Siirry sisältöön
Myynnissä

As Oy Espoon Vesimylly

Vesirattaantie 9
02740 Espoo
Vesirattaanmäki
Rivitalo
Luhtitalo
Arvioitu
valmistuminen 2023

Tyyppi
Koot
Vh. alk.
Vapaana
1H
26.5 m2
139 000 €
1/6
3H
58 - 63.5 m2
249 000 €
3/11
4H
85.5 - 86 m2
349 000 €
3/8

Energialuokka

A

Väestönsuoja

On

Kerrosten lukumäärä

2

Lämmitysmuoto

Maalämpö

Tontin omistus

Valinnainen vuokratontti

Kattotyyppi ja kattomateriaalin kuvaus

Harjakatto

Muut lisätiedot

Tontilla on monipuoliset yhteiset oleskelu- ja leikkialueet sisältäen myös grillauspaikan sekä pelialueen. Kaikkien asuntojen käytössä on myös urheiluvälinevarastot sekä pesulatila kuivaushuoneineen. Asunnoilla on omat irtaimistovarastot.

Tontin lunastus: Valinnainen vuokratontti. Ostaja voi lunastaa asuntonsa osuuden maa-alueesta ja vapautua näin tontin vuokravastikkeen maksusta. Tontin omistaa Korkia Tonttirahasto Ky. Lisätietoa erillisessä hinnastossa.

Keittiön varusteet

Kalusteuuni, liesitaso (induktio), integroitu jää/pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, kalusteliesituuletin (aktiivihiili), kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaan.

Kylpyhuoneen varusteet

Vesikiertoinen lattialämmitys, kph mukavuussähkö.

Vastikkeiden lisätiedot

Hoitovastike tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Rahoitusvastikkeet erillisessä hinnastossa. Rahoitusvastikkeen suuruuteen vaikuttaa yleiset korkotason muutokset.

Vesimaksu

Vesimaksuennakko 20 €/kk/hlö. Tasauslasku kulutuksen mukaan.

Lähin bussipysäkki 300 m
Turunväylä 500 m
Juna-asema Espoon keskus 3,5 km
Jorvin sairaala 2 km

Lidl Bemböle 1,0 km
K-Supermarket Kulinaari 3,5 km
Kauppakeskus Entresse 3,5 km
IKEA 1,8 km

Bembölen kahvitupa 1,2 km
McDonalds 1,6 km
Ravintola Järvenperä 3,4 km
Backbyn kartano 6,5 km

Lähialueet

Vesimyllyn moderni taloyhtiö sijaitsee Vesirattaantiellä, Pohjois-Espoossa. Juuri ja juuri Kehä III:n tuolle puolen jäävä, kylämäinen pientaloalue on vastikään noussut kaupungin ja maaseudun rajamaalle, jossa ainutlaatuisesti myös yhdistyvät kummankin parhaat puolet.

Asuntoyhtiön suuri yhteinen piha-alue on sekin suunniteltu mahdollisimman kotoisaksi ja luontevaan yhteisöllisyyteen innostavaksi. Ison ja suojaisan leikkipaikan lisäksi pihalta löytyy mm. pelikenttä koripallotelineineen, oleskelualue kauniine pergoloineen sekä tontin reunaan rakennettu, kutsuva grillauspaikka.

Asuntoyhtiön tontti on tien päässä ja rajoittuu puistoalueeseen sekä suojaisaan metsään, mikä takaa oman rauhan. Tontilta aukeaa myös kaunis näkymä pellolle, jonka reunamilla kauriit ja peurat ovat ilta-aikaan tuttu näky.

Asuinalueen rauhallisuudesta ja idyllisyydestä huolimatta kaupungin palvelut eivät ole kaukana, eikä lähiseudun aluekeskuksiinkaan ole pitkälti. Espoon keskukseen on vain kolmisen kilometriä, Kauniaisiin neljä, Tapiolaan kymmenkunta ja Helsinkiinkin alle parikymmentä.

Myös liikenneyhteydet ovat mainiot ja kehittyvät koko ajan. Lähimmälle bussipysäkille tepastelee minuutissa ja Kehä kolmonenkin kulkee metsän takana, vain 500 metrin päässä.

