lunastushinta €
  106 205 €
  Hoitovastike € / kk
  438,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2493,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Vesimaksu
  Kulutuksen mukaan
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A23
  4-5h + kt**
  103 m2
  5/8
  mh. 157 800 € / vh. 525 300 €
  vapaa
  Asunto
  A23
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  103 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt**
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  525 300 €
  Velkaosuus
  367 500 €
  Myyntihinta (mh)
  157 800 €
  Neliöhinta € / m2
  5 100 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  428 €
  Tontin lunastushinta €
  106 205 €
  Asunnon lisätiedot
  **sivuasunto n. 22,5 m2 ja 3-4h+kt n. 80,5 m2
  Hoitovastike € / kk
  438,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2648,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Vesimaksu
  Kulutuksen mukaan
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A24
  2h + kt
  47 m2
  5/8
  mh. 82 100 € / vh. 272 600 €
  vapaa
  Asunto
  A24
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  47 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  272 600 €
  Velkaosuus
  190 500 €
  Myyntihinta (mh)
  82 100 €
  Neliöhinta € / m2
  5 800 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  196 €
  Tontin lunastushinta €
  48 462 €
  Hoitovastike € / kk
  200,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1373,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A25
  2h + kt
  50.5 m2
  5/8
  mh. 88 925 € / vh. 295 425 €
  vapaa
  Asunto
  A25
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  50.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  295 425 €
  Velkaosuus
  206 500 €
  Myyntihinta (mh)
  88 925 €
  Neliöhinta € / m2
  5 850 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  210 €
  Tontin lunastushinta €
  52 071 €
  Hoitovastike € / kk
  215,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1488,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A26
  2h + kt
  50 m2
  5/8
  mh. 88 000 € / vh. 292 500 €
  vapaa
  Asunto
  A26
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  50 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  292 500 €
  Velkaosuus
  204 500 €
  Myyntihinta (mh)
  88 000 €
  Neliöhinta € / m2
  5 850 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  208 €
  Tontin lunastushinta €
  51 556 €
  Hoitovastike € / kk
  213,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1474,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A28
  4-5h + kt*
  103 m2
  5/8
  mh. 157 800 € / vh. 525 300 €
  vapaa
  Asunto
  A28
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  103 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt*
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  525 300 €
  Velkaosuus
  367 500 €
  Myyntihinta (mh)
  157 800 €
  Neliöhinta € / m2
  5 100 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  428 €
  Tontin lunastushinta €
  106 205 €
  Asunnon lisätiedot
  *sivuasunto n. 24 m2 ja 3-4h+kt n. 79 m2
  Hoitovastike € / kk
  438,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2648,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Vesimaksu
  Kulutuksen mukaan
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A29
  4-5h + kt + s
  103 m2
  5/8
  mh. 157 800 € / vh. 525 300 €
  vapaa
  Asunto
  A29
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  103 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  525 300 €
  Velkaosuus
  367 500 €
  Myyntihinta (mh)
  157 800 €
  Neliöhinta € / m2
  5 100 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  428 €
  Tontin lunastushinta €
  106 205 €
  Hoitovastike € / kk
  438,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2648,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Vesimaksu
  Kulutuksen mukaan
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A30
  2h + kt
  47 m2
  6/8
  mh. 84 150 € / vh. 279 650 €
  vapaa
  Asunto
  A30
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  47 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  279 650 €
  Velkaosuus
  195 500 €
  Myyntihinta (mh)
  84 150 €
  Neliöhinta € / m2
  5 950 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  196 €
  Tontin lunastushinta €
  48 462 €
  Hoitovastike € / kk
  200,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1409,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A31
  2h + kt
  50.5 m2
  6/8
  mh. 91 000 € / vh. 303 000 €
  vapaa
  Asunto
  A31
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  50.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  303 000 €
  Velkaosuus
  212 000 €
  Myyntihinta (mh)
  91 000 €
  Neliöhinta € / m2
  6 000 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  210 €
  Tontin lunastushinta €
  52 071 €
  Hoitovastike € / kk
  215,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1528,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A32
  2h + kt
  50 m2
  6/8
  mh. 90 000 € / vh. 300 000 €
  vapaa
  Asunto
  A32
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  50 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  300 000 €
  Velkaosuus
  210 000 €
  Myyntihinta (mh)
  90 000 €
  Neliöhinta € / m2
  6 000 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  208 €
  Tontin lunastushinta €
  51 556 €
  Hoitovastike € / kk
  213,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1513,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A33
  2h + kt
  47 m2
  6/8
  mh. 84 150 € / vh. 279 650 €
  vapaa
  Asunto
  A33
