Siirry sisältöön
Myynnissä

Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajo

Turumankatu 7
00590 Helsinki
Kruunuvuorenranta
Kerrostalo
Rivitalo
Arvioitu
valmistuminen 08 / 2024

Tyyppi
Koot
Vh. alk.
Vapaana
1H
27.5 - 32 m2
225 900 €
9/9
2H
38.5 - 45.5 m2
244 200 €
10/10
3H
61.5 - 69.5 m2
371 700 €
9/9
4H
72.5 - 115.5 m2
408 200 €
8/8

Väestönsuoja

On

Kerrosten lukumäärä

8

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö

Tontin omistus

Vuokratontti

Kattotyyppi ja kattomateriaalin kuvaus

bitumikermikate

Muut lisätiedot

Kerrostalon ja sen rivitaloosuuden energialuokka on A2018 ja erillisen rivitalo-osuuden B2018.

Keittiön varusteet

Kiintokalusteet ja keittiön kalusteet ovat suunnitelmien mukaisia tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Keittiössä on liesikupu, induktioliesitaso, kiertoilmakalusteuuni, astianpesukone, varaus mikroaaltouunille ja jääkaappipakastin tai 3h-4h asunnoissa on erillinen jääkaappi ja korkea tai tason alle sijoitettava kaappipakastin. Asuinhuoneissa on kovapuulattia ja jalkalistat mahdollisimman lähellä lattiamateriaalin sävyä. Lattiamateriaalia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja.

Kylpyhuoneen varusteet

Kylpyhuoneen kalusteet ovat kosteuden kestävää kalustelevyä. Seinät ja lattiat on laatoitettu. Kylpyhuoneen, WC:n ja kodinhoitohuoneen varusteet suunnitelmien mukaan. Kylpyhuoneessa tai kodinhoitohuoneessa on tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Asunnoissa C, D36 ja H on tilavaraus ja liitännät vain pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneessa, WC:ssä, kodinhoitohuoneessa, vaatehuoneessa sekä eteisessä on suunnitelmien mukaiset LED-valaisimet. Saunan lauteet ja valaisin suunnitelmien mukaan.

Makuuhuoneen kuvaus

Kiintokalusteet ovat suunnitelmien mukaisia tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Asuinhuoneissa on kovapuulattia ja jalkalistat mahdollisimman lähellä lattiamateriaalin sävyä. Lattiamateriaalia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja.

Vastikkeiden lisätiedot

Hoitovastike € / m2 / kk 

7.28

Arvioidut vastikkeet ja käyttökorvaukset rakentamisvaiheen jälkeiselle tilikaudelle:
Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut. Maanvuokran osuus hoitovastikkeesta on 2,43 €/m2.
Yhtiön tontti on vuokratontti. Tontin omistaa ja sitä vuokraa yhtiölle Helsingin kaupunki.
Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan 3,327 % 12kk Euribor + marginaali 0,9 % = 4,227 %).
Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, (lyhennysten alkaessa) jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta. Pääomavastike on arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan 3,327 % 12kk Euribor + marginaali 0,9 % = 4,227 %).
Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.

Muut kustannukset ja vastikkeet

Autopaikat
Autopaikkoja on yhteensä 23 kpl. Autopaikoista 22 kpl sijaitsee pysäköintihallissa ja autopaikka AT23 on erillinen autotalli rivitalo-osan yhteydessä. Kaikki autopaikat varustetaan sähköauton latausasemalla. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina ja autopaikkaosakkeen hinta on 27.000 €.

Autohallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
Autotallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk

Kruunuvuorenrannan liikkumismahdollisuudet monipuolistuvat merkittävästi tulevina vuosina. Rakenteilla oleva Kruunusillat-hanke yhdistää Kruunuvuorenrannan ja kantakaupungin toisiinsa. Matka keskustaan kulkee tulevaisuudessa muun muassa Hakaniemen ja Korkeasaaren kautta pikaraitiovaunulla alle 20 minuutissa minuutissa.

Lähialueet

Laajasalon läntisin osa on nimetty Kruunuvuoren korkean rantakallion mukaan. Helsingin Kruunuvuorenrannassa meri ja ulkoilureitit ovat vahvasti läsnä. Näköala meren yli kantakaupunkiin on ainutlaatuinen ja tarjoaa ihasteltavaa lenkkipoluilla niin päiväsaikaan kuin iltavalaistuksessakin. Stansvikin kartanomaisemat sekä öljysäiliöt muistuttavat persoonallisella tavalla ulkoilijaa alueen historiasta.

Kruunuvuorenranta sijaitsee suoraan kantakaupunkia vastapäätä. Se tarjoaa maisemat paitsi Helsingin keskustaan, myös Korkeasaareen ja Suomenlinnaan. Kauppatorille on linnuntietä noin kolmen kilometrin matka. Rakennettavat Kruunusillat tarjoavat nopean raitiotieyhteyden ja näyttävää arkkitehtuuria.