Harrastukset ja ulkoilu

Sijainniltaan suojaisan metsän ja viljavien peltojen syleilyssä ei tosin kaupungin ruuhkista, melusta ja hälinästä ole tietoakaan. Idyllisissä maalaismaisemissa mieli ja sielu lepäävät, eikä harrastusmahdollisuuksistakaan ole pulaa.

Upea luonto on kaikkialla läsnä, huikeat lenkkipolut ja hiihtoladut lähtevät pihalta, Oittaan mahtavan monipuolinen ulkoilu- ja liikunta-alue on kävelyetäisyydellä, laadukkaita golfkenttiä ja frisbeegolfratoja löytyy läheltä useampia, samoin ratsastustalleja, luontopolkuja ja uimarantoja.

Oittaan uimaranta, avaintouintipaikka ja koirien uimapaikka 2 km
Oittaan ulkoilualue ja luontopolku 2 km
Oittaan leikkipuisto 2 km
Oittaan ulkokuntosali 2 km
Oittaan hiihtoladut, maastopyöräreitit, luistelu- ja rullahiihtorata 2 km
Oittaan frisbeegolfradat 2 km
Gumböle golf 4,7 km
Kauniaisten laskettelurinne 3 km
Kauniaisten uimahalli 3,5 km
Kauniaisten jäähalli 3,3 km
Kauniaisten palloiluhalli ja jalkapallokentät 3,5 km
Miran Miniponit 1,5 km

Koulut ja päiväkodit

Päiväkoti Touhula 1,5 km
Pilke luontopäiväkoti 3,2 km

Keinumäen koulu 2,2 km
Koulumestarin koulu 3,2 km
Karamzinin koulu 3,3 km
Kirkkojärven koulu 3,6 km
Järvenperän koulu 3,7 km
Viherlaakson lukio 5 km
Leppävaaran lukio 6,1 km

Luonnonläheistä kaupunkiasumista A-energialuokan kodissa!

Rakentaminen etenee vauhdilla ja ensimmäinen talo on jo kohonnut tontille.

Meillä kaikilla on tällä hetkellä huoli ilmastosta ja kasvavista energiakustannuksista. Me Puukodilla haluamme tehdä kaikkemme, jotta asumiskustannukset ja hiilijalanjalanjälki olisivat mahdollisimman matalat nyt ja tulevaisuudessa. Tämän johdosta Asunto Oy Espoon Vesimyllyn asunnot ovat kaikki parhaassa A-energialuokassa ja taloyhtiön lämmitysmuotona on maalämpö. Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon toimivat tilaratkaisut eikä turhia hukkaneliöitä ole.

Rakennamme Espoon Vesirattaanmäelle asuntoyhtiötä, joka tulee tarjoamaan asukkailleen paitsi maaseutumaisen idylliset puitteet modernille, luontoystävälliselle kaupunkiasumiselle myös ainutlaatuisen upeat ulkoilumaastot ja harrastusmahdollisuudet.

As Oy Espoon Vesimylly koostuu kahdesta luhtitalosta ja kolmesta rivitalosta. Luhtitalojen kodit ovat yksiöitä ja kaksioita, kun taas rivitalojen asunnot kolmioita ja neliöitä.

Asuntojen materiaaleissa, teknisissä ratkaisuissa ja varustelussa ei ole säästelty. Valittavanasi on useita, upeita sävyvaihtoehtoja ja näyttäviä erikoisratkaisuja, kuten mm. mustat hanat. Voit tutustua kattavaan mallistoomme showroomissamme, jossa pääset samalla jututtamaan Puukodin asuntomyyjiä ja sisustussuunnittelijaamme. Kaikissa kodeissa on energiatehokas maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Keittiöissä Electroluxin kodinkoneet on hienostuneesti integroitu, ja terassille johtaa käytännöllinen lasiliukuovi. Isommissa kodeissa on kaksi kylpyhuonetta ja sauna. Rivitaloasunnoilla on omat pensasaidoin rajatut pihat, kuten myös luhtitalojen ensimmäisen kerroksen kodeilla. Luhtitalojen toisen kerroksen asunnoista löytyy puolestaan iso parveke. Jokaisella asunnolla on myös oma ulkovarasto. Taloyhtiössä on yhteinen pesula, kuivaushuone sekä ulkovälinevarasto. Taloyhtiön viihtyisyyteen ja yhteisöllisyyteen on erityisesti panostettu ja pihalta löytyykin leikkipaikka, palloilualue, pergola sekä grillauspaikka.