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  47 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  279 650 €
  Velkaosuus
  195 500 €
  Myyntihinta (mh)
  84 150 €
  Neliöhinta € / m2
  5 950 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  196 €
  Tontin lunastushinta €
  48 462 €
  Hoitovastike € / kk
  200,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1409,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A34
  4-5h + kt
  103 m2
  6/8
  mh. 163 900 € / vh. 545 900 €
  vapaa
  Asunto
  A34
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  103 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  545 900 €
  Velkaosuus
  382 000 €
  Myyntihinta (mh)
  163 900 €
  Neliöhinta € / m2
  5 300 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  428 €
  Tontin lunastushinta €
  106 205 €
  Hoitovastike € / kk
  438,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2753,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Vesimaksu
  Kulutuksen mukaan
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A36
  2h + kt
  47 m2
  7/8
  mh. 86 200 € / vh. 286 700 €
  vapaa
  Asunto
  A36
  Kerros
  7/8
  Koko m2
  47 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  286 700 €
  Velkaosuus
  200 500 €
  Myyntihinta (mh)
  86 200 €
  Neliöhinta € / m2
  6 100 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  196 €
  Tontin lunastushinta €
  48 462 €
  Hoitovastike € / kk
  200,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1445,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A37
  2h + kt
  50.5 m2
  7/8
  mh. 93 075 € / vh. 310 575 €
  vapaa
  Asunto
  A37
  Kerros
  7/8
  Koko m2
  50.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  310 575 €
  Velkaosuus
  217 500 €
  Myyntihinta (mh)
  93 075 €
  Neliöhinta € / m2
  6 150 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  210 €
  Tontin lunastushinta €
  52 071 €
  Hoitovastike € / kk
  215,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1567,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A38
  2h + kt
  50 m2
  7/8
  mh. 92 500 € / vh. 307 500 €
  vapaa
  Asunto
  A38
  Kerros
  7/8
  Koko m2
  50 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  307 500 €
  Velkaosuus
  215 000 €
  Myyntihinta (mh)
  92 500 €
  Neliöhinta € / m2
  6 150 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  208 €
  Tontin lunastushinta €
  51 556 €
  Hoitovastike € / kk
  213,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1549,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A39
  2h + kt
  47 m2
  7/8
  mh. 86 200 € / vh. 286 700 €
  vapaa
  Asunto
  A39
  Kerros
  7/8
  Koko m2
  47 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  286 700 €
  Velkaosuus
  200 500 €
  Myyntihinta (mh)
  86 200 €
  Neliöhinta € / m2
  6 100 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  196 €
  Tontin lunastushinta €
  48 462 €
  Hoitovastike € / kk
  200,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1445,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A40
  4-5h + kt
  103 m2
  7/8
  mh. 170 000 € / vh. 566 500 €
  vapaa
  Asunto
  A40
  Kerros
  7/8
  Koko m2
  103 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  566 500 €
  Velkaosuus
  396 500 €
  Myyntihinta (mh)
  170 000 €
  Neliöhinta € / m2
  5 500 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  428 €
  Tontin lunastushinta €
  106 205 €
  Hoitovastike € / kk
  438,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  2857,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Vesimaksu
  Kulutuksen mukaan
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A42
  2h + kt
  47 m2
  8/8
  mh. 88 250 € / vh. 293 750 €
  vapaa
  Asunto
  A42
  Kerros
  8/8
  Koko m2
  47 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  293 750 €
  Velkaosuus
  205 500 €
  Myyntihinta (mh)
  88 250 €
  Neliöhinta € / m2
  6 250 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  196 €
  Tontin lunastushinta €
  48 462 €
  Hoitovastike € / kk
  200,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1481,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €
  A45
  2h + kt
  47 m2
  8/8
  mh. 88 250 € / vh. 293 750 €
  vapaa
  Asunto
  A45
  Kerros
  8/8
  Koko m2
  47 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Parveke. Lasitettu.
  Keittiön varusteet
  Keittotilan kaapiston ovien ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotettu pesuallas on ruostumatonta terästä tai komposiittia asukkaan valinnan mukaan. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen liesitaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 60 cm leveä astianpesukone. Asuntotyypistä riippuen keittotila varustetaan joko jääkaappipakastimella tai jää- ja pakastinkaapilla. Mikroaaltouunille varataan tila kalusteeseen.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Pesuhuoneiden katot ovat puupaneelia. Saunojen seinät ja katot on puupaneloitu. Asunnot varustetaan pyykinpesukoneliitännöillä.
  Makuuhuoneen kuvaus
  Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalustesuunnitelmien mukaisia vakiokalusteita.
  Velaton hinta (vh)
  293 750 €
  Velkaosuus
  205 500 €
  Myyntihinta (mh)
  88 250 €
  Neliöhinta € / m2
  6 250 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  196 €
  Tontin lunastushinta €
  48 462 €
  Hoitovastike € / kk
  200,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1481,00 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Arvioitu hoitovastike: 4,26 € / m² / kk
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Pysäköintioikeuden hinta 25 000 €