Helsingin Kruunuvuorenrannan palveluita kehitetään jatkuvasti. Alueelle on avattu uusi päiväkoti, ja kaupungilla on suunnitteilla peruskoulun rakentaminen lähivuosina osaksi palvelukorttelia.

Tällä hetkellä Kruunuvuorenrannan asukkaat voivat hyödyntää Laajasalon palveluita, mutta myös alueelta löytyy jo ruokakauppa. Suunnitteilla on myös Kruunuvuorenrannan keskus, johon tulee päivittäistavarakauppoja, erikoismyymälöitä sekä mahdollisesti kahvila- ja ravintolapalveluita.

Vielä toistaiseksi Kruunuvuorenrannan julkiset yhteydet hoituvat liityntäbussien ja metron avulla. Rakenteilla on Kruunusillat-hanke, joka yhdistää Kruunuvuorenrannan ja kantakaupungin toisiinsa. Matka keskustaan kulkee tulevaisuudessa muun muassa Hakaniemen ja Korkeasaaren kautta pikaraitiovaunulla alle 20 minuutissa.

Kruunuvuorenrantaan toteutetaan kuuden kilometrin mittainen rantareitti vaiheittain asuntorakentamisen edetessä. Luonnon maisema vaihtelee kalliometsästä rantaniittyihin ja saaristoluontoon. Helsingin Kruunuvuorenranta on sopiva myös veneilijälle, sillä suunnitteilla on kolme venesatamaa, joista yksi juuri Haakoninlahdelle Hartelan kohteiden läheisyyteen.

Tulevaisuudessa Kruunuvuorenrantaan on tulossa uimaranta, leikkipuisto sekä liikuntapuisto. Merenrantaan suunnitellaan erilaisia palveluita, esim. kanoottivuokrausta ja vuokrasaunoja.

Kruunuvuorenrannasta on muotoutumassa myös valotaiteen kaupunginosa. Jokaisessa alueelle rakentuvassa kohteessa valotaide on osa kokonaisuutta. Nyt jo alueella loistaa juhlatilanakin toimiva valotaideteos Öljysäiliö 468.

Kruunuvuorenrannan Kajo

Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Kajon kahdeksankerroksisessa pistetalossa on 38 kerrostalokotia ja kaksikerroksisissa rivitaloissa seitsemän kotia. Oli asumismuotosi kumpi tahansa, kotisi on osa tasokasta korttelimaista naapurustoa.

Pääset nauttimaan modernin ja tyylikkään kotisi lisäksi sisäpihojen valotaiteesta ja suojaisasta vehreydestä. Suunnitteilla olevat Kruunusillat tuovat tulevaisuudessa nopean yhteyden ydinkeskustaan.

Kruunuvuorenrannan Kajon rakentaminen ja asuntojen myynti on alkanut. Kotien arvioitu valmistumisaika on loppukesällä 2024. Yhtiö rakentuu Helsingin kaupungin tontille. Kerrostalon ja sen rivitalo-osuuden energialuokka on A2018 ja erillisen rivitalo-osuuden B2018.

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF
Kohde-esite 2 PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Asunnot

  • 36 asuntoa varattavissa
  • Asuinpinta-alaa 27.5 - 115.5 m2
  • Huonelukumäärät 1H - 4H
  • Vh. 225 900 - 834 600 €