Asuntoyhtiön tontti sijaitsee päättyvän tien päässä ja onkin tämän alueen viimeinen rakentamaton tontti, ei siis huolta häiritsevistä työmaista naapurustossa. Tontti rajoittuu vehreään puistoalueeseen sekä suojaisaan metsään, mikä takaa oman rauhan.

Upea luonto on täällä läsnä, huikeat lenkkipolut ja hiihtoladut lähtevät melkein kotiovelta, Oittaan mahtavan monipuolinen ulkoilu- ja liikunta-alue on kävelyetäisyydellä, laadukkaita golfkenttiä ja frisbeegolfratoja löytyy läheltä useampia, samoin ratsastustalleja, luontopolkuja ja uimarantoja. Asuinalueen rauhallisuudesta ja idyllisyydestä huolimatta kaupungin palvelut eivät ole kaukana, eikä lähiseudun aluekeskuksiinkaan ole pitkästi. Juuri avattu Lidl Bemböle palvelee kilometrin kävelymatkan päässä ja Espoon keskus, Kauniainen ja Jorvin sairaala ovat vain 3 kilometrin päässä. Myös liikenneyhteydet ovat mainiot ja kehittyvät koko ajan. Lähimmälle bussipysäkille tepastelee minuutissa ja metsän takana 500 metrin päässä kulkee kehä III.

RS-kohde. Asunnot valmistuvat 31.10-31.12.2023 välisenä aikana.

Katso esittelyvideot

Poikkeuksellisen viihtyisä piha-alue

Asuntoyhtiön suuri yhteinen piha-alue on suunniteltu mahdollisimman kotoisaksi ja luontevaan yhteisöllisyyteen innostavaksi. Ison ja suojaisan leikkipaikan lisäksi pihalta löytyy mm. pelikenttä koripallotelineineen, oleskelualue kauniine pergoloineen sekä tontin reunaan rakennettu, kutsuva grillauspaikka.

Lintukoto liikunnasta, luonnosta ja omasta rauhasta nauttiville

Vesimyllyn moderni taloyhtiö sijaitsee Vesirattaantiellä, Pohjois-Espoossa. Juuri ja juuri Kehä III:n tuolle puolen jäävä, kylämäinen pientaloalue on vastikään noussut kaupungin ja maaseudun rajamaalle, jossa ainutlaatuisesti myös yhdistyvät kummankin parhaat puolet.

Täällä suojaisan metsän ja viljavien peltojen syleilyssä ei tosin kaupungin ruuhkista, melusta ja hälinästä ole tietoakaan. Idyllisissä maalaismaisemissa mieli ja sielu lepäävät, eikä harrastusmahdollisuuksistakaan ole pulaa. Upea luonto on kaikkialla läsnä, huikeat lenkkipolut ja hiihtoladut lähtevät pihalta, Oittaan mahtavan monipuolinen ulkoilu- ja liikunta-alue on kävelyetäisyydellä, laadukkaita golfkenttiä ja frisbeegolfratoja löytyy läheltä useampia, samoin ratsastustalleja,luontopolkuja ja uimarantoja.

Rauhaa rakastavalle, sporttiselle ja luonnossa viihtyvälle asunnon etsijälle ei siis juuri otollisempaa kohdetta voisi keksiä.

Luotettavaa Puukoti-laatua, varustetasosta tinkimättä

Puukodille tuttuun tapaan asuntojen materiaaleissa, teknisissä ratkaisuissa ja varustelussa ei ole säästelty. Kaikissa kodeissa on energiatehokas maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, mikä takaa lämmityksen edullisuuden ja asumismukavuuden. Keittiöissä kodinkoneet on hienostuneesti integroitu, ja terassille johtaa käytännöllinen lasiliukuovi.

Isommissa kodeissa on kaksi kylpyhuonetta ja sauna. Rivitaloasunnoilla on omat pihat, kuten myös luhtitalojen ensimmäisen kerroksen kodeilla. Luhtitalojen toisen kerroksen asunnoista löytyy puolestaan parveke, ja osassa rivitaloasunnoissa on yläkerrassa ranskalainen parveke. Jokaisella asunnolla on myös oma ulkovarasto.