  Sijainti

  Metsäläntie 8 A, 00240 Helsinki

  Pyörällä pääset helposti nauttimaan Keskuspuiston kattavista pyöräilyreiteistä. Lisäksi Helsingin kaupunki suunnittelee jatkavansa pyöräverkko Baanaa Postipuistoon.

  Pysäkit:
  Bussipysäkki Postiljooninkatu, 1 min (123 m)
  Bussipysäkki Autokuljetuskeskus 2, 1 min (121 m)
  Bussipysäkki Autokuljetuskeskus 2, 2 min (161 m)
  Bussipysäkki Postiljooninkatu, 2 min (174 m)

  Kaupat:
  Alepa Postipuisto, 3 min (266 m)
  Neste K Metsälä, 10 min (776 m)
  Alepa Maunula, 16 min (1,14 km)
  S-market Maunula, 19 min (1,43 km)

  Terveys:
  Helsingin kaupunki Haagan terveysasema, 19 min (1,45 km)
  Helsingin kaupunki Maunulan terveysasema, 27 min (1,99 km)
  Helsingin kaupunki Maunulan hammashoitola, 27 min (1,99 km)
  Helsingin kaupunki Suursuon sairaala, 26 min (1,92 km)

  Erilaisten suurtapahtumien, konserttien ja urheilutapahtumien ystävät nauttivat Hartwall Areenan ja Messukeskuksen läheisyydestä. Pasilan aseman yhteydessä oleva Mall of Tripla satoine kauppoineen palvelee monipuolisesti. Lähellä Postipuistoa ovat myös Mäkelänrinteen uintikeskus sekä Käpylän liikuntapuisto, josta löytyy nurmikenttiä ja tekojääkenttä kaukaloineen.

  Päiväkodit:
  Helsingfors stad daghemmet Stigen, 14 min (1,01 km)
  Månsas privata lekskola, 14 min (1,03 km)
  Helsingin kaupunki Ryhmäperhepäiväkoti Metsäpirtti, 13 min (973 m)
  Helsingin kaupunki päiväkoti Maunula, 16 min (1,20 km)

  Koulut

  Alakoulut:
  Helsingfors stad Månsas lågstadieskola, 14 min (1,01 km)
  Helsingin kaupunki Maunulan ala-asteen koulu, 17 min (1,26 km)

  Yläkoulut:
  Maunulan yhteiskoulu, 19 min (1,40 km)
  Helsingin kaupunki Käpylän peruskoulu, 30 min (2,25 km)

  Lukiot:
  Helsingin kaupunki yhtenäiskoulu ja lukio, 26 min (1,90 km)
  Maunulan yhteiskoulu / Helsingin matematiikkalukio, 19 min (1,39 km)

  Ota yhteyttä

  Kiinteistömaailma Helsinki Kallio-Kalasatama / Kallion Kodit Oy

  Viides linja 14
  00530 Helsinki

  Tutustu kohteen ilmoittajaan
  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.