  Asunnon tila

  Huonelukumäärä

  Asuinkerros

  Järjestä

  Asunto
  Selite
  Koko
  Kerros
  Myyntihinta / Velaton hinta
  Status
  A
  4-5h + kt + s
  115.0 m2
  1/8
  mh. 315 762 € / vh. 655 800 €
  vapaa
  Asunto
  A
  Kerros
  1/8
  Koko m2
  115.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4-5h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Asunnossa on parveke ja lasitettu terassi
  Velaton hinta (vh)
  655 800 €
  Velkaosuus
  340 038 €
  Myyntihinta (mh)
  315 762 €
  Neliöhinta € / m2
  5 702 €
  Asunnon lisätiedot
  Kolmeen tasoon porrastettu split-level -rivitalokoti. Uniikissa asunnossa sekä asuntopiha, terassi että parveke. Erillinen työtila vaikka etätöitä varten. Mahdollisuus ylimääräiseen huoneeseen. Olohuoneessa hulppea noin 4 metrin huonekorkeus. Asunnossa on ilmalämpöpumppu viilentämistä varten.
  Hoitovastike € / kk
  837,20 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1214,44 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  C
  2h + kt
  38.5 m2
  1/8
  mh. 118 000 € / vh. 244 200 €
  vapaa
  Asunto
  C
  Kerros
  1/8
  Koko m2
  38.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu terassi
  Velaton hinta (vh)
  244 200 €
  Velkaosuus
  126 200 €
  Myyntihinta (mh)
  118 000 €
  Neliöhinta € / m2
  6 342 €
  Asunnon lisätiedot
  Uniikki, kompakti rivitalokoti yhdessä tasossa. Asunnossa on ilmalämpöpumppu viilentämistä varten.
  Hoitovastike € / kk
  280,28 €
  Rahoitusvastike € / kk
  450,72 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D2
  4h + kt
  72.5 m2
  1/8
  mh. 196 991 € / vh. 408 200 €
  vapaa
  Asunto
  D2
  Kerros
  1/8
  Koko m2
  72.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu terassi
  Velaton hinta (vh)
  408 200 €
  Velkaosuus
  211 209 €
  Myyntihinta (mh)
  196 991 €
  Neliöhinta € / m2
  5 630 €
  Asunnon lisätiedot
  Kulma-asunnosta näkymät kahteen suuntaan. Olohuoneesta käynti lasitetulle terassille, ja ruokailutilasta asuntopihalle. Avarat oleskelutilat, makuuhuoneet erillään omassa rauhassaan. Kylpyhuoneen lisäksi erillis-wc.
  Hoitovastike € / kk
  527,80 €
  Rahoitusvastike € / kk
  754,33 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D3
  3h + kt + s
  61.5 m2
  1/8
  mh. 179 718 € / vh. 373 400 €
  vapaa
  Asunto
  D3
  Kerros
  1/8
  Koko m2
  61.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu terassi
  Velaton hinta (vh)
  373 400 €
  Velkaosuus
  193 682 €
  Myyntihinta (mh)
  179 718 €
  Neliöhinta € / m2
  6 071 €
  Asunnon lisätiedot
  Lasitettu terassi ja asuntopiha lännen suuntaan. Avara yhtenäinen oleskelutila, makuuhuoneet erillään omassa rauhassaan. Oman saunan ja kylpyhuoneen lisäksi erillinen wc.
  Hoitovastike € / kk
  447,72 €
  Rahoitusvastike € / kk
  691,73 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D4
  2h + kt
  40.5 m2
  2/8
  mh. 127 707 € / vh. 265 300 €
  vapaa
  Asunto
  D4
  Kerros
  2/8
  Koko m2
  40.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  265 300 €
  Velkaosuus
  137 593 €
  Myyntihinta (mh)
  127 707 €
  Neliöhinta € / m2
  6 550 €
  Asunnon lisätiedot
  Kulmahuoneistossa ikkunoita kahteen ilmansuuntaan. Erillinen keittiötila. Reilun kokoinen makuuhuone, jossa suuri ikkunallinen vaatehuone.
  Hoitovastike € / kk
  294,84 €
  Rahoitusvastike € / kk
  491,41 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D5
  3h + kt
  62.5 m2
  2/8
  mh. 178 895 € / vh. 371 700 €
  vapaa
  Asunto
  D5
  Kerros
  2/8
  Koko m2
  62.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  371 700 €
  Velkaosuus
  192 805 €
  Myyntihinta (mh)
  178 895 €
  Neliöhinta € / m2
  5 947 €
  Asunnon lisätiedot
  Kulmahuoneistoon valoa kahdesta ilmansuunnasta. Avarat oleskelutilat, saareke toimii tilanjakajana.
  Hoitovastike € / kk
  455,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  688,60 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D7
  3h + kt + s
  69.5 m2
  2/8
  mh. 195 591 € / vh. 406 800 €
  vapaa
  Asunto
  D7
  Kerros
  2/8
  Koko m2
  69.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  406 800 €
  Velkaosuus
  211 209 €
  Myyntihinta (mh)
  195 591 €
  Neliöhinta € / m2
  5 853 €
  Asunnon lisätiedot
  Valoisa kulmahuoneisto, jossa erillinen ruokailutila. Oma sauna, kylpyhuoneen lisäksi erillis-wc sujuvoittaa arkea.
  Hoitovastike € / kk
  505,96 €
  Rahoitusvastike € / kk
  754,33 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D8
  2h + kt
  41.5 m2
  2/8
  mh. 131 625 € / vh. 273 600 €
  vapaa
  Asunto
  D8
  Kerros
  2/8
  Koko m2
  41.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  273 600 €
  Velkaosuus
  141 975 €
  Myyntihinta (mh)
  131 625 €
  Neliöhinta € / m2
  6 592 €
  Asunnon lisätiedot
  Tilava kylpyhuone. Lasitettu parveke Turumankadulle päin. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta tyylistä ja löydä omasi. Tutustu tarkemmin sisustusmateriaaleihin sivullamme tai Hartelan asuntomyynnissä. Suunnittele itsesi näköinen koti!
  Hoitovastike € / kk
  302,12 €
  Rahoitusvastike € / kk
  507,06 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D9
  2h + kt
  40.5 m2
  3/8
  mh. 128 331 € / vh. 266 800 €
  vapaa
  Asunto
  D9
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  40.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  266 800 €
  Velkaosuus
  138 469 €
  Myyntihinta (mh)
  128 331 €
  Neliöhinta € / m2
  6 587 €
  Asunnon lisätiedot
  Kulmahuoneistossa ikkunoita kahteen ilmansuuntaan. Erillinen keittiötila. Reilun kokoinen makuuhuone, jossa suuri ikkunallinen vaatehuone. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta tyylistä ja löydä omasi. Tutustu tarkemmin sisustusmateriaaleihin sivullamme tai Hartelan asuntomyynnissä. Suunnittele itsesi näköinen koti!
  Hoitovastike € / kk
  294,84 €
  Rahoitusvastike € / kk
  494,54 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D11
  1h + kt + alk
  31.0 m2
  3/8
  mh. 110 211 € / vh. 229 400 €
  vapaa
  Asunto
  D11
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  31.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + kt + alk
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  229 400 €
  Velkaosuus
  119 189 €
  Myyntihinta (mh)
  110 211 €
  Neliöhinta € / m2
  7 400 €
  Asunnon lisätiedot
  Linjakas kalusteratkaisu, makuutila alkovissa. Lisätilaa parvekkeelta. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta tyylistä ja löydä omasi. Tutustu tarkemmin sisustusmateriaaleihin sivullamme tai Hartelan asuntomyynnissä. Suunnittele itsesi näköinen koti!
  Hoitovastike € / kk
  225,68 €
  Rahoitusvastike € / kk
  425,68 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D12
  4h + kt + s
  78.5 m2
  3/8
  mh. 222 046 € / vh. 461 300 €
  vapaa
  Asunto
  D12
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  78.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  461 300 €
  Velkaosuus
  239 254 €
  Myyntihinta (mh)
  222 046 €
  Neliöhinta € / m2
  5 876 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnon sydämessä avarat oleskelutilat. Ruokailutilan jatkeena lasitettu parveke. Makuuhuoneet erillään omassa rauhassaan. Erillis-wc sujuvoittamaan arkea.
  Hoitovastike € / kk
  571,48 €
  Rahoitusvastike € / kk
  854,49 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).