Lataa kohteen materiaalit

Lataa infopaketti

Kohde-esite PDF
Hinnasto PDF
Huoneistopohjat PDF

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Asunnot

  • 11 asuntoa varattavissa
  • Asuinpinta-alaa 26.5 - 86 m2
  • Huonelukumäärät 1H - 4H
  • Vh. 139 000 - 355 000 €

  Asunnon tila

  Huonelukumäärä

  Asuinkerros

  Järjestä

  Asunto
  Selite
  Koko
  Kerros
  Myyntihinta / Velaton hinta
  Status
  A1
  4h + kt + s
  77 m2
  1/2
  mh. 127 000 € / vh. 319 000 €
  varattu
  Asunto
  A1
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  77 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  r.parv+terassi+piha
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, liesitaso (induktio), integroitu jää/pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, kalusteliesituuletin (aktiivihiili), kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  2 kylpyhuonetta. Vesikiertoinen lattialämmitys, kph mukavuussähkö.
  Velaton hinta (vh)
  319 000 €
  Velkaosuus
  192 000 €
  Myyntihinta (mh)
  127 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 142 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  231 €
  Tontin lunastushinta €
  59 136 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Hoitovastike € / kk
  347 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastike tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Rahoitusvastikkeet erillisessä hinnastossa. Rahoitusvastikkeen suuruuteen vaikuttaa yleiset korkotason muutokset.
  Vesimaksu
  20 €/kk/hlö
  A2
  3h + kt + s
  63.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  A3
  3h + kt + s
  63.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  A4
  3h + kt + s
  63.5 m2
  1/2
  mh. 106 000 € / vh. 266 000 €
  varattu
  Asunto
  A4
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  63.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  r.parv+terassi+piha
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, liesitaso (induktio), integroitu jää/pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, kalusteliesituuletin (aktiivihiili), kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  2 kylpyhuonetta. Vesikiertoinen lattialämmitys, kph mukavuussähkö.
  Velaton hinta (vh)
  266 000 €
  Velkaosuus
  160 000 €
  Myyntihinta (mh)
  106 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 188 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  191 €
  Tontin lunastushinta €
  48 768 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto. Oma irtaimistovarasto.
  Hoitovastike € / kk
  286 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastike tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Rahoitusvastikkeet erillisessä hinnastossa. Rahoitusvastikkeen suuruuteen vaikuttaa yleiset korkotason muutokset.
  Vesimaksu
  20 €/kk/hlö
  A5
  3h + kt + s
  63.5 m2
  1/2
  mh. 106 000 € / vh. 266 000 €
  vapaa
  Asunto
  A5
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  63.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  r.parv+terassi+piha
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, liesitaso (induktio), integroitu jää/pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, kalusteliesituuletin (aktiivihiili), kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  2 kylpyhuonetta. Vesikiertoinen lattialämmitys, kph mukavuussähkö.
  Velaton hinta (vh)
  266 000 €
  Velkaosuus
  160 000 €
  Myyntihinta (mh)
  106 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 188 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  191 €
  Tontin lunastushinta €
  48 768 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Hoitovastike € / kk
  286 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastike tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Rahoitusvastikkeet erillisessä hinnastossa. Rahoitusvastikkeen suuruuteen vaikuttaa yleiset korkotason muutokset.
  Vesimaksu
  20 €/kk/hlö
  A6
  3h + kt + s
  63.5 m2
  1/2
  mh. 109 000 € / vh. 269 000 €
  vapaa
  Asunto
  A6
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  63.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  r.parv+terassi+piha
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, liesitaso (induktio), integroitu jää/pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, kalusteliesituuletin (aktiivihiili), kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  2 kylpyhuonetta. Vesikiertoinen lattialämmitys, kph mukavuussähkö.
  Velaton hinta (vh)
  269 000 €
  Velkaosuus
  160 000 €
  Myyntihinta (mh)
  109 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 236 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  191 €
