Siirry sisältöön
Tulossa

Strandgatan No.1

Rantakatu
65100 Vaasa
Keskusta
Kerrostalo

Väestönsuoja

Ei

Kerrosten lukumäärä

12

Tontin omistus

Oma

Ainutlaatuinen merenranta kohde Vaasaan

Tulevan talon ainutlaatuinen sijainti merenrannalla antaa uskomattomat mahdollisuudet toteuttaa jotain sellaista, mitä ei ole aikaisemmin päästy Vaasassa rakentamaan. Mikäli koet, että haluat olla osana tätä Vaasan historiallista asuntohanketta, otathan yhteyttä meihin pian.

Olemme avanneet hankkeelle oman nettisivuston www.rantakatu1.fi, mistä pääsette seuraamaan hankkeen etenemistä suunnittelupöydältä kohti ennakkomarkkinointia ja rakentamista sekä liittymään kohteen asiakasrekisteriin.

FinCap Oy järjesti Suomen arkkitehtiliitto SAFA:n kilpailusääntöjen mukaisen arkkitehtuurikutsukilpailun “katse kaupunginselälle” yhteistyössä Vaasan kaupungin kanssa.

Kilpailu on ratkennut ja hankkeen suunnittelu on aloitettu FinCapin tiimin kokonaisvoimalla FinCap Oy, FinCap Kiinteistökehitys Oy ja FinCap Pohjanmaa Oy yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa.

Voittajaksi valittu, Sigge Arkkitehtien, ehdotus ”Strandgatan No.1” perustuu yhteen selkeään 12-kerroksiseen, tiilijulkisivuiseen rakennukseen, joka muodostaa parin vanhalle myllyn elevaattoritornille.

Rantabulevardi

Yhtenäinen rantaraitti yhdistää niin yliopistoja, museoita kuin useita ravintoloita, kalakauppaa, kanootin vuokrausta, jäätelökioskeja unohtamatta, johdatellen kulkijaa aurinkoisessa Vaasassa rantapuistojen ja veden äärellä.

Sijainti

Rantakatu, 65100 Vaasa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan
Haluatko lisätietoja tästä kohteesta?

Täytä tiedot ja lähetä, kohteen ilmoittaja ottaa pian yhteyttä!

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Uudisovi.comin tietosuojaselosteen ja kohteen ilmoittajan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Jaa kohdesivu:

  Tilaa Uudisovi.comin asuntovahti

  Lähetämme sähköpostiisi tiedot uusista, sinua kiinnostavista uudiasunnoista.

   Alue*
   Kohdetyyppi*
   Huoneluku
   Etsin...

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.