  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D13
  1h + kt
  32.0 m2
  3/8
  mh. 112 482 € / vh. 234 300 €
  vapaa
  Asunto
  D13
  Kerros
  3/8
  Koko m2
  32.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  234 300 €
  Velkaosuus
  121 818 €
  Myyntihinta (mh)
  112 482 €
  Neliöhinta € / m2
  7 321 €
  Asunnon lisätiedot
  Luonnonvaloa asuntoon kahteen ilmansuuntaan avautuvista ikkunoista. Lisätilaa asumiseen lasitetulta parvekkeelta.
  Hoitovastike € / kk
  232,96 €
  Rahoitusvastike € / kk
  435,07 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D14
  2h + kt
  40.5 m2
  4/8
  mh. 133 549 € / vh. 276 400 €
  vapaa
  Asunto
  D14
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  40.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  276 400 €
  Velkaosuus
  142 851 €
  Myyntihinta (mh)
  133 549 €
  Neliöhinta € / m2
  6 824 €
  Asunnon lisätiedot
  Kompaktissa keittiössä kaikki mitä tarvitaan! Tilava, ikkunallinen vaatehuone on arjen luksusta.
  Hoitovastike € / kk
  294,84 €
  Rahoitusvastike € / kk
  510,19 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D15
  3h + kt
  62.5 m2
  4/8
  mh. 186 407 € / vh. 387 100 €
  vapaa
  Asunto
  D15
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  62.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  387 100 €
  Velkaosuus
  200 693 €
  Myyntihinta (mh)
  186 407 €
  Neliöhinta € / m2
  6 193 €
  Asunnon lisätiedot
  Yhtenäinen keittiö ja olohuone luo hyvät puitteet yhdessä oleskeluun. Näkymät ruokailutilasta sisäpihalle päin.
  Hoitovastike € / kk
  455,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  716,77 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D16
  1h + kt + alk
  31.0 m2
  4/8
  mh. 113 159 € / vh. 234 100 €
  vapaa
  Asunto
  D16
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  31.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + kt + alk
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  234 100 €
  Velkaosuus
  120 941 €
  Myyntihinta (mh)
  113 159 €
  Neliöhinta € / m2
  7 551 €
  Asunnon lisätiedot
  Kompaktiin kotiin mahtuu kaikki tarpeellinen. Makuutilat alkovissa. Eteläparveke. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta tyylistä ja löydä omasi. Tutustu tarkemmin sisustusmateriaaleihin sivuillamme tai Hartelan asuntomyynnissä. Suunnittele itsesi näköinen koti!
  Hoitovastike € / kk
  225,68 €
  Rahoitusvastike € / kk
  431,94 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D17
  4h + kt + s
  79.0 m2
  4/8
  mh. 227 812 € / vh. 473 200 €
  vapaa
  Asunto
  D17
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  79.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  473 200 €
  Velkaosuus
  245 388 €
  Myyntihinta (mh)
  227 812 €
  Neliöhinta € / m2
  5 989 €
  Asunnon lisätiedot
  Seurustele perheen kanssa samalla kun puuhailet keittiössä. Makuuhuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Kodissa kaksi wc:tä.
  Hoitovastike € / kk
  575,12 €
  Rahoitusvastike € / kk
  876,40 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autotallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D18
  1h + kt
  32.0 m2
  4/8
  mh. 115 429 € / vh. 239 000 €
  vapaa
  Asunto
  D18
  Kerros
  4/8
  Koko m2
  32.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  239 000 €
  Velkaosuus
  123 571 €
  Myyntihinta (mh)
  115 429 €
  Neliöhinta € / m2
  7 468 €
  Asunnon lisätiedot
  Kompaktiin kotiin lasitetulta parvekkeelta lisätilaa. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta tyylistä ja löydä omasi. Tutustu tarkemmin sisustusmateriaaleihin sivullamme tai Hartelan asuntomyynnissä. Suunnittele itsesi näköinen koti!
  Hoitovastike € / kk
  232,96 €
  Rahoitusvastike € / kk
  441,33 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).