  Tontin lunastushinta €
  48 768 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Hoitovastike € / kk
  286 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastike tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Rahoitusvastikkeet erillisessä hinnastossa. Rahoitusvastikkeen suuruuteen vaikuttaa yleiset korkotason muutokset.
  Vesimaksu
  20 €/kk/hlö
  B1
  1h + kt
  26.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  B2
  1h + kt
  26.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  B3
  1h + kt
  26.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  B4
  2h + kt
  37.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  B5
  1h + kt
  26.5 m2
  2/2
  -
  myyty
  B6
  1h + kt
  26.5 m2
  2/2
  -
  myyty
  B7
  1h + kt
  26.5 m2
  2/2
  mh. 52 000 € / vh. 139 000 €
  vapaa
  Asunto
  B7
  Kerros
  2/2
  Koko m2
  26.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  1
  Huoneistoselite
  1h + kt
  Sauna
  ei
  Parveke
  kyllä
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, liesitaso (induktio), integroitu jää/pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, kalusteliesituuletin (aktiivihiili), kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  Vesikiertoinen lattialämmitys, kph mukavuussähkö.
  Velaton hinta (vh)
  139 000 €
  Velkaosuus
  87 000 €
  Myyntihinta (mh)
  52 000 €
  Neliöhinta € / m2
  5 245 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  80 €
  Tontin lunastushinta €
  20 352 €
  Asunnon lisätiedot
  Luhtitalon asunto
  Hoitovastike € / kk
  119 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastike tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Rahoitusvastikkeet erillisessä hinnastossa. Rahoitusvastikkeen suuruuteen vaikuttaa yleiset korkotason muutokset.
  Vesimaksu
  20 €/kk/hlö
  B8
  2h + kt
  37.5 m2
  2/2
  -
  myyty
  C1
  2h + kt
  37.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  C2
  2h + kt + s
  43 m2
  1/2
  -
  myyty
  C3
  2h + kt + s
  43 m2
  1/2
  -
  myyty
  C4
  2h + kt
  37.5 m2
  2/2
  -
  myyty
  C5
  2h + kt + s
  43 m2
  2/2
  -
  myyty
  C6
  2h + kt + s
  43 m2
  2/2
  -
  myyty
  D1
  4h + kt + s
  77 m2
  1/2
  mh. 133 000 € / vh. 325 000 €
  varattu
  Katso 360-esittely
  Asunto
  D1
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  77 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi+piha
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, liesitaso (induktio), integroitu jää/pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, kalusteliesituuletin (aktiivihiili), kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  2 kylpyhuonetta. Vesikiertoinen lattialämmitys, kph mukavuussähkö.
  Velaton hinta (vh)
  325 000 €
  Velkaosuus
  192 000 €
  Myyntihinta (mh)
  133 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 220 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  231 €
  Tontin lunastushinta €
  59 136 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Hoitovastike € / kk
  347 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastike tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Rahoitusvastikkeet erillisessä hinnastossa. Rahoitusvastikkeen suuruuteen vaikuttaa yleiset korkotason muutokset.
  Vesimaksu
  20 €/kk/hlö
  D2
  3h + kt + s
  63.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  D3
  3h + kt + s
  58 m2
  1/2
  -
  myyty
  D4
  3h + kt + s
  58 m2
  1/2
  mh. 99 000 € / vh. 249 000 €
  vapaa
  Asunto
  D4
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  58 m2
  Huoneiden lukumäärä
  3
  Huoneistoselite
  3h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  r.parv+terassi+piha
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, liesitaso (induktio), integroitu jää/pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, kalusteliesituuletin (aktiivihiili), kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  2 kylpyhuonetta. Vesikiertoinen lattialämmitys, kph mukavuussähkö.
  Velaton hinta (vh)
  249 000 €
  Velkaosuus
  150 000 €
  Myyntihinta (mh)
  99 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 293 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  174 €
  Tontin lunastushinta €
  44 544 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Hoitovastike € / kk
  261 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastike tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Rahoitusvastikkeet erillisessä hinnastossa. Rahoitusvastikkeen suuruuteen vaikuttaa yleiset korkotason muutokset.
  Vesimaksu
  20 €/kk/hlö
  D5
  3h + kt + s
  63.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  D6
  4h + kt + s
  77 m2
  1/2
  mh. 133 000 € / vh. 325 000 €
  varattu
  Asunto
  D6
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  77 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  r.parv+terassi+piha
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, liesitaso (induktio), integroitu jää/pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, kalusteliesituuletin (aktiivihiili), kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  2 kylpyhuonetta. Vesikiertoinen lattialämmitys, kph mukavuussähkö.
  Velaton hinta (vh)
  325 000 €
  Velkaosuus
  192 000 €
  Myyntihinta (mh)
  133 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 220 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  231 €
  Tontin lunastushinta €
  59 136 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Hoitovastike € / kk
  347 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastike tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Rahoitusvastikkeet erillisessä hinnastossa. Rahoitusvastikkeen suuruuteen vaikuttaa yleiset korkotason muutokset.
  Vesimaksu
  20 €/kk/hlö
  E1
  4h + kt + s
  85.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  E2
  4h + kt + s
  86 m2
  1/2
  mh. 143 000 € / vh. 349 000 €
  vapaa
  Asunto
  E2
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  86 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  r.parv.+terassi+piha
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, liesitaso (induktio), integroitu jää/pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, kalusteliesituuletin (aktiivihiili), kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  2 kylpyhuonetta. Vesikiertoinen lattialämmitys, kph mukavuussähkö.
  Velaton hinta (vh)
  349 000 €
  Velkaosuus
  206 000 €
  Myyntihinta (mh)
  143 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 058 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  258 €
  Tontin lunastushinta €
  66 048 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Hoitovastike € / kk
  387 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastike tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Rahoitusvastikkeet erillisessä hinnastossa. Rahoitusvastikkeen suuruuteen vaikuttaa yleiset korkotason muutokset.
  Vesimaksu
  20 €/kk/hlö
  E3
  3h + kt + s
  73.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  E4
  3h + kt + s
  73.5 m2
  1/2
  -
  myyty
  E5
  4h + kt + s
  86 m2
  1/2
  mh. 143 000 € / vh. 349 000 €
  vapaa
  Asunto
  E5
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  86 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi+piha
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, liesitaso (induktio), integroitu jää/pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, kalusteliesituuletin (aktiivihiili), kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  2 kylpyhuonetta. Vesikiertoinen lattialämmitys, kph mukavuussähkö.
  Velaton hinta (vh)
  349 000 €
  Velkaosuus
  206 000 €
  Myyntihinta (mh)
  143 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 058 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  258 €
  Tontin lunastushinta €
  66 048 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Hoitovastike € / kk
  387 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastike tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Rahoitusvastikkeet erillisessä hinnastossa. Rahoitusvastikkeen suuruuteen vaikuttaa yleiset korkotason muutokset.
  Vesimaksu
  20 €/kk/hlö
  E6
  4h + kt + s
  86 m2
  1/2
  -
  myyty
  E7
  4h + kt + s
  85.5 m2
  1/2
  mh. 149 000 € / vh. 355 000 €
  vapaa
  Katso 360-esittely
  Asunto
  E7
  Kerros
  1/2
  Koko m2
  85.5 m2
  Huoneiden lukumäärä
  4
  Huoneistoselite
  4h + kt + s
  Sauna
  kyllä
  Parveke
  terassi+piha
  Keittiön varusteet
  Kalusteuuni, liesitaso (induktio), integroitu jää/pakastinkaappi, integroitu astianpesukone, kalusteliesituuletin (aktiivihiili), kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaan.
  Kylpyhuoneen varusteet
  2 kylpyhuonetta. Vesikiertoinen lattialämmitys, kph mukavuussähkö.
  Velaton hinta (vh)
  355 000 €
  Velkaosuus
  206 000 €
  Myyntihinta (mh)
  149 000 €
  Neliöhinta € / m2
  4 152 €
  Tontin vuokravastike € / kk
  257 €
  Tontin lunastushinta €
  65 664 €
  Asunnon lisätiedot
  Kaksikerroksinen rivitaloasunto
  Hoitovastike € / kk
  385 €
  Vastikkeiden lisätiedot
  Hoitovastike tarkistetaan käyttöönottovaiheessa. Rahoitusvastikkeet erillisessä hinnastossa. Rahoitusvastikkeen suuruuteen vaikuttaa yleiset korkotason muutokset.
  Vesimaksu
  20 €/kk/hlö