  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D19
  2h + kt
  40.5 m2
  5/8
  mh. 133 973 € / vh. 277 700 €
  vapaa
  Asunto
  D19
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  40.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  277 700 €
  Velkaosuus
  143 727 €
  Myyntihinta (mh)
  133 973 €
  Neliöhinta € / m2
  6 856 €
  Asunnon lisätiedot
  Kulmahuoneistossa ikkunoita kahteen ilmansuuntaan. Erillinen keittiötila. Reilun kokoinen makuuhuone, jossa suuri ikkunallinen vaatehuone.
  Hoitovastike € / kk
  294,84 €
  Rahoitusvastike € / kk
  513,32 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D20
  3h + kt
  62.5 m2
  5/8
  mh. 187 431 € / vh. 389 000 €
  vapaa
  Asunto
  D20
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  62.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  389 000 €
  Velkaosuus
  201 569 €
  Myyntihinta (mh)
  187 431 €
  Neliöhinta € / m2
  6 224 €
  Asunnon lisätiedot
  Kulmahuoneistoon valoa kahdesta ilmansuunnasta. Avarat oleskelutilat, saareke toimii tilanjakajana. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta tyylistä ja löydä omasi. Tutustu tarkemmin sisustusmateriaaleihin sivullamme tai Hartelan asuntomyynnissä. Suunnittele itsesi näköinen koti!
  Hoitovastike € / kk
  455,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  719,90 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).

  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D21
  1h + kt + alk
  31.0 m2
  5/8
  mh. 115 129 € / vh. 238 700 €
  vapaa
  Asunto
  D21
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  31.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + kt + alk
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  238 700 €
  Velkaosuus
  123 571 €
  Myyntihinta (mh)
  115 129 €
  Neliöhinta € / m2
  7 700 €
  Asunnon lisätiedot
  Linjakas kalusteratkaisu, makuutila alkovissa. Lisätilaa parvekkeelta. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta tyylistä ja löydä omasi. Tutustu tarkemmin sisustusmateriaaleihin sivullamme tai Hartelan asuntomyynnissä. Suunnittele itsesi näköinen koti!
  Hoitovastike € / kk
  255,68 €
  Rahoitusvastike € / kk
  441,33 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D22
  3h + kt + s
  69.5 m2
  5/8
  mh. 207 945 € / vh. 432 300 €
  vapaa
  Asunto
  D22
  Kerros
  5/8
  Koko m2
  69.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  432 300 €
  Velkaosuus
  224 355 €
  Myyntihinta (mh)
  207 945 €
  Neliöhinta € / m2
  6 220 €
  Asunnon lisätiedot
  Yhtenäinen olohuone ja keittiötila keskellä kotia, lisäksi erillinen ruokailutila. Olohuoneen jatkeena lasitettu parveke.
  Hoitovastike € / kk
  505,96 €
  Rahoitusvastike € / kk
  801,28 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D24
  2h + kt
  40.5 m2
  6/8
  mh. 138 514 € / vh. 287 500 €
  vapaa
  Asunto
  D24
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  40.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  287 500 €
  Velkaosuus
  148 986 €
  Myyntihinta (mh)
  138 514 €
  Neliöhinta € / m2
  7 098 €
  Asunnon lisätiedot
  Syvennyksessä oleva keittiotila jää suojaan oleskelutiloilta. Ikkunallinen vaatehuone voi toimia vaikkapa työpisteenä. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta sisustustyylistä ja löydä omasi. Tutustu tarkemmin ja suunnittele itsesi näköinen koti!
  Hoitovastike € / kk
  294,84 €
  Rahoitusvastike € / kk
  532,10 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli-ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D25
  3h + kt
  62.5 m2
  6/8
  mh. 190 649 € / vh. 396 600 €
  vapaa
  Asunto
  D25
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  62.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  396 600 €
  Velkaosuus
  205 951 €
  Myyntihinta (mh)
  190 649 €
  Neliöhinta € / m2
  6 345 €
  Asunnon lisätiedot
  Yhtenäinen keittiö ja olohuone luo hyvät puitteet yhdessä oleskeluun. Näkymät ruokailutilasta sisäpihalle päin. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta tyylistä ja löydä omasi. Tutustu tarkemmin sisustusmateriaaleihin sivullamme tai Hartelan asuntomyynnissä. Suunnittele itsesi näköinen koti!
  Hoitovastike € / kk
  455,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  735,55 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai paikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.