  Sijainti

  Vesirattaantie 9, 02740 Espoo

  Vesimyllyn moderni taloyhtiö sijaitsee Vesirattaantiellä, Pohjois-Espoossa. Juuri ja juuri Kehä III:n tuolle puolen jäävä, kylämäinen pientaloalue on vastikään noussut kaupungin ja maaseudun rajamaalle, jossa ainutlaatuisesti myös yhdistyvät kummankin parhaat puolet.

  Asuntoyhtiön suuri yhteinen piha-alue on sekin suunniteltu mahdollisimman kotoisaksi ja luontevaan yhteisöllisyyteen innostavaksi. Ison ja suojaisan leikkipaikan lisäksi pihalta löytyy mm. pelikenttä koripallotelineineen, oleskelualue kauniine pergoloineen sekä tontin reunaan rakennettu, kutsuva grillauspaikka.

  Asuntoyhtiön tontti on tien päässä ja rajoittuu puistoalueeseen sekä suojaisaan metsään, mikä takaa oman rauhan. Tontilta aukeaa myös kaunis näkymä pellolle, jonka reunamilla kauriit ja peurat ovat ilta-aikaan tuttu näky.

  Asuinalueen rauhallisuudesta ja idyllisyydestä huolimatta kaupungin palvelut eivät ole kaukana, eikä lähiseudun aluekeskuksiinkaan ole pitkälti. Espoon keskukseen on vain kolmisen kilometriä, Kauniaisiin neljä, Tapiolaan kymmenkunta ja Helsinkiinkin alle parikymmentä.

  Myös liikenneyhteydet ovat mainiot ja kehittyvät koko ajan. Lähimmälle bussipysäkille tepastelee minuutissa ja Kehä kolmonenkin kulkee metsän takana, vain 500 metrin päässä.

  Lähin bussipysäkki 300 m
  Turunväylä 500 m
  Juna-asema Espoon keskus 3,5 km
  Jorvin sairaala 2 km

  Lidl Bemböle 1,0 km
  K-Supermarket Kulinaari 3,5 km
  Kauppakeskus Entresse 3,5 km
  IKEA 1,8 km

  Bembölen kahvitupa 1,2 km
  McDonalds 1,6 km
  Ravintola Järvenperä 3,4 km
  Backbyn kartano 6,5 km

  Sijainniltaan suojaisan metsän ja viljavien peltojen syleilyssä ei tosin kaupungin ruuhkista, melusta ja hälinästä ole tietoakaan. Idyllisissä maalaismaisemissa mieli ja sielu lepäävät, eikä harrastusmahdollisuuksistakaan ole pulaa.

  Upea luonto on kaikkialla läsnä, huikeat lenkkipolut ja hiihtoladut lähtevät pihalta, Oittaan mahtavan monipuolinen ulkoilu- ja liikunta-alue on kävelyetäisyydellä, laadukkaita golfkenttiä ja frisbeegolfratoja löytyy läheltä useampia, samoin ratsastustalleja, luontopolkuja ja uimarantoja.

  Oittaan uimaranta, avaintouintipaikka ja koirien uimapaikka 2 km
  Oittaan ulkoilualue ja luontopolku 2 km
  Oittaan leikkipuisto 2 km
  Oittaan ulkokuntosali 2 km
  Oittaan hiihtoladut, maastopyöräreitit, luistelu- ja rullahiihtorata 2 km
  Oittaan frisbeegolfradat 2 km
  Gumböle golf 4,7 km
  Kauniaisten laskettelurinne 3 km
  Kauniaisten uimahalli 3,5 km
  Kauniaisten jäähalli 3,3 km
  Kauniaisten palloiluhalli ja jalkapallokentät 3,5 km
  Miran Miniponit 1,5 km

  Päiväkoti Touhula 1,5 km
  Pilke luontopäiväkoti 3,2 km

  Keinumäen koulu 2,2 km
  Koulumestarin koulu 3,2 km
  Karamzinin koulu 3,3 km
  Kirkkojärven koulu 3,6 km
  Järvenperän koulu 3,7 km
  Viherlaakson lukio 5 km
  Leppävaaran lukio 6,1 km

  Ota yhteyttä

  Puukoti Group Oy

  Tuottajankatu 2
  04440 Järvenpää

  Tutustu kohteen ilmoittajaan
  Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
  Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

  Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Jaa kohdesivu:

   Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

   Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

    Alue*
    Kohdetyyppi*
    Huoneluku
    Etsin...

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.