  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  D26
  1h + kt + alk
  31.0 m2
  6/8
  mh. 117 200 € / vh. 243 400 €
  vapaa
  Asunto
  D26
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  31.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + kt + alk
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  243 400 €
  Velkaosuus
  126 200 €
  Myyntihinta (mh)
  117 200 €
  Neliöhinta € / m2
  7 851 €
  Asunnon lisätiedot
  Kompaktiin kotiin mahtuu kaikki tarpeellinen. Makuutilat alkovissa. Eteläparveke.
  Hoitovastike € / kk
  225,68 €
  Rahoitusvastike € / kk
  450,72 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.

  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  D27
  4h + kt + s
  78.5 m2
  6/8
  mh. 232 530 € / vh. 482 300 €
  vapaa
  Asunto
  D27
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  78.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  482 300 €
  Velkaosuus
  249 770 €
  Myyntihinta (mh)
  232 530 €
  Neliöhinta € / m2
  6 143 €
  Asunnon lisätiedot
  Asunnon sydämessä avarat oleskelutilat. Ruokailutilan jatkeena lasitettu parveke. Makuuhuoneet erillään omassa rauhassaan. Erillis-wc sujuvoittamaan arkea.
  Hoitovastike € / kk
  571,48 €
  Rahoitusvastike € / kk
  892,05 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D28
  1h + kt
  32.0 m2
  6/8
  mh. 119 771 € / vh. 248 600 €
  vapaa
  Asunto
  D28
  Kerros
  6/8
  Koko m2
  32.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  248 600 €
  Velkaosuus
  128 829 €
  Myyntihinta (mh)
  119 771 €
  Neliöhinta € / m2
  7 768 €
  Asunnon lisätiedot
  Luonnonvaloa asuntoon kahteen ilmansuuntaan avautuvista ikkunoista. Lisätilaa asumiseen lasitetulta parvekkeelta.
  Hoitovastike € / kk
  232,96 €
  Rahoitusvastike € / kk
  460,11 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D29
  2h + kt
  40.5 m2
  7/8
  mh. 144 379 € / vh. 299 500 €
  vapaa
  Asunto
  D29
  Kerros
  7/8
  Koko m2
  40.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  299 500 €
  Velkaosuus
  155 121 €
  Myyntihinta (mh)
  144 379 €
  Neliöhinta € / m2
  7 395 €
  Asunnon lisätiedot
  Kulmahuoneistossa ikkunoita kahteen ilmansuuntaan. Erillinen keittiötila. Reilun kokoinen makuuhuone, jossa suuri ikkunallinen vaatehuone. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta tyylistä ja löydä omasi. Tutustu tarkemmin sisustusmateriaaleihin sivullamme tai Hartelan asuntomyynnissä. Suunnittele itsesi näköinen koti!
  Hoitovastike € / kk
  294,84 €
  Rahoitusvastike € / kk
  554,01 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D30
  3h + kt
  62.5 m2
  7/8
  mh. 205 050 € / vh. 425 900 €
  vapaa
  Asunto
  D30
  Kerros
  7/8
  Koko m2
  62.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  425 900 €
  Velkaosuus
  220 850 €
  Myyntihinta (mh)
  205 050 €
  Neliöhinta € / m2
  6 814 €
  Asunnon lisätiedot
  Yhtenäinen oleskelutila on kodin sydän. Makuuhuoneet erillään omassa rauhassaan.
  Hoitovastike € / kk
  455,00 €
  Rahoitusvastike € / kk
  788,76 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D31
  1h + kt + alk
  31.0 m2
  7/8
  mh. 124 289 € / vh. 257 500 €
  vapaa
  Asunto
  D31
  Kerros
  7/8
  Koko m2
  31.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + kt + alk
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  257 500 €
  Velkaosuus
  133 211 €
  Myyntihinta (mh)
  124 289 €
  Neliöhinta € / m2
  8 306 €
  Asunnon lisätiedot
  Kompaktiin kotiin mahtuu kaikki tarpeellinen. Makuutilat alkovissa. Eteläparveke. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta tyylistä ja löydä omasi. Tutustu tarkemmin sisustusmateriaaleihin sivuillamme tai Hartelan asuntomyynnissä. Suunnittele itsesi näköinen koti!
  Hoitovastike € / kk
  225,68 €
  Rahoitusvastike € / kk
  475,76 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D32
  3h + kt + s
  69.5 m2
  7/8
  mh. 220 823 € / vh. 459 200 €
  vapaa
  Asunto
  D32
  Kerros
  7/8
  Koko m2
  69.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  459 200 €
  Velkaosuus
  238 377 €
  Myyntihinta (mh)
  220 823 €
  Neliöhinta € / m2
  6 607 €
  Asunnon lisätiedot
  Yhtenäinen olohuone ja keittiötila keskellä kotia, lisäksi erillinen ruokailutila. Olohuoneen jatkeena lasitettu parveke. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta tyylistä ja löydä omasi. Tutustu tarkemmin sisustusmateriaaleihin sivullamme tai Hartelan asuntomyynnissä. Suunnittele itsesi näköinen koti!
  Hoitovastike € / kk
  505,96 €
  Rahoitusvastike € / kk
  851,36 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D34
  2h + kt
  40.0 m2
  8/8
  mh. 155 534 € / vh. 323 800 €
  vapaa
  Asunto
  D34
  Kerros
  8/8
  Koko m2
  40.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  323 800 €
  Velkaosuus
  168 266 €
  Myyntihinta (mh)
  155 534 €
  Neliöhinta € / m2
  8 095 €
  Asunnon lisätiedot
  Uniikki yläkerran asunto. Tilavaan, ikkunalliseen vaatehuoneeseen mahtuu vaikka työpiste. Inspiroidu Hartela Interiorin kolmesta sisustustyylistä ja löydä omasi!
  Hoitovastike € / kk
  219,20 €
  Rahoitusvastike € / kk
  600,96 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D35
  4h + kt + s + parvi
  103.5 m2
  8/8
  mh. 362 331 € / vh. 753 200 €
  vapaa
  Asunto
  D35
  Kerros
  8/8
  Koko m2
  103.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s + parvi
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Asunnossa on kaksi lasitettua parveketta
  Velaton hinta (vh)
  753 200 €
  Velkaosuus
  390 869 €
  Myyntihinta (mh)
  362 331 €
  Neliöhinta € / m2
  7 277 €
  Asunnon lisätiedot
  8-9 .krs. Persoonallinen koti kahdessa kerroksessa - molemmissa oma sisäänkäynti. Kaksi lasitettua parveketta. Olohuoneessa hulppea huonekorkeus yli 5 metriä! Ilmalämpöpumppu viilentää huoneilmaa.
  Hoitovastike € / kk
  753,48 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1395,98 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D36
  2h + k + parvi
  45.5 m2
  8/8
  mh. 182 789 € / vh. 379 100 €
  vapaa
  Asunto
  D36
  Kerros
  8/8
  Koko m2
  45.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  2
  Huoneistoselite
  2h + k + parvi
  Sauna
  ei
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu parveke
  Velaton hinta (vh)
  379 100 €
  Velkaosuus
  196 311 €
  Myyntihinta (mh)
  182 789 €
  Neliöhinta € / m2
  8 331 €
  Asunnon lisätiedot
  8-9 .krs Huikea pikkukoti ylimmässä kerroksessa! Makuuhuone omassa rauhassaan yläkerrassa. Molemmissa kerroksissa oma sisäänkäynti. Lasitettu parveke. Olohuoneessa hulppea huonekorkeus yli 5 metriä! Ilmalämpöpumppu viilentää huoneilmaa.
  Hoitovastike € / kk
  331,24 €
  Rahoitusvastike € / kk
  701,12 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  D37
  4h + kt + s + parvi
  115.5 m2
  8/8
  mh. 401 665 € / vh. 834 600 €
  vapaa
  Asunto
  D37
  Kerros
  8/8
  Koko m2
  115.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s + parvi
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Asunnossa on kaksi lasitettua parveketta
  Velaton hinta (vh)
  834 600 €
  Velkaosuus
  432 935 €
  Myyntihinta (mh)
  401 665 €
  Neliöhinta € / m2
  7 225 €
  Asunnon lisätiedot
  8-9 .krs. Uniikki koti kahdessa kerroksessa - molemmissa oma sisäänkäynti: yläkerrassa suoraan kodinhoitohuoneeseen. Kätevää kuraisella kelillä! Kaksi lasitettua parveketta. Olohuoneessa hulppea huonekorkeus yli 5 metriä! Syvennyksessä oleva keittotila jää suojaan oleskelutiloilta. Ilmalämpöpumppu viilentää huoneilmaa.
  Hoitovastike € / kk
  840,84 €
  Rahoitusvastike € / kk
  1546,22 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  G
  4h + kt + s
  91.0 m2
  1/8
  mh. 257 785 € / vh. 535 600 €
  vapaa
  Asunto
  G
  Kerros
  1/8
  Koko m2
  91.0 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  Asunnossa on lasitettu terassi
  Velaton hinta (vh)
  535 600 €
  Velkaosuus
  277 815 €
  Myyntihinta (mh)
  257 785 €
  Neliöhinta € / m2
  5 885 €
  Asunnon lisätiedot
  Toimiva rivitalokoti perheelle. Tilava, ikkunallinen vaatehuone, joka voi toimia vaikka etätyöpisteenä. Molemmissa kerroksissa kylpyhuone. Olohuoneen jatkeena lasitettu terassi, asuntopihalta pääsy kävelytielle. Päämakuuhuoneessa pieni parveke. Ilmalämpöpumppu huoneiston viilentämistä varten.
  Hoitovastike € / kk
  662,48 €
  Rahoitusvastike € / kk
  992,21 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.
  H
  1h + kt + alk
  27.5 m2
  1/8
  mh. 108 464 € / vh. 225 900 €
  vapaa
  Asunto
  H
  Kerros
  1/8
  Koko m2
  27.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + kt + alk
  Sauna
  ei
  Parveke
  ei
  Velaton hinta (vh)
  225 900 €
  Velkaosuus
  117 436 €
  Myyntihinta (mh)
  108 464 €
  Neliöhinta € / m2
  8 214 €
  Asunnon lisätiedot
  Yksitasoinen, persoonallinen pieni rivitalokoti. Makuutilat alkovissa. Korkea huonetila n. 3m avartaa tilaa. Ilmalämpöpumppu viilentää huoneilman.
  Hoitovastike € / kk
  200,20 €
  Rahoitusvastike € / kk
  419,42 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista.
  Hoitovastike 7,28 €/m2/kk sisältää myös tontin vuokraamisesta aiheutuneet kulut.
  Pääomavastike (1.) 3,13 €/osake/kk (sisältää vain koron osuuden, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Pääomavastike (2.) 6,24 eur/osake/kk (sisältää koron lisäksi lyhennyksen osuuden, jota aletaan kerätä noin 1,5 vuoden kuluttua yhtiön valmistumisesta, arvioitu 20.1.2023 korkokannan mukaan).
  Vesimaksu
  Käyttövedestä suoritetaan vesivastiketta, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.
  Muut kustannukset ja vastikkeet
  Autohalli- ja/tai tallipaikan hoitovastike 58,24 €/paikka/kk
  Autopaikkojen hoitovastike lasketaan vastikeperusteen mukaan.

  Sijainti

  Turumankatu 7, 00590 Helsinki

  Laajasalon läntisin osa on nimetty Kruunuvuoren korkean rantakallion mukaan. Helsingin Kruunuvuorenrannassa meri ja ulkoilureitit ovat vahvasti läsnä. Näköala meren yli kantakaupunkiin on ainutlaatuinen ja tarjoaa ihasteltavaa lenkkipoluilla niin päiväsaikaan kuin iltavalaistuksessakin. Stansvikin kartanomaisemat sekä öljysäiliöt muistuttavat persoonallisella tavalla ulkoilijaa alueen historiasta.

  Kruunuvuorenranta sijaitsee suoraan kantakaupunkia vastapäätä. Se tarjoaa maisemat paitsi Helsingin keskustaan, myös Korkeasaareen ja Suomenlinnaan. Kauppatorille on linnuntietä noin kolmen kilometrin matka. Rakennettavat Kruunusillat tarjoavat nopean raitiotieyhteyden ja näyttävää arkkitehtuuria.

  Helsingin Kruunuvuorenrannan palveluita kehitetään jatkuvasti. Alueelle on avattu uusi päiväkoti, ja kaupungilla on suunnitteilla peruskoulun rakentaminen lähivuosina osaksi palvelukorttelia.

  Tällä hetkellä Kruunuvuorenrannan asukkaat voivat hyödyntää Laajasalon palveluita, mutta myös alueelta löytyy jo ruokakauppa. Suunnitteilla on myös Kruunuvuorenrannan keskus, johon tulee päivittäistavarakauppoja, erikoismyymälöitä sekä mahdollisesti kahvila- ja ravintolapalveluita.

  Vielä toistaiseksi Kruunuvuorenrannan julkiset yhteydet hoituvat liityntäbussien ja metron avulla. Rakenteilla on Kruunusillat-hanke, joka yhdistää Kruunuvuorenrannan ja kantakaupungin toisiinsa. Matka keskustaan kulkee tulevaisuudessa muun muassa Hakaniemen ja Korkeasaaren kautta pikaraitiovaunulla alle 20 minuutissa.

  Kruunuvuorenrantaan toteutetaan kuuden kilometrin mittainen rantareitti vaiheittain asuntorakentamisen edetessä. Luonnon maisema vaihtelee kalliometsästä rantaniittyihin ja saaristoluontoon. Helsingin Kruunuvuorenranta on sopiva myös veneilijälle, sillä suunnitteilla on kolme venesatamaa, joista yksi juuri Haakoninlahdelle Hartelan kohteiden läheisyyteen.

  Tulevaisuudessa Kruunuvuorenrantaan on tulossa uimaranta, leikkipuisto sekä liikuntapuisto. Merenrantaan suunnitellaan erilaisia palveluita, esim. kanoottivuokrausta ja vuokrasaunoja.

  Kruunuvuorenrannasta on muotoutumassa myös valotaiteen kaupunginosa. Jokaisessa alueelle rakentuvassa kohteessa valotaide on osa kokonaisuutta. Nyt jo alueella loistaa juhlatilanakin toimiva valotaideteos Öljysäiliö 468.

  Kruunuvuorenrannan liikkumismahdollisuudet monipuolistuvat merkittävästi tulevina vuosina. Rakenteilla oleva Kruunusillat-hanke yhdistää Kruunuvuorenrannan ja kantakaupungin toisiinsa. Matka keskustaan kulkee tulevaisuudessa muun muassa Hakaniemen ja Korkeasaaren kautta pikaraitiovaunulla alle 20 minuutissa minuutissa.

  Ota yhteyttä

  Hartela Etelä-Suomi Oy

  Ilmalantori 1
  00240 Helsinki

  Tutustu kohteen ilmoittajaan
